| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Broj racuna udruge
Mislin se mozda uclanit ak moj favorit pobjedi..pa me znaima koji je broj racuna udruge .. nevolin placanje "na sunce" ...bar ne vise...! Pozdrav B.Gatesa 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Broj racuna udruge
http://www.usscroatia.hrpa klikni na udruga pa klikni na članstvo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hvala @chaky .....! Ispunija sve "on line" osin uplatnice ! ..ak bu sve OK s prijavom...on line ...javi pa cu popunit uplatnicu "virtualnu " naravno ... Pozdrav Clanske iskaznice 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 18 stu, 2007 12:11 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Da l' me ochi varaju, il' je i Buco uspjeshno asimiliran u udrugu?
Borgovske kockice 1
| ned 18 stu, 2007 4:53 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Eto, čini se...
Žrtava Turbo Folka br. 666
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| ned 18 stu, 2007 5:02 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Znaci prijavnica je OK jos samo da se ispuni uplantnica !?
Pozdrav
Buduceg predsidnika 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 stu, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Znaci prijavnica je OK jos samo da se ispuni uplantnica !? on-line prijavnica je cisto za info nama (tj. meni) trebao bi ispuniti pravu prijavnicu koju mozes skinuti na onoj stranici di si ispunio on-line prijavu (ili evo direktan link: http://www.usscroatia.hr/files/pdf/pristupnica.pdf ) i onda ispuniti i uplatiti uplatnicom i to oboje poslati postom ili proskenirati i poslati mailom
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 stu, 2007 2:22 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmm... vidija san ja onu .pdf pristupnicu ...., i otvoria , ako ista ne volin to je ispunjavanje papira ... jel ja to mogu ispunit pa poslat vama na email... !? a kopiju uplatnice C/P s net accounta banke iako jednostavnim uvidom u stanje racuna udruge vidis jel san platia ili ne !? Jos davno ak se sjecas ISKONa tako se rijesao pristup Internetu preko nih , ni bilo papirologije ka kod T-coma , ispunisa si on line pristupnicu, i to je to ... a provjerom stanja racuna vidis jel sjela lova od "novog nadobudnog clana" to je bar lako ...valjda ....! De se malo modernizirajte , prijedlog , pa ni to pristupnica NATO paktu..ili EU ..! Nemoj me samo za papire ono mucit ....~!?.. Pozdrav Godotova 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 stu, 2007 3:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Da objanim odnosno skratim priču: 1. Trebaš ispuniti pristupnicu i na bilo koji nacin ju potpisanu poslat na adresu kluba, odnosno skeniranu na mail. 2. dokaz o placenoj clanarini (naravno da vidimo tko je sto uplatio) no malo i prode vremena dok dodje izvod, btw u uplatnici upisujes svoj jmbg (poziv na broj odobrenja) tako da znamo od koga je uplata stigla i da je identicna s pristupnicom 3. trebao bi i poslat dokaz o identitetu (presliku osobne, domovnice, ili bilo kojeg sluzbenog dokumenta)
LP! od novog tajnika Udruge
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 19 stu, 2007 3:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Izvini @Zvonko al vi niste "normalni".. koji jmbg.... koji dokaz o identitetu ....!? ca ste vi ...!? .. Pa ne trazin ja drzavljanstvo.... vec .. cisto da buden clan udruge i to "virtualni" .. od 20tak ljudi.. . i da za to platim 50tak kuna godisnje .... I ti mi trazis vise podataka nego da trazin kredit u banci..daj decko...." oladi"..stvarno ste..ma bolje ne pisat dalje.....razmisli i......... Nis , kad se "mordernizirate" javite na email...! Pozdrav Nediplomatska 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 stu, 2007 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Sorry @buco ali od mene se ocekuje da se vodi administracija Udruga. Te tvoji podaci su tajni sto se tice btw jmbg moras napisat na uplatnici a na pristupnici kao i sto sam znas ne smijem te traziti-zakonski. Nema virtualnih clanova udruge  ili jesi ili nisi Explain kako mislis da nismo modernizirani????
