|
Sada je: čet 30 tra, 2026 3:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
 ...Twisted mirror in drugoj dimenziji...
evo ovako jučer smo se malo ja i moji frendovi onak malo zezali na ts-u i i nekak došli do treka i dojde moj frend aj da vam ispričam jednu smješnu...
I tako jednog stardte-a gfrhb151g.šp Furaju se Picard i Riker u svom enterprise-u kad ima odjedamput dolazi hitna poruka sa zemlje (koja je bila na totalno NE zaštićenom kanalu) kako se moraju javit Siscu na DS9. I on ako zamišljen kako Picard zna biti kaže, PRVI čuvaj most i ode u svoju kabinu svirat harfu kako bi se pustio.... U međuvremenu ono vidiš ti Rikea kako skače po mostu ko pavijan i dere sa NAPOKON, NAPOKON ja komandiram.....i onako on smisli jedan opki plan kako bi se malo opustio i zabavio....te onako sumljiva pogleda sa očima iskrivljenim ko da se naždero koprive kaže....ti mali iritantni kaj upravljaš brodom warp 9.3 prema Kardaciji.... I tako putuju oni tamo 4 dana...dok se Sisco nervira kak ga Picard ne sluša te da ce on uzet Ambitious-a (u noramlnom svemiru Defiant) i zrokat Picarda i dat ga Romulancima da se poigravaju s njime...ah Riker ko Riker kak je glup...Umjesto da šuti frik razgovara tam sa nekom svojom fuficom na zemlji i star fleat skuži di su i kamo ide.... Jave oni to Sisku a ovaj poludi Skviće ko luđak po promenadi Ja...sam...tu....bosss....u ovomm...dij....lu....svemira.....sad..c..eš...mi...platit...Picard...neš...mi...uzet...Kardasiu...ko...ženu.... I ode ovaj na Ambitious i krene za Picardom....ah vidiš tamo Rikera odbija se tamo od planeta do planeta jer je u svom opakom planu smislio kako bi bilo samo pravedno da on upravlja brodom... a po njemu roka Dukat...odjedamput Worf se uspanici kak su ostali bezu oružija i pocne se derat ne ne ne ne želim umrijet i ode se sakrit u svoju sobu....I onda doleti Sisco i dere se i skviće sad cu vas sve pobit proroke vam j.... I nakon malog stajanja zbog susreta sa romulancima dojdu oni do DS9... Tamo Sisco obavjesti Worfa kak bu on sad upravljo Ambitiousom.... a iz svog ureda gleda sve to Odo a šalivčina kakva on je morfa se lik u klingonskog Targa i izleti na promenadu pred Worfa...i tako se oni gledaju onako klingonskima oćima i odjedamput Worf izvadi nožinu i da ce na oda...aovaj skoči i odgrize mu nož i pregize mu ga na pola .....a Worf kukavica kakav i je počne bežat po promenadi do Ambitious-a...doleti Warf na most sakri se iza vrata i iz dupeta izvadi Bat'leth i zacječe oda na pola ....a odo se onak pretvori u želatinu i vrati u odov oblika i pocne se smijat Warfu u facu a idiote jesi pao na štos aaa mikromozgu....a Warfo nak šuti i odjednom pa dobro kaj je s glavom kaj si briješ ono sad sam Bat'leth izvuko iz dupeta sad neci moč sjedit 3 mjeseca ...da nisi mjenjolikasad bi te ubio....i onak Odo se sažali i ni 5 ni 6 frajer se pretvori u jastučić žza hemeroide da bi warf mogo komandirat Ambitious-om.... A Sisco ono lud kakav i je organizira Party kod Quarka..a dax ostane pazit postaju... I sad odjedamput doledi Kata iz nebeskog hrama...o nak i brije si yo yo yo jesam faca ubila sam osnivače ono samo zato kaj su mi se prijetili aaaa....he he he he...ono svi vi znate da ja ne odgovaram dobro na prijetnje.... Niš i doleti Kata na DS9 i dojde ono Sisku kaj nije se ova tvoja kanta niš promjenila otkako sam otišla.....a kaj je s glavom to je bilo prije 5. čovječe 5 godina... Sisco onak poludi počne opet skvičat kaj to je zato kaj sam crnac kaj to je zato kaj sam bog...a Kata ga onak gleda ono mrtvim pogledom i ono izvadi fazor stavi ga na najače i ono dojde Siscu aj šuti i ubi ga......... Sad ono svi se čude...ono kaj je s glavom nemreju kapetani ubijat kapetane...i ko za kur....doleti Borg Quin sa DVIJE čovječe sa DVIJE kocke...i teleportira se na DS9....onak i gleda Katu i Sedmu na šanku i plešu...dojde žena oana neeeee aaaaa wtf...ono kaj je s glavom bam i telepatki ubi Sedmu...sjedne i kaže eee sad kad sam vec tu i kad sam NAOKON ubola tu sramotu od borga.....mislim ono mogla bi vas sve asimilirat pa da postanete pederi..he he he....... I počne ona a odjedamput viš Kate iz budučnosti puna silikona doleti i kaze nnneeeee x3 necu postat njezina kurvica neeeeeee x3 i ubi katu i da ovima tehnologiju da se obrane od borga.....
