| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Sport u Star Treku
Ova tema dosad nije "prožvakana". Mislim da je o sportu u ST-u jako malo bilo riječi osim što su Sisko i ekipa jednom igrali bejzbol.
Dakle, sport! Ali ovaj put u Star Treku.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 12 lip, 2006 7:49 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ta bejzbol tekma je bila samo duel protiv Vulkanaca, inače je ukinut u 22. stoljeću.
Mene zanima kakva je igra ili sport "Parisies squares". To su više puta spomenuli, ali nikad nisam vidio kako izgleda.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 12 lip, 2006 7:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nikad čuo za tu igru. Niti da su je spominjali.
No, kako kandidat ta Guinessa to zna...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 12 lip, 2006 7:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Koliko se sjećam, spomenuo je Bashir u DS-u i Tom Paris.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 12 lip, 2006 8:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
I, da: O'Brien i prokleti britansko naglasni Bashir su igrali pikado što isto možemo svrstati pod sport.
|
| pon 12 lip, 2006 8:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Mene zanima kakva je igra ili sport "Parisies squares". To su više puta spomenuli, ali nikad nisam vidio kako izgleda.
ako se nevaram to je uzrok barem 50% Rirerovih posjeta bolnici.
navodno bi trebo biti nesto "cvrsci", mozda nesto poput ragbija?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 12 lip, 2006 8:49 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kada sam citao neku knjigu o TOS-u koja je imala hrpu shema i slicnih stvari (npr. tehnicke crteze komunikatora, mjere za minice i sl.) vidio sam tamo da medju tlocrtima starfleet academyija ima nacrtan i nogometni teren...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 12 lip, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Chaky je napisao/la: kada sam citao neku knjigu o TOS-u koja je imala hrpu shema i slicnih stvari (npr. tehnicke crteze komunikatora, mjere za minice i sl.) vidio sam tamo da medju tlocrtima starfleet academyija ima nacrtan i nogometni teren...
Interesting....
|
| pon 12 lip, 2006 8:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Chaky je napisao/la: kada sam citao neku knjigu o TOS-u koja je imala hrpu shema i slicnih stvari (npr. tehnicke crteze komunikatora, mjere za minice i sl.) vidio sam tamo da medju tlocrtima starfleet academyija ima nacrtan i nogometni teren...
Znači nisu svi današnji sportovi zamrli.
|
| pon 12 lip, 2006 9:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a nisu... ako uzmemu tu knjigu za kanon... a ne smijemo
ali trebali bi postojati grupni sportovi... oni su odlicni za stvaranje zajednistva medju nekom ekipom... a to mi se cini kao nesto sto bi se trebalo promicati na starfleet academyju
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 12 lip, 2006 9:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Još kad se uzme da je Odo bio na golu...
|
| pon 12 lip, 2006 9:05 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Da, i uzme odlik "Tolda sa sto ruku".
|
| pon 12 lip, 2006 9:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a u Entu??? (a kaj drugo)... ...Košarka, Vaterpolo se gledao... uhvati šišmiša i još gomila toga... jedono nisam prežalio da naprave bazen i odigraju jednu tekmu... Bakula je bio za...  ...ali ipak sam se ja pobrinuo da se to dogodi u 5 sezoni... ...tko hoće pročitat dam mu link!
| pon 12 lip, 2006 9:58 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Neće nitko pročitat. 
|
| pon 12 lip, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...upravo jesi !!!... 
| pon 12 lip, 2006 10:07 pm |
|
 |
|