|
Sada je: ned 26 srp, 2026 11:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: B~R~O~D F~O~R~U~M~A
Dobar dan Admirale!
Trenutno ja zapovijedam brodom, dok se ne izabere kapetan...
Doktor će vas povesti u razgledavanje broda, meni počinju Bitange i Princeze pa sam nedostupna pol sata
Vidimo se na mostu
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 27 srp, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
'Dan. Možemo se kasnije družiti uz kakvo piće. Kavu možda ili čaj? Doktore, gdje ste?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 srp, 2007 9:39 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Još vas jednom pozdravljam admirale, slijedite me do kantine.
...i sad mi kao dođemo i zauzmemo najbolji stol...
Recite što želite piti ili jesti....konobar...molim donesite meni romulansko pivo... admirale vi ćete...?
|
| pet 27 srp, 2007 10:08 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
daso je napisao/la: [color=#00FF00]Ovako ova mjesta imamo:
1. znanstveni casnik-porucnik
je l ova pozicija zauzeta?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 27 srp, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nije uzmi je, cestitam porucnice
Postovanje admiralu. Biti cu do 11.00-11.30 na mostu pa ce onda racunalo preuzeti. Ako vam nesto treba javite se.Primamo nermina kao strojara.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 27 srp, 2007 10:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
daso je napisao/la: ok, objasni princip rada warp pogona Za vrijeme rada jednog takvog motora izgara deuterij u warp jezgri i tako stvara pare koje se potom u reakcijskoj komori sudaraju sa antimaterijom, u obliku antivodika. Ta reakcija je vrlo eksplozivna te se koriste dilitijevi kristali kako bi nadzirali tu reakciju. Kao posljedica reakcije stvara se elektroplazma koja se pomoću vodova za prijenos prenosi sve do nosača motora. Plazma se potom pomoću ubrizgivača ubacuje unutar warp zavojnica izgrađenih od verteriumovog kortenida. Kada se ovaj materijal izloži energiji plazme on počne oscilirati stvarajući warp polja i tjerajući brod u podprostor, a warp motori stvaraju višeslojno warp polje. Warp zavojnice poredane su u nizu kako bi stvorile više polja, koja se međusobno naprežu i stvaraju potisnu silu na najbliži objekt, u ovom slučaju, brod čije je to ujedno i polje. 
Strojar se javlja na dužnost.
| pet 27 srp, 2007 11:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Povačim se u svoju kabinu. Ako nekome nešto zatreba, neka uputa ili sl. zna gdje će me naći. Carry on!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 srp, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
vec smo te primili mladi porucnice nermine. U redu admirale, vi se odmorite a u jutro stizemo na Breen.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 27 srp, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Tako je. Idem se odmarati ali me svakako izvjestite o daljnim postigućima. Izvještaj nek bude svaka 24 sata.
|
| pet 27 srp, 2007 11:09 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Posado, odoh na počinak!
Želim da se naspavate je ćemo sutra Breen uništiti i kad se vraćamo ne želim da išta za nama ostane osim praha njihovog planeta!
Poručnice modesty blaise most je tijekom noći vaš!
Vidimo se ujutro
|
| pet 27 srp, 2007 11:15 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
Cuje se onaj nezeljan zvuk kompjutera. DR:Full stop! Sto se dogada? COP: Dalekosezni senzori ocitavaju podprostornu poruku. DR: Na zaslon COP: Ne mogu se pokoriti, poruka sadrzi samo audio zapis. DR: Pusti audio COP: Pustam: S.O.S, ponavljam S......S. Tre...o pom... Mi smo odvo...na skupina Tama....ca. Trebamo pom.... Molim va.. po...aljite doktora. -Kraj zapisa. Poruka je ostecena. DR: Ja idem sa satlom do kordinata, a vi nastavite prema cilju. Cekati cu vas na ovim lokacijama. 334-524 Ponjet cu medicinskog priibora.Racunalo nakon izlaska satla nastavi prijasnjim kursom. Dr. Daso se odjavljuje sa duznosti.
-odlazim do bolnice i uzimam pribor. Ulazim u satl i krecem prema kordinatama.-
COP: Pozor, jedan satl izlazi iz hangara. Pozor. - Nastavljam prijasnjim kursom
|
| pet 27 srp, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ezri je napisao/la: Još vas jednom pozdravljam admirale, slijedite me do kantine.
...i sad mi kao dođemo i zauzmemo najbolji stol...
Recite što želite piti ili jesti....konobar...molim donesite meni romulansko pivo... admirale vi ćete...? Oprostite, savjetnice nisam ovo vidio. Ah, sutra ćemo na piće. 
|
| pet 27 srp, 2007 11:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Pozdrav posadi.
Drugi STrojar javlja se na duzhnoST!
| pet 27 srp, 2007 11:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
evo rasporeda koji stupa na snagu od ponedjeljka: Download raspored.doc
|
| sub 28 srp, 2007 12:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Aha nočna smjena moja nabolja... kako ste vi humani cudni kad odrađujete nočnu smjenu, okice su vam tak cevene... he he... (Q) Samo da malo namjestim frekvenciju warp polja malo je demoduliralu u modulacioni podprostor, cini mi se da cu danas to poštimati po glinomol ljestvici, ako pozorno slušate zvukove warp jezgre nećete morati kasnije tjerati računalo da vam nešto svira dovoljno je samo prebaciti u veći warp za malo napetiju muziku ili u sporiji za horor muziku, onaj srednji vec svira u mess-u. Malo sam linkao broski sistem zvicnika da reproducira taj zvuk tamo, a pošto warp jezgra ionako radi na random danas će stvarno biti dobrih melodija.... zato mastro engage...  (Chef) A ovaj admiral, he, he taj lik mi je najčudniji. Kako se samo pravi na tom brodu, a znamo svi u q-kontinumu da je varao na onom zadnjem ispitu koji je postavio Kirk glavom i bradom. Ta lasica je napravila holodeck desimulaciju i presnimila sve imiđe u holodecku, pa kad su ga išli ocjenivat nisu znali na koju foru je lik uopće prošao taj ispit... naravno ovo što Q zna nitko na ovom brodu ne zna... zato cemo lasicu promatrati i studirati dok još ne zna da ga itko od nas iz q-continuma snima... a ako i konačno dozna promjenit cemo sve kao da se ništa nije dogodilo, no možda mu degradiramo čin... ma nismo mi zločesti, smo se volimo malo šaliti... he he he... (Q)
| sub 28 srp, 2007 1:34 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|