| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Volite li kupovati 'gadgete' tj zgodne ali nebas potrebne st
Bio je jedan lik na bullshitu koji je skupljao dlanovnike, taj fakat nije bio normalan...
| pon 22 lis, 2007 7:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Volio bi i ja skupljati takve lijepe stvarcice ko dlanovnici , ali si ih nemrem priustiti. Mozda budem samo jednog. P.S. Ustvari imam stari neispravni Palm IIIc , i P900 , i jos jedan Palm crno bijeli isto sve neispravno, ali ja ih ne skupljam, nego mi ih je tesko baciti. Jos se nadam da ih bar kojeg budem uspio osposobiti. Hmm, jesam li ja onda normalan , ili.....? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 24 lis, 2007 9:59 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Jesi. Ja imam USB stick, naravno pokvaren, isto ga se ne želim riješiti( a koliko je jeftiniji od dlanovnika da ne pričam)...
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 24 lis, 2007 10:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Da jucer sam kupio jos jedan USB stick, jer su mi ostali puni. A kao i sa stvarima zao mi je nekaj baciti. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 25 lis, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nenadg je napisao/la: Da jucer sam kupio jos jedan USB stick, jer su mi ostali puni. A kao i sa stvarima zao mi je nekaj baciti.  ...od koliko giga?
| pet 26 lis, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
od 2 Giga , s jos nekakvim ugradjenim softwareom za dodatno automatsko sazimanje, pa vjerojatno gore stane i vise obicnih fileova koji se mogu sazeti. I to za 130 kn. , dok sam one stare placao i po 250 kn . Fakat im je pala cijena. 
|
| pet 26 lis, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mok od takeMS od isto 2GB je došao 166kn u 6mjesecu... ...a preporodio sam se s njime... ...mogu prenjet gotovo sve sitnice kakve mi god padnu na pamet ,i uvijek ima još malo mjesta 
| sub 27 lis, 2007 5:37 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Za Božić dobivam Joostov od 4 gige, jupi jej
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 27 lis, 2007 6:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ezri je napisao/la: Za Božić dobivam Joostov od 4 gige, jupi jej Meni su jos preskupi ovi od 4 gige, ali sam mic po mic kupio dva komada od po 2 giga. 
|
| uto 30 lis, 2007 1:47 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
nenadg je napisao/la: Ezri je napisao/la: Za Božić dobivam Joostov od 4 gige, jupi jej Meni su jos preskupi ovi od 4 gige, ali sam mic po mic kupio dva komada od po 2 giga.  Nisu tak skupi. Ja sam u 6. mjesecu u Autronicu "piknuo" SuperTalent-ov od 4 GB za 309 kunića, sad košta 299. @Nenad - ima jedan kao rođen za tebe. Kapacitet mu je 1 GB, ali je 3 in 1 - USB, laser pointer i ink pen. I to za 149 kunića. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 30 lis, 2007 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hvala TerNek , mozda kad pojeftini ispod sto kn. 
|
| uto 30 lis, 2007 2:06 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
nenadg je napisao/la: Volite li kupovati tzv. 'gadgete' tj zgodne ali ne bas potrebne stvarcice , koje vam se svide , kupite ih , a poslije niste sigurni kako da ih i upotrijebite.
Jako rijetko. Mora biti nesto sto ce me fakat zainteresirati da bih dao pare za takvo sto...
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 30 lis, 2007 12:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gul Remal je napisao/la: ...... Jako rijetko. Mora biti nesto sto ce me fakat zainteresirati da bih dao pare za takvo sto... Dobro , a kaj bi to bilo, kaj bi te tak zainteresiralo da ipak kupis, bez planiranja?
|
| sub 03 stu, 2007 10:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Hćete li besplatni ipad? Navalite!
| sri 02 lip, 2010 8:39 pm |
|
 |
|