|
| pon 19 stu, 2007 4:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Uredu @Zvonko ja te razumijen , delo je delo.. a to modernizirani..pa kad sam pravio ugovor o pruzanju usluge spajanja na net s ISKONom npr.. dokument je bia online i ni treba nikakv potpis ... logika je jednostavna pretpostavljan , nema clanarine nema spajanja ....pa zar ni najvaznije da van dam svoje ime , prezime i adresu sto san vec ucinija on line i platin na racun udruge clanarinu [ 50, 55 ili xx kuna ] ..? Zar to ni dovoljno !? zar triban isprintavat kojekave papire ka oni .pdf od pristupnice ili preslike uplatnice ..pa ti mos jednostavno vidit dal je moja lova za clanarinu sjela na racun ili ni !? Ja san na to mislia ...a tu jmbg nema potrebe davat...zbog cega..ca je to bitno udruzi .. ikako onda s maloljetnim clanovima ..oni nimaju jmbg.. !? Gle moga san rec da san maloljetan poslat lazno ime i laznu adresu [od susjeda] i platit 50 kuna i sve je ok ..~!? Ili ka punoljetan ak ne provijeravas jmbg [ neznan kako ?..zakonski nebi smija valjda ] dan ti virtualni jmbg ime i prezime , adresu nekog frienda pijanca i to je to ...i sta !?.. Ponata , mi se fizicki ne poznamo i mozda se kao fizicke osobe necemo nikad upoznat i cemu onda svi ti papiri ..bolje da trazite sliku.nego jmbg.mozda dobijete pravu...?.. To je meni malo neobicno da se inzistitra na stvarima koje nemos provjerit bar ne lako ....jer ja nisan u Zg ...eto kak' npr. znate koje je pravo ime recimo od @BS , pojima nemate jel tako ak ni bila u udruzi...nemorete provijerit , jel tako i....mozete se samo nadat da ste dobili zaista pravo ime i ostale podatke...to je internet , "virtualni" clanovi poput nas izvan nemetropolisa su zaista virtualni ..bar dok ne uvedete on line satanke udruge ..i tako to... [ a i kamera svasta trpi ..] .... Razmisli , sad si tajnik , o tome tj o stvarnosti .... ! Poslusaj me uvedite jednostavan on line pristup udruzi tj. uclanjenje i placanje na racun clanarine gdje ces ti ka "upravitelj" racuna vidit jel ti placena ili ni clanarina ..i tacka ..jednostavno za sve , nema papirologije ionako nepotrebne .. Pozdrav ----- !

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 stu, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@buco...ok vec se osjecam kao papagaj  , a ne qoutat tvoj post jos kaj idemo ispocetka ili: -naravno da vidimo tko je uplatio na izvodu iz banke, no to se vidi temeljem jmbg-a koji upisujes u polje (gore vec bio napisao) bilo koji nacinom placanja, online, posta, banka... -da bi znali ciji je jmbg, na pristupnicu upisujes svoj datum rođ. i ona sluzi kao pravni dokument da si clan Udruge. Zasto? Dogodilo se jednom da je jedan clan isto platio te je naravno dosao njegov jmbg, ali nismo znali odkuda je uplata, jer nam nikada pristupnica nije stigla, tek se skuzilo nakon par mjeseci tko je kada se je javio na mail Udruge. -i također imaš tamo u desnom kutu pristupnice mjesto za potpis, cime potvrđujes ono kaj si napisao. Ako ti ne zelis poslati pristupnicu, ovako kako je receno, jedino dalje se mozes zaliti predsjedniku Udruge pa ak ti on dopusti...cujemo se tad.  No kako sam upoznat (a jesam) bio bi prvi koji ne bi ispunio pristupnicu i potpisao ju, a uclanio se u Udrugu.
|
| pon 19 stu, 2007 11:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kak ne kužite da se lik zafrkava i zavlači vas sve u 16... ...malo bi , malo nebi... ...ma da... ili oćeš ili ne, u protivnom , tko te šiša 
| uto 20 stu, 2007 12:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@bobo malo vise kulture ti nebi skodilo.!..  . Ne kuzin poantu tvog istupa ..? Uredu @Zvonko....za sve postoji prvi put ....[ jmbg ] Ja san dobio jucer novac od frienda za neki "posao" iz svicarske i eto , sto mislis kak je pisalo u tko je platia ..? nema jmbg.. u sustavu IBAN i opet se zna tko je platia jer pise , tko , sto ,koliko , odakle i kad ...... @Zvonko pise tko je uplatio i koja je svrha uplate [opciono] i kad je uplata izvrsena ..jel tako ..? Bas cu nazvat banku da vidin u domacem prometu dal treba , bezuvjetno , jmbg primatelju da bi znali tko je posla ..?.iako sam bas jednom friendu u Zg prije 2-3 god slao novac [ internet bankarstvo] na racun i nije mu treba moj jmbg da bi znao da san to ja posla. Stvarno sto su nasi susjedi koji nemaju dvojno drzavljanstvo upisali u polje jmbg..i kako znate da je uplata na racun njihova ..? Eto to me zanima bas....? @Zvonko "Dogodilo se jednom da je jedan clan isto platio te je naravno dosao njegov jmbg, ali nismo znali odkuda je uplata, jer nam nikada pristupnica nije stigla, " Gle vi vec imate moje ime prezime i adresu ..jel tako ? i sto ce to bit nerazumljivo kad provjeris status racuna udruge i na njemu vidis da je stigla uplata od ime/prezime [moje] , svrha uplate clanarina ....datum dd mm yyyy...50kn.!? Ja san vec odgovorio na email ispunit cu i tu pristupnicu ...ali jmbg van nedam jer vam ne treba za provjeru dal san platia ili nisan clanarinu ! Pa ako moze moze ako nemoze ..nema ljutnje ... Ako ja mogu primat uplate iz "bijelog svijeta" i slat pare u isti bez jmbg-a zasto to nebi moga na racun jedne udruge u domovini....? Izvini ako sam ti nepotrebno tratio vrijeme .....namjera je bila iskrena oko clanstva ..tako da znas Pozdrav Borgovske oznake 9/2

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 stu, 2007 2:21 pm |
|
 |
|