| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: Kompjutorske igre
Danas sam probao igrati 'Labirint razlomaka' , ali to je stolna igra, a ne kompjuterska i od originalnih polja - plocica s razlomcima sami smo necakinja i ja smislili igru labirinta- prolaska kroz labirint rjesavanjem razlomaka. Moram priznati da je neocekivano - jako tesko za igrati. _Ali zabavno. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 27 ožu, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Jel još iko igra W3 na eurobattle.net ili Gareni?
| čet 27 ožu, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Upravo zavrsio "Condemned - Criminal Origins". Kombinacija istrage, horora i FPS-a. Atmosfera je predobra, mada prica nije do kraja razjasnjena (nastavak?). U ocekivanju "Resistance - Fall of Man" za PC kratim vrijeme novim izdankom Warhammer 40k sage: "Soulstorm". Malo doradjenija verzija Dark Crusadea sa dvije "nove" frakcije i sa cak 4 planeta za osvajanje. Ljubiteljima avantura preporucam nove avanture Sherlocka Holmesa: "Awakened" i "Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin".
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 31 ožu, 2008 3:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a ima jos sherlocka holmesa? njam 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 ožu, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Trenutno igram Syberiu, odlična opuštajući avantura.
| pon 31 ožu, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...u zadnje vrijeme trošim dosta vremena na tenis masters series ...
...izazov je uzeti jednog od najlošijig igrača ponuđenih te ga dovesti u sam vrh...
(nema mogučnosti nadogradnje igrača, već cijelo vrijeme igraš s istim skilom)
...
| uto 01 tra, 2008 12:22 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: ned 30 ožu, 2008 4:35 pm Postovi: 12 Lokacija: Gdjegod me posalju...
|
AOE svi! 
_________________ "It's going to look pretty good, then, isn't it," said War testily, "the One Horseman and Three Pedestrians of the Apocalypse." --Sourcery
|
| pet 04 tra, 2008 12:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...NE!
...daj nam jedan dobar razlog?
| ned 06 tra, 2008 2:37 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...NE!
...daj nam jedan dobar razlog? bobo jesi cuo za quote? kome ti odgovaras ... arien... nekom drugom? ti znas da ti mi nismo u glavi? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 06 tra, 2008 2:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...logika stvari nalaže da odgovaram postu koji je iznad mog... 
| ned 06 tra, 2008 2:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mr.bobo je napisao/la: ...logika stvari nalaže da odgovaram postu koji je iznad mog... 
Da , a ti si rodjeni Vulkanac.... i mi s tobom , tak da s lakocom slijedimo tvoju cvrstu logiku.  Edit, da nebudem skroz O.T. zadnje sam igrao neke igre na linuxu - vec ugradjene u Ubuntu instalaciju , Sudoku - gledao sam netjakinju kak igra i suflirao. Tic-tac-toe - kritizirao njene poteze i odbio se aktivno ukljuciti. Mah-Jong - suflirao mami dok je igrala. Ono u zadnje vrijeme sam tak aktivni komp-igrac da nemrem bulivit. ali zelim opet igrati Newerwinter Nights . Samo zbog faksa nestignem, zapravo zbog griznje savjesti -zbog faksa. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 10 lip, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
SINS OF A SOLAR EMPIRE!!!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 lip, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: SINS OF A SOLAR EMPIRE!!! Nije losa, ali previse vremena oduzima. Ja naganjam Mass Effect, odlicna igra Naravno svaki dan malo COD4 nabacim preko neta.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 13 lip, 2008 11:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lucius je napisao/la: Ant je napisao/la: SINS OF A SOLAR EMPIRE!!! Nije losa, ali previse vremena oduzima. sta previse vremena? ti hoces reci da je 24 sata na dan previse vremena?! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 15 lip, 2008 4:39 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Igram "Jade Empire", akcijski RPG u stilu istocnjackih wuxia filmova. Izvrsna radnja i likovi, malo me smetao "arkadni" nacin borbe dok se nisam ufurao, jedino je igra kratka, jedva 15-20 sati igranja. Sve skupa, preporucam.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 15 lip, 2008 3:48 pm |
|
 |
|