Onak jedini onak LaForge (koji je tu dospio radi glupog Wesly-a i nemre se vratit je l je ovaj Gordi raznio njego Ent..) normalan gleda i promatra seve to sa vizorom i nemre vjerovat okrene se prema Borg Quinu koja se žvali sa Worfom a žena ono ima kitu on se okrene gledaono frajer O'Brien-a on ima umjetnog jer je ubiti žena...i misli si o ne yo ono kaj je s ovim svemirom...i onada pazi onak nekog konobara kak mu se približava i vidi ooonnnneee ovaj ima pravog...uzme Gordi fazor i ubije se....dojde onak konobar neee kaj je saddd zašto je to učinio frajer popizdi i odjedamput sve nestane.........
Da dobro ste pogodili to je bio Q....
| pon 21 sij, 2008 12:41 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: ...Twisted mirror in drugoj dimenziji...
| pet 25 sij, 2008 5:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 25 sij, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
To vidim, ali ništa nisam pohvatao.
| pet 25 sij, 2008 9:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Ma da DEBELO amaterska prica....zezancija na trek.... ...u mad ???....
| pon 28 sij, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Zezancija??, Pa i nije mi bas neka. Draža mi je Bucina prića.
| uto 29 sij, 2008 1:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Zezancija??, Pa i nije mi bas neka. Draža mi je Bucina prića. nismo ni sumnjali 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 29 sij, 2008 1:19 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Zezancija??, Pa i nije mi bas neka. Draža mi je Bucina prića. nismo ni sumnjali  Ne sudi knjigu po koricama i autoru, nego po riječima koje su unutra sroćene 
| uto 29 sij, 2008 1:21 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
...he he he ...a moj frend je mislio da ce se zbog bebelog okretanja treka naglavačke u svijetu ubit 10000 trekija...
...ne brinite se on je isto jedan od nas....mislio je na one trekije kaj idu u odorama na poso...
lol...jeb pilo se kuhano vino cijeli dan...
| uto 29 sij, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
dobro osim teksta unutar topica...naslov topica je vrhunski...pol hrv - pol eng Strava! BTW: "Twisted mirror in another dimension" ....mnogo bolji naslov 
| uto 29 sij, 2008 4:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
everyone's a critic 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 29 sij, 2008 4:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Moja prva ST priča
NOVO DOBA
Poslije bitke za kardasiju i odlazak Domije,privremeni saveznici Romulnsko zvjezdano carstvo,Klingonsko carstvo i Federacija su zbrajali gubitke koji su bili viši nego što se je činilo.Tako su Romulasko carstvo i Federacija morali vratit u službu brodove koji su dugi niz godina bili van službe,a priča se da Kligonci čak ponovno aktivirali čak 26 brodova koji nisu bili u službi preko 13 godina.Najveće gubitke je ipak imala Kardasijaska unija,koja je zbog udruženja sa Dominijom izgubila više od pola svoje flote.Poslije rata ništa više nije bilo isto uslijedilo je niz događaja koji su promijenili ravnotežu u svemiru.Tako nedugo nakon završetka rat na veliko iznenađenje Veliki Nagus je predstavio novu generaciju Sepulo transportera, i to čak 14 primjeraka.Mnoge je to naljutilo jer je ispalo dok su se ostali borili Ferengijski trgovinski savez je gradio brodove.I to ne bilo kakve transporter nego dosad neviđene kapaciteta zapremine robe i uz tu veliku nosivost robe ima močenu obranu i brzinu koju se ne bi posramili niti brodovi klase Krstarice.Ali najviše što je bilo za čudno je da su na brodu kao osiguranje i zaštitu robe služila vrsta Kalnoti koja je prije rata sa Dominijom smatrala da su Feregijanci niža i pokvarena vrsta.Osim što su služili na transporterima, na njihovom matičnom planeti Chalne su se događale promjene u vidu prestanka anarhije i početka neke vrste demokracije u obliku vijeća plamena. Ali promjenama nije niti tu bilo kraja.Mladi kapetan Jae Knaak (Bolijanc) koji je nakon pogibije svojeg kapetana u bici za kardasiju preuzeo zapovjedništvo nad brodom UUS Matopo