| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Scenaristicke nedoslijednosti
buco je napisao/la: pretvorite 100tine milijartdi dolara u ovce , janjad..koze , vino..... u sto hocete .. u drago kamenje, dijamante, svemirkse brodove, razlicitu tehniku, umjetnicka djela
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 11 srp, 2007 11:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
i opet bi ima sta teglit ..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 srp, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa spremis flotu brodova u neku luku i gotovo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 11 srp, 2007 11:28 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
sada kada ste spomenuli brodovo... Zasto se jednostavno ne replicirajku cijeli brodovi ili dijelovi brodova...kada se ionako mozue vecina elemnata s broda replicirati...
Jer, po meni, ako se može replicirati hrana i organski spojevi, onda je sve anorgansko mačji kašalj...
| čet 12 srp, 2007 12:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa tko kaze da se dijelovi broda ne repliciraju... zato imas industrijske replikatore mislis da se flote rade rucno komadic po komadic? 

|
| čet 12 srp, 2007 12:33 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Chaky je napisao/la: pa tko kaze da se dijelovi broda ne repliciraju... zato imas industrijske replikatore mislis da se flote rade rucno komadic po komadic?  Ma ne, nego se stalno spominje kako je izgradnja brodova skupa i sve to... A zapravo se meni čini kao da je jedino sto treba energija za replikatore...a sumnjam da je Zvjezdana flota nema dovoljno... Nije mi jasno zasto onda flota nema puno više brodova..
| čet 12 srp, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa toliko energije da se npravi brod je ipak skupo... a i te djelove treba teglit do brodogradilista i spojit ih u jedan kompletan brod... pa onda srediti unutrasnjost ... itd.

|
| čet 12 srp, 2007 12:49 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
pa sada...uz dovoljno ljudi, i nekoliko brodogradilišta, moglo bi se raditi najmanje jedan brod tjedno, unutaršnjost and stuff bi radili roboti...
pogledaj samo automobile...znaš li koliko je potrebno da se napravi opel vectra? samo šest sati
| čet 12 srp, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
je... ali u treku nema robota ... ne znam zasto 

|
| čet 12 srp, 2007 1:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: je... ali u treku nema robota ... ne znam zasto  zato sto su oni u 24. stoljecu jos uvijek gledali Galacticu sad za ozbiljno: nije isto sastavljati autice u nekoj tamo tvornici i sastavljati međuzvjezdane brodove u svemiru. najprije je tu mali problemcic svemira (like, no air, no gravity, and stuff) a onda i cinjenica da je jedan brodic nesto malo veci od automobila. a tu je i pitanje motora i slicnih sustava koji su (koliko ja to kuzim) poprilicno eksplozivni ako se s njima pogresno barata. (istina, jednom kad je brod gotov to i nije vise problem, ali pri sastavljanju bi mogao biti.)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 12 srp, 2007 2:17 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Ant je napisao/la: Chaky je napisao/la: je... ali u treku nema robota ... ne znam zasto  zato sto su oni u 24. stoljecu jos uvijek gledali Galacticu sad za ozbiljno: nije isto sastavljati autice u nekoj tamo tvornici i sastavljati međuzvjezdane brodove u svemiru. najprije je tu mali problemcic svemira (like, no air, no gravity, and stuff) a onda i cinjenica da je jedan brodic nesto malo veci od automobila. a tu je i pitanje motora i slicnih sustava koji su (koliko ja to kuzim) poprilicno eksplozivni ako se s njima pogresno barata. (istina, jednom kad je brod gotov to i nije vise problem, ali pri sastavljanju bi mogao biti.) MA mi govorimo o interijeru broda...personal quarters i sve to... Mislim, to su ti samo konstruktivne grede, bla bl i dekori, instalacija replikatora i sve to... hodnici i kompovi bi se sve moglo srediti.... Osim toga, zasto ne izgrade jedan gigant replikator i repliciraju jedan cijeli brod...sve sto se može, a naknadano dodaju recimo warp jezgru i sve ostale delikatne stvari.... Jebiga, ak mogu pohanu piletinu s pireom od krumpira....
| čet 12 srp, 2007 10:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
prvo, mislim da bi na brodu bilo dosta stvari koje su malo kompliciranije od čikena. a drugo, vjerojatno im se ne isplati graditi tako veliki replikator.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 12 srp, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ako se sijecate epizode u ENTu di je NX 01 isa na popravak , tamo je bilo sve potpuno automatizirano i replicirali su se komadi na samom mijestu di su se trebali ugradit i odma bi ih stroj [ ta automatska postaja za popravke] ugradija... To je ona epizoda u kojoj su "otkrili" da je ljudski um [ 15tak umrezenih] ipak monogo jaci od njihovog najracunala ... Ona