Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Voyager evaluation
Danas pogledah Extrase od prve sezone Voyagera i nađe nešto zanimljivo.
Radi se o Stranici na Webu o Voyageru u kojoj se može ispunit jedan upitnik i ako se ima dovoljno bodova može upisati na neku listu počasnih članova USS Voyagera. Dali danas postoji ta stranica pošto je ne mogu naći u sklopu Star Trek stranice.
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Re: Voyager Evaluation
Ant je napisao/la:
nekako sumljam da bi to i dalje bilo aktivno
ali da, fora stvar! imas nekakvu motivaciju za rijesiti kviz.
Ne vjerujem da su preteška pitanja, no iako jesu volio bi se okušati i uz malo sreće upisati na tu listu.
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
kolko sam ja to skuzio to je bilo dok je jos Voyager isao na telki. pa onda kad bi negdje u pozadini trebali na kojem kompu prikazati popis posade onda su neka imena umjesto da uzmu nasumicno upisali imena onih koji su rijesili kviz. a sta bi sad radili s tim kvizom nekuzim. tako da mislim da je sad "malo" kasno za upisati se
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
TerNek je napisao/la:
Malo sam prošvrljao i našao hrpu kvizova o Voyageru. Prošvrljajte i vi pa vidite, možda nagrada za excellence negdje bude upis u elitno društvo.
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
ah... dobre stare stranice sa sarenim lcarsom i zvjezdama kao pozadinom... vise ne rade takve stranice... danas je sve sa skroz ustimanim bojama, monolitno, hladno... nostalogija me puca
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
nermin_st je napisao/la:
Ja sam evo malo tražio i mislim da je to taj link.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
TerNek je napisao/la:
, Tomca'T je 100% ima bukmarkanu
...uzeo si mi riječ iz usta ...a možda se srami pohvaliti nam se da je već počasni član... ...budem se u srijedu na faxu igrao s tim kvizovima...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.