|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 8:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pisanje reportova sa sastanaka
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Pisanje reportova sa sastanaka
...ej ljudi , jel vi uopće imate sastanke??
...GDJE SU REPORTOVI!!!!!
...imam feeling neinformiranosti...
| uto 13 svi, 2008 12:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Program za 5. mjesec
Mr.bobo je napisao/la: ...GDJE SU REPORTOVI!!!!! Ja sam ih pisao neko vrijeme, ali postalo mi je bezveze stavljati uvijek slicne slike nas kako igramo board gejmove, sjedimo za stolovima i sl... Ja bi (ako se drugima ne da) mogao ponovo poceti pisati.... pa vidjeti da li ima interesa za to... Jedino je pitanje da li se u tim reportovima smiju komentirati i razgovori sa kavice s predsjednikom?  maX je napisao/la: Cetvrtak 15. 5. 2008. 20:00 Razgovor o udruzi s članovima: prošlost, budućnost Ovo definitivno ne smijem propustiti, moglo bi biti vrlo zanimljivo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 svi, 2008 2:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...GDJE SU REPORTOVI!!!!! Ja sam ih pisao neko vrijeme, ali postalo mi je bezveze stavljati uvijek slicne slike nas kako igramo board gejmove, sjedimo za stolovima i sl... Ja bi (ako se drugima ne da) mogao ponovo poceti pisati.... pa vidjeti da li ima interesa za to... Jedino je pitanje da li se u tim reportovima smiju komentirati i razgovori sa kavice s predsjednikom?  ...ma ti si super s svojim reportovima, no nažalost jedini koji posta nešto tog tipa... ...i brick je koji put pisao... ...no ja bi da se nastave pisati...
...i da hoćemo čitati što predsjednik prića na kavici...
| sri 14 svi, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
@Bobo, napisao bi ja report, ali ništa posebno nije bilo na sastancima i s toga nema smisla otvarati nove teme.
| sri 14 svi, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogao bih opet poceti nositi fotic u Udrugu, pa malo uslikati i napisati kako je bilo. Sad me samo zanima, da li ce danas biti rasprava o Prime directiveu (koja je odgodjena zbog premalog broja ljudi u Udruzi) ili ce po planu biti rasprava o buducnosti Udruge.... Bilo kako bilo, otvoriti cu report temu, i potruditi cu se vise nego za IMHO onaj moj bezveze report Konfuzije... Naravno, ukoliko me nitko ne preduhitri... i Brick, i Nenadg i Chaky i jos neki su si s vremena na vrijeme dali truda da napisu kako je bilo na sastancima. Meni je nekak vise fora da se nadovezem sa slikama i pokojim komentarom na tudje reportove.. al ajd, mogao bih ja opet ponekad raditi reportove ako se vec nikom drugom ne da 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 svi, 2008 2:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
BrickTop je napisao/la: @Bobo, napisao bi ja report, ali ništa posebno nije bilo na sastancima i s toga nema smisla otvarati nove teme. Pa kaj se dogadja, nikaj? Onda je to zabokrecina. Pazite da ne zavrsimo ko Mocvara! Cvicek je napisao/la: ..................................... .................... Bilo kako bilo, otvoriti cu report temu, i potruditi cu se vise nego za IMHO onaj moj bezveze report Konfuzije... Naravno, ukoliko me nitko ne preduhitri... i Brick, i Nenadg i Chaky i jos neki su si s vremena na vrijeme dali truda da napisu kako je bilo na sastancima. Meni je nekak vise fora da se nadovezem sa slikama i pokojim komentarom na tudje reportove.. al ajd, mogao bih ja opet ponekad raditi reportove ako se vec nikom drugom ne da  Report Konfuzije je bio dobar, ili bar bitno bolji od nereporta. Nenadg nije bio na hrpi sastanaka, pa bas i nema pravo pisati kaj je bilo na tim sastancima , --- niti znam kaj je bilo. Ma samo malo nekaj napisi i stavi koju fotku i drugi ak dodaju svoju rijec, i to je vec super. - da oni - mi koji nisu bili na sastanku dozive dio zajednice. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 15 svi, 2008 6:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
nenadg je napisao/la: Ma samo malo nekaj napisi i stavi koju fotku i drugi ak dodaju svoju rijec, i to je vec super. - da oni - mi koji nisu bili na sastanku dozive dio zajednice.  Ima smisla, I will make it so 
|
| čet 15 svi, 2008 8:06 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: nenadg je napisao/la: Ma samo malo nekaj napisi i stavi koju fotku i drugi ak dodaju svoju rijec, i to je vec super. - da oni - mi koji nisu bili na sastanku dozive dio zajednice.  Ima smisla, I will make it so  Potvrđujem da ima smisla. Rekao sam ti već ranije da ne shvaćaš tako ozbiljno pisanje reportova jer ne mora svaki biti članak dostojan Pulitzera, kao što su reportovi sa konova. Nekoliko riječi je dovoljno, tek toliko da ljudi imaju predodžbu što se događalo. Ako nešto uslikaš, to će biti dobar bonus reportu, no ne treba se fotkama opterećivati kao da su obavezne.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 svi, 2008 11:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Pisanje reportova sa sastanaka
...uh, dobro , malo sam vas zaintrigirao... ...i to je urodilo reportom ...
...tako treba...
| sub 17 svi, 2008 1:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Je, i onda je netko moj opsezan report, koji umjesto da se dalje prica o Q continuunu i sl, pretvorio u prepucavanja i rasprave o clanarinama 
|
| ned 18 svi, 2008 12:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: Je, i onda je netko moj opsezan report, koji umjesto da se dalje prica o Q continuunu i sl, pretvorio u prepucavanja i rasprave o clanarinama  ...da , primjetio sam...  ...no, ti si šef... i takve stvari automatski makni s foruma ako ih osobno shvačaš i makni ih u Q-space, ili pm... 
| ned 18 svi, 2008 12:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ocemo reporte! 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 07 lip, 2008 12:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pridruzujem se molbama.... sada kad me nema nekoliko tjedana, znam kako je bad biti neupucen u to sta se dogadja u Udruzi 
|
| ned 08 lip, 2008 10:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: Pridruzujem se molbama.... sada kad me nema nekoliko tjedana, znam kako je bad biti neupucen u to sta se dogadja u Udruzi  Welcome to my skin... ...kad sam se odselio iz Zg-a ... falilo mi je to sve... ...što se događalo, tko je koga zafrkavao... bla bla... ...no sad već manje...
| pon 09 lip, 2008 11:54 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dobro kak je bilo na navijackom sastanku ? Jel ga uopce i bilo? Ja sam doma hrabro navijao, ali nisam mogao doci u udrugu. kukavica valjda Ajmo reportic , u par redi, makar ko haiku. 
|
| pet 13 lip, 2008 12:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|