klase niagara i dobio prvi zadatak da se sastane sa transporterom koji je bio u vlasništvu Lisepijanca .Kapetan Jae je znao da su Lisepijanci trgovački narod i da na vrijem isplaćuju račune i da zbog toga su najviše surađivali sa Kardasijancima i da su vrsni stručnjaci za holotehnologiju.Kapetan Jae je primio u svojem uredu gosta sa transportera kapetana Borela,koji nije izgledao nimalo sretan.Od samog početka razgovora kapetan Jae nije mogao vjerovat stvari koje mu je Borela pričo. Govorio je kao su mu brata ubili Kalnoti za koje je dugi niz godina sa svojim transporterom vozio raznoliku robu.Zadnji put kad se je sa njim čuo brat mu je govorio kako svaki put ima pun brod robe i kako se mora žurit jer Kalnotima je roba hitna.I da je prije dva tjedna vozio napadački brod od Domije koji je se srušio na jednom mjesecu u Kardasiskom podiruću.Iznenadilo ga je to što su Kalnoti znali točno gdje je pao.Kapetana Jea je to čudilo isto jer je znao da su Kalnoti sposobni za međuzvjezdana putovanja iako im je tehnologija bila prilično nerazvijena,ali nije mu bilo jasno odakle im točne koordinate i podaci o padu broda. .Borela je to bilo zadnji razgovor sa bratom jer je bratov brod zajedno sa njim i posadom nestao.A njegovu posao su uzeli Ferengijski novi transporteri,koji zbog sve boljih odnosa sa Federacijo sve se manje pregledava kakvu robu prevoze.I da oni gube veliku količinu posla i da je sve teže preživjet.A pritom njihov stalni klijent Kardasijaska unija je u teškim krizama poslije rata i njihovo područje je nesigurno zbog manjka brodova njihovi susjedi Talarijanci sviše uletavaju u njihovo područje i pljačkaju naše brodove koji bez zaštite kardasiskih brodova su laki piljen zadnjih.Na kraju razgovora kapetan Jea je poželio što bolju trgovinu i što manje napada kapetanu Borelu, koji je zamolio da se njegove riječi nezaboravi.Nakon odlaska kapetana sa broda,Jea je odmah pozvao admirala Smrtolet i kazao mu točno sve što mu je kapetan Borel ispričao.Admirala nije čudilo što još ima brodova od osnivača jer su i oni i kardasijanic našli po par primjeraka a i sigurno ih ima još.Nego ga zabrinjava što su toliko postali aktivni Kalnoti i koje su njihove namjere.Naredio je da kapetan Jea potraži najbliži Ferengijsi brod i ispita situaciju.Ali zbog kvara warpa potraga se bude odgodila za 35 sati.
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pet 03 lis, 2008 7:19 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: Novo doba
ovo mi je prvi put da takvo nešto pišem pa bi volijo da kritika bude puno
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pet 03 lis, 2008 7:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Moja prva ST priča
Trazio si me da iskritiziram, pa eto mene... Prvo, nisam knjizevni kriticar, niti se kuzim u pisanje prica.... Da je Luce tu, vjerujem da bi ona sve to 'profesionalnije' iskritizirala...  Ne znam je li ti ovo finalna verzija price... lici na draft... kao pomalo nejasno prepricavanje neke epizode treka.... Prava prica bi trebala imati nekakav odnos medju likovima, dijaloge, malo dubine i sl... Ovo lici kao natuknice za scenarij koji si pisao pod utjecajem alkohola ili neceg drugog - jer gramatika i pravopis su koma... prakticki u svakoj recenici je neka greska... krivo napisane rijeci, iza zareza treba ici razmak, isto kao i iza tocke. Treba podjeliti pricu u pasuse... Gramatika i sintaksa su isto lose, neki put se treba jos jednom procitati da se vidi sto si htio reci... Sam pocetak bi mogao biti okej uvod u radnju... ali dalje se ocekuje razrada price, i likova koji se nadju u tom odredjenom djelu te price... ne samo nabrajanje cinjenica. Moze postojatii uvod da se objasni pozadina te price, ali nakon toga treba krenuti neka radnja. Eto...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 lis, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Moja prva ST priča
ajd prvi put je pise Ja radnju nemogu ispratit kako treba 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 06 lis, 2008 5:10 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|