| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Ići extremno....
dođe mi da si iskopam oko i ugradim metalni dodatak u duplju  pa da ličim na borga XD kupim si lampice za bor,stavim u metalni dodatak i voilà!naravno da to nikad nebi napravila,ono lol  volim ja star trek ali nikad zbog bilo kakve opsesije nebi mijenjala svoj izgled,identitet i sl. ali zanimljiva tema za raspravu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 03 srp, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ezri je napisao/la: Jeste li razmišljeli o nekoj drastičnoj promjeni izgleda da ličite na svoje zvijezde ili neš napraviti na sebi da se bolje uklopite u ST svemir?
NE Ezri je napisao/la: Svi već znaju da ja obožavam Ezri... Tako sam jedno vrijeme bila nabrijana da si istetoviram pjege kakve ona ima, ozbiljno... zanimljivo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 03 srp, 2008 11:52 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Isss... Još ću ispast freak 
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 04 srp, 2008 12:02 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ezri je napisao/la: Isss... Još ću ispast freak  ne brini,nisi još mene upoznala  ja sam u paketu za vrapče,samo me treba poslati btw,psssst, dok sam bila u sedmom razredu opsjednuta s ramonesima,ošišala sam se isto ko i joey ramone  onak duga kosa i šiške i još uvijek imam tu frizuru iako sam ih prestala slušati(sad sam se toga tek sjetila i sad sve kaj sam rekla prije pada u vodu) 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 04 srp, 2008 12:06 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ezri je napisao/la: Isss... Još ću ispast freak  Meni slicis na ezri 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 04 srp, 2008 12:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ezri je napisao/la: Isss... Još ću ispast freak  ne mislio sam u dobrom smislu, bilo bi dobro da probas onak testno  , mozda bi ti čak i bolje stajalo neg glumicama  hm no ti me ne podsjecas ni na jednu dax-icu; ovo je kompliment btw 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 04 srp, 2008 12:14 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Oke, vidim šišanja su prošla kod dvoje člana... Vi ostali?
|
| pet 04 srp, 2008 12:59 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
je, ezri. dobro bi ti stajala takva frizura 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 04 srp, 2008 2:08 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: Ezri je napisao/la: Jeste li razmišljeli o nekoj drastičnoj promjeni izgleda da ličite na svoje zvijezde ili neš napraviti na sebi da se bolje uklopite u ST svemir? NE Al zato nekolicina nas sa prekrasnim škembama sasvim dobro naličimo na našeg dragog legendarnog Shatnera pa nema ni potrebe za radikalnim promjenama. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 04 srp, 2008 4:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Što da vam kažem , moj najomiljeniji lik u STu je naravno Quark ..hmm..pa sad .. nekako mi se baš ne radi plastična operacija da bi ličija na njega , neznam zašto ! Bit će da je to zbog cijene zahvata ! @Ezri i ti tako kažeš . Ličiš na lik iz serije , dobro to s pjegicama misliš napravit sve komplet , da bude kako treba ili samo do ramena !? @as znaci ti bi bila borg(ica) ! ? Ludo moram priznat . Pa dobro nemoraš odma oko vadit moš se pretvarat da su te preradili ka 7od9 pa zalijepiš samo par led-ica iznad oka ! Uzmeš masku za ronjenje tj. samo onu dihalicu i staviš u usta i to je to ...pravi Borg ! A friz bi morala malo udesit ...ipak ...! Ustvari staviš onu kapu ča plivačice imaju i to je to ! "Dobar savijet Borga vrijedi"..... Pozdrav Karnevalska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 04 srp, 2008 10:59 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
buco je napisao/la: @as znaci ti bi bila borg(ica) ! ? Ludo moram priznat . Pa dobro nemoraš odma oko vadit moš se pretvarat da su te preradili ka 7od9 pa zalijepiš samo par led-ica iznad oka ! Uzmeš masku za ronjenje tj. samo onu dihalicu i staviš u usta i to je to ...pravi Borg ! A friz bi morala malo udesit ...ipak ...! Ustvari staviš onu kapu ča plivačice imaju i to je to ! "Dobar savijet Borga vrijedi"..... Pozdrav Karnevalska 5 lol vidiš zanimljiva ideja  imam doma kapicu za plivanje pošto sam prije trenirala,ostalo lako nabavim 
|
| pet 04 srp, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
buco je napisao/la: @Ezri i ti tako kažeš . Ličiš na lik iz serije , dobro to s pjegicama misliš napravit sve komplet , da bude kako treba ili samo do ramena !?  Kad sam bila u tome... Htjela sam skroz 
|
| pet 04 srp, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Nisam freak, geek ili nesto tako... Tako da nist od tog 
| pet 04 srp, 2008 2:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja jesam geek... ali svejedno nsita od toga 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 04 srp, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ezri je napisao/la: Isss... Još ću ispast freak  ...pa kad si već spomenula... ...fascinirala me Chakotayeva tetovaža na čelu... ...te sam razmišljao kako bi fora bilo imati istu...
...šiljate uši... uf... bilo bi fora... no samo nataknute...
...obrve kao Vulkanci...
...sestra mi ima obrve kao romulanka... ...no ona nije tu tom điru...
| sri 16 srp, 2008 11:03 am |
|
 |
|