| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 1/4 finala, skupina C -> Galaxy klasa
Saber klasa TNG razdoblje, federacijski brod Saber klasa predstavlja Flotino nastojanje da se proizvedu brodovi koji bi mogli braniti Federaciju od Borga. Prvu veliku primjenu ova klasa je doživjela za drugog Borgovog napada na Zemlju pri cemu je nekoliko brodova ove kalse sudjelovalo u nastojanju da se zaustavi Kocka. Ovi brodovi našli su široku primjenu u doba dominijskog rada kada su cesto bili prisutni u federacijskoj floti.  Prvo pojavljivanje: Star Trek: The First ContactMemory Alpha link_____________________________________________________________ Borg Cube  TNG razdoblje, Borgov brod Dužina: 3036 m Širina: 3036 m Širina: 3036 Posada: 64000 radilica Ofenzivni sustavi: cutting beams, tractor beams, plasma beams, fazorski emiteri lanseri torpeda Defenzivni sustavi: visokoenergetsko podprostorno polje, regenerirajuci trup, elektromagnetsko polje koje ometa teleportere  Prvo pojavljivanje: TNG 2×16, Q WhoMemory Alpha link_____________________________________________________________ Galaxy klasa  TNG razdoblje, federacijski brod Dužina: 643 m Širina: 464 m Visina: 195 m Broj paluba: 42 Posada: 1016 Maksimalna brzina: warp 9.6 (kasnije 9.9) Ofenzivni sustavi: 12 fazorskih baterija, 2 lansera fotonskih torpeda (nosi 275 torpeda) Defenzivni sustavi: sustav štitova visokog kapaciteta U službi od: 2364 Najpoznatiji predstavnik: Enterprise-D "I am still somewhat in awe of its size and complexity." - Jean-Luc Picard, Encounter at Farpoint  Prvo pojavljivanje: TNG 1×01, Encounter at FarpointMemory Alpha link_____________________________________________________________ D'Kyr tip  ENT razdoblje, vulkanski brod Najkorišteniji vulkanski brodovi u sredini 22. stoljeca D'Krt tip povremeno je oslovljavan i kao borbena krstarica. Brodovi ove klase bili su opremljeni sustavom štitova što im je u ono vrijeme bila znacajna prednost pred brodovima ostalih rasa. U pogledu ofenzivnih sustava bili cu opremljeni fotonicnim torpedima i emiterima cesticnih zraka. Duljinom od oko 300 metara i sa 13 paluba bili su jedni od vecih brodova svoga vremena, pa ipak manji od Suurok klase. Ovim brodovima upravljala je posada od 147 clanova. Prvo pojavljivanje: ENT 2×01, Shockwave part IIMemory Alpha link
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 05 ruj, 2007 9:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
 Re: 1/4 finala, skupina C
Galaxy klasa...
|
| sri 05 ruj, 2007 9:46 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ga! Glasao za D'Kyr, trebao za Galaksi. Fulao 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 05 ruj, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bit cu konstantan u svojem razmisljanju i glasati za Galaxy buco se sad sigurno ponosi sa mnom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 ruj, 2007 10:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Krešo je napisao/la: Ga! Glasao za D'Kyr, trebao za Galaksi. Fulao  nema problema, budem u konacnom obracunu oduzeo jedan glas D'Kyru i dodao Galaxyu.
|
| sri 05 ruj, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i ja sam glasao za d'Kyr a htio sam za galaxy jel moze jos jedan naknadni glas za galaxy? do you see where I'm going with this? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 ruj, 2007 11:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Chaky je napisao/la: i ja sam glasao za d'Kyr a htio sam za galaxy jel moze jos jedan naknadni glas za galaxy? do you see where I'm going with this?  pa... trenutno je ocito da je kreso uistinu glasao za D'Kyra, a i moguce je da je pogresno kliknuo (ijako sam stavio razne boje bas da to sprijecim, al' ajde) tak' da nevidim problem u malom "preracunavanju" glasova (ako se uopce pokaze da je to potrebno, jer ako Galaxy prođe sa vise od tog boda razlike onda nema veze) a za daljnje promjene... to nece ic tako lako (pogotovo jer se nevidi uvijek tko je za sto glasao) btw. kreso, nisi li ti uvijek govorio kako ti je D'Kyr klasa ljepa, i kako ti se sviđa ona "polupana" slikica koja ti se vrti u headeru? jel tebi to tvoja podsvijest pokusava nesto poruciti, kad si tako "slucajno" glasao za D'Kyr? 
|
| sri 05 ruj, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Borg
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 06 ruj, 2007 12:32 am |
|
 |
|
Captain
|
Da, zato bas. Vidio sam D'Kyr, kliknuo bez da sam bolje pogledao sto se jos nudi. A ovo sa bojama mi je malo nejasno bilo, ionako sam morao selektirati tekst da vidim sto pise 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| čet 06 ruj, 2007 1:45 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
I sa pogreškama u glasovanju, mislim ga pobjeda Galaxya u ovoj skupini ne bi trebala doći u pitanje.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 06 ruj, 2007 2:34 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kocka naravno....!  ...jel mi se cini il se Galaxy vec negdje pojavila ranije !?

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 ruj, 2007 1:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: ...jel mi se cini il se Galaxy vec negdje pojavila ranije !? imas u skupini A, ali to je AGT Galaxy. dosta razliciti brod (meni osobno dosta ruzniji od ovog "standardnog") (ako te zanima imas info o svakoj klasi pa procitaj, a ako ti ni to nije dosta imas i memory alpha linkove)
|
| čet 06 ruj, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nadmocnija... i ima mi savrsen izgled... pa kocka je...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 06 ruj, 2007 10:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...još jedna teška anketa... ...Galaxy klasa dobiva moj glas...
| pet 07 ruj, 2007 11:23 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Glas za brod-hotel (ujedno i najveci favorit).
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 08 ruj, 2007 1:19 am |
|
 |
|