| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Re: Slike forumaša!
da Ted;DeA-i ne padne na pamet postat moju sliku u 3.stanju...evo jedna di sam kako-tako ispao...sa svojom boljom polovicom na maturalnoj(ne mojoj) zabavi!  edit: slika je snimljena nakon mojih 4 piva i jednog pelina...pa da se uzmu neke stvari u obzir, pri komentiranju(kojeg nadam se nece uopce bit)
| čet 18 lis, 2007 6:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo i par mojih slicica ... mislim da sam ovime i premasio kvotu slanja osobnih slika na forum  Lastovo ovog ljeta, s pogledom na Mihajlo plazu (jedino mjesto s diskom na otoku, uz koje me vezu "mixed feelings") Ja i otisci ruku legendi iz StarTreka  Relaksiranje  DS9 promenada i "vani" ogroman Enterprise  Bored and extremely dangerous   Me and my little torpedo   Sunce pici, mi rostiljamo   Exsanje orginalnog Romulan Ale-a  Svijetla Las Vegasa zaspljepljuju  Jedino mjesto na St.Monica pieru gdje se smije pusiti  Dubrovnik  Comments? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lis, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo onda jedne normalne slike iz Baric Drage... mislio sam prvo staviti onu s plesanjem na stolu (DSC00770) ili Maxa dok drzi neku stvar u ruci (DCS00932) iz BD2006, ali odustadoh da se netko ne uvrijedi  Tak da evo jedne normalne proslogodisnje iz okolice BD (ovogodisnjih bas i nema puno grupnih... treba to popraviti iduce godine  ) Od lijeva na desno: Cvicek, Simba, TomcaT (iznad Simbe), MaX (stoji), Lavica, Shadowmaster, Lil'Mee. 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lis, 2007 8:09 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Ja s frendicom u školi.
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 02 stu, 2007 8:19 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Da to sam ja....  He,,, he,,,,i jedna novija.
| pet 02 stu, 2007 10:02 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Evo i malo mojih:  Sl. 1. Ja kao LaForge Evo jedna za pasoš:  Sl. 2. Ja sa otužnom facom Radno mjesto:  Sl. 3. Ovo sam ja na svojem radnom mjestu u vrijeme hardverskih testova... Račan?  Sl. 4. Ja kao Račan...barem tak kažu! A tko više to ne radi:  Sl. 5. Maštam o T'Pol  Baba Vračara: Sl. 6. Jesam bolji od Chakyja u vračanju?  Tko je taj Pokemon?  Sl. 7. Cure navodno na ovu padaju...ne bih htio znati na što i u kojoj pozi  Tomica na briđu:  Sl. 8. Tomica umjesto Malčolma Rida  Tomica i (stara) uniforma:  Sl. 9. Tomici pokušavaju nabiti metlu neđe  , ali je uniforma metla-proofed 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 04 stu, 2007 4:15 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 20 stu, 2007 11:02 pm Postovi: 56 Lokacija: Vila Magic
|
Ovo sam ja a ispred mene je više miliona razloga zašto trpim jednoga bez kose... 
|
| uto 27 stu, 2007 12:26 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Kako sam samo mogla ne primjetiti ovu temu??? evo i moje malenkosti    put po istri: kotli   neki zapusteni i napusteni slap.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 28 stu, 2007 11:30 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
| pon 11 vel, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ku-ku ljudi.. malo se igrala ja u photoshopu.. i evo sta ispalo od mene.. jao jao.. pokusaj necega:   original:   vidi se da sam amater ali nema veze.. trudim se.. 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 05 lip, 2008 12:55 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja u Gardalandu (5.7.) u unutrašnjosti Space Vertiga... 
|
| ned 06 srp, 2008 4:43 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
Hmmm,ja sam mislio da sam stavio svoju sliku al ocito nisam pa evo sada 
| pon 14 srp, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Evo umjetničke mene hahaha 
|
| uto 15 srp, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Evo da se i ja pokažem Malo starija slika  Ja nakon šišanja 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 28 sij, 2009 11:25 pm |
|
 |
|