| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
A jel' .... hmmm .. moran si popit casu soka od glista..uh bas je fin i pali nepce....damoat cu osnovat "udrugu neprisnatih pisaca i pjesnika" ... Ca mislis UNPP ...maa...ono UN ne stima ...!  a..!!.. sitija san se ONPIP ..intrigantno..."organizacija nepriznatih pisaca i pjesnika " ..e to je vec bolje ... Moran in nac prostoriju samo da mi se ne bune poslije da in ni dobra !?..  .. Sitija san se WC je dovoljno velik bit ce in dobro i tamo ..mogu sidit i fino raspravljat ..i usput in niko nece moc rec "da ne se*u" ....ni lose... Znaci i prostoriju smo in nasli.... jos clanarina ..ehhh e to je vec malo problen oni zapovjednik K.Proton ce otit da mu se takse plate 100% ... Pa potpisi pa pecati..ajme ...moran angazirat advokata...hmmm ..a statut napisat...?..... Vis pristupnina i pristupnica... da.. znan ali nemore manje od 5 stranica zivotopisa i 5 stranica osobnih podataka ... a ca ste mislili da je to samo tako za fintu udruga ..eehheee ..ni tako kak vi mislite ..a ne ne.. Vi bi lipo dosli poslali tamo neki neprovjerei post i jeli... bili clanovi..nemore !..jok ..! mora sve po pravilima ....molicu lipo.... Ni lako vodit udrugu... ali.. volja ce pobidit nevolje ..u pravog i odanog clana...! ..."za udrugu spremni" 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 2:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 stu, 2007 3:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Buco, nemoj nas dugo drzhati u neizvjesnosti.
Nego, dok gazda nastavi sa prichom, da mi neshto popijemo i predahnemo.
Intermezzova 15
| sri 28 stu, 2007 9:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Moran malo stat jer iman dela , do kraja godine cu vijerojatno tako navracat u sitnije sate , ma znas u igri je latinum a to se nesmi propustit  .... ali nac cemo vrimena i za nase junake iz price... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 30 stu, 2007 3:02 am |
|
 |
|
Admiral
|
Gazda, latinum ne propushtaj ni za zhivu glavu.
Honorarne zarade 22
| pet 30 stu, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
joj.. kak je ovo ljepi kafic.. sto jedna dama poput mene treba uciniti da dobije neko pristojno pice???
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| pet 30 stu, 2007 8:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Paa.. sorry .. izvoli madame.. sto bi zenu ka vi moglo usicit .. mozda neki koktel ili jedna tequilla , konjak.....i ovak zgodan barmen ..mozda ..!? Samo recite ....na uzluzi....!..malo san znate u guzvi ovih dana paa.. eto i meni se desi taki propust...al ispravit cemo to... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 pro, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: eto i meni se desi taki propust... ajde da bar netko ima pravo na propuste 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 01 pro, 2007 3:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: eto i meni se desi taki propust... ajde da bar netko ima pravo na propuste   ..to ti je lako , uclanis se u clanove i "propustis" tik /tak.... Al kosta to mene ....vidis koliko para gubin ...zbog "sitnijih" propusta... moran uskoro napisat nastavk price.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 pro, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ja bin jedan nastavak price, a za popit jedan juice, hvala puno.. a za barmena se dogovorimo.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 01 pro, 2007 10:09 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Poshto je dama u pitanju, gazda ima tu chast da te usluzhi.
Medjutim, i drugi zadatak je njegov - nastavak priche.
Ja chu da nadgledam iz budjaka.
Nadzornog organa 29
| sub 01 pro, 2007 11:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS di si vidila nadzor nad nadzornikon oli shefon , toga nima ni u demokraciji....! @bunnyca izvolite sok pravi pravcati od GMO voca ....kvalitet zajamcen... a ono misln bardmen..hmmm  ....uskoro san slobodan....ne...!  Ah prica... da ... stize uskoro mozda vec veceras...

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 02 pro, 2007 12:44 am |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: @BS di si vidila nadzor nad nadzornikon oli shefon , toga nima ni u demokraciji....! Ma to je samo dok si zauzet usluzhivanjem ove dame. Mora neko pazit' na red.
| ned 02 pro, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Aaaa tako.. znaci grebemo se za glavnog konobara...hmmmm.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 02 pro, 2007 1:29 am |
|
 |
|
Admiral
|
Grebem/o se za koga/shta stignem/o...
Trenutno za glavnog konobara (chitaj:gazdu!), jer je najblizhi.
| ned 02 pro, 2007 4:05 am |
|
 |
|