| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 World of Warcraft
Ovako, ne znam dal ima ovaj topic, nije mi se dalo trazit  Nemam sta govorit, svi ste culi za igru... Ja sam je poceo igrat prije 2 mjeseca, dosad bio na 3 realma. Sada sam na Auchidounu, imam lvl 42 magea i lvl 11 warr (sluzi samo da mi pravi barove od ora)
| sri 25 srp, 2007 9:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: World of Warcraft
Pax ti je stucnjak za to... mene osobno igra ne interesira samo zato što nema kraja a ja osobno ne volim igre koje nemaju kraja... 
| pet 27 srp, 2007 11:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Pax ti je stucnjak za to... mene osobno igra ne interesira samo zato što nema kraja a ja osobno ne volim igre koje nemaju kraja...  ja obozavam igre bez kraja... ako su zanimljive GTA ... Oblivion ... football manager ...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 27 srp, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam poklonik avantura, no prvi susret sa takvim tipom igranja bio je Diablo 2 koji je imao kraj i zato mi je bio dobar... ovo sa placanjem mi dodatno ubija zelju...
| pet 27 srp, 2007 8:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Moj buraz to placa.... Igra je strava, nedavno dobio, mozda 2 mjeseca... Meni je naj igra poslije WoW-a diablo 2, imam orginal i igro sam na bnetu...
| sub 28 srp, 2007 12:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novosti: World of Warcraft film Dvije godine nakon objave o planovima za snimanje World of Warcraft filma, potpredsjednik uprave Blizzard Entertainmenta, Frank Pearce, kratko se osvrnuo na status projekta.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 14 ruj, 2008 6:56 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
igrala sam običan warcraft prije u srednjoj. znam nekoliko ljudi koji su se navukli na to. neki koji su se ubacili u guilde sa englezima su usavršili engleski i pokupili naglaske od njih 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 15 ruj, 2008 1:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Warcraft film ne stiže 2009. godine Kao što se moglo i očekivati, filmska adaptacija Warcrafta u produkciji Blizzard Entertainmenta i Legendary Picturesa neće doživjeti svoju premijeru tijekom iduće godine.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 13 lis, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Ja tu igricu nemogu podnjet... To je bolest koja je zarazila tolike ljude i napravila ovisnike od kompu.. I tema igrice je S****E
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| uto 14 lis, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Bassman je napisao/la: Ja tu igricu nemogu podnjet... To je bolest koja je zarazila tolike ljude i napravila ovisnike od kompu.. I tema igrice je S****E ...mene nikad ni nije privlačio... ...no za film sam definitivni zainteresiran... ...iako nemam pojima o ničemu što se tiće ove teme... ...film je jednostavnija verzija da saznam nešto o tom svijetu...
| sri 15 lis, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
WoW me ne zanima ali sam veliki Warcraft fan (kao i svega Blizzard!) ... Baš se pitam kak će to izgledat ... 
| sri 15 lis, 2008 8:49 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ni mene igra ne zanima niti ju namjeravam isprobavati.... Znam se povremeno zakaciti na neku igricu, ali me prodje za tjeda-dva ... ali WOW je ovisnost za stalno I jos smo i jednog od predsjednika Udruge, izmedju ostalog, izgubili zbog WOWa...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 lis, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
WoW=Ovisnost o kompu i pretvoris se u idiota koji vjeruje u zmajeve i minotaure.... Trebalo bi staviti limitator na Wow pa bi bilo manje ovisnika....
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| sri 15 lis, 2008 12:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajd, WoW je bar bio temelj jedne od najsmjesnijih epizodi South Parka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 lis, 2008 12:02 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Cvicek je napisao/la: Ajd, WoW je bar bio temelj jedne od najsmjesnijih epizodi South Parka  potpisujem kako je legendarna ta epizoda bila 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 15 lis, 2008 7:11 pm |
|
 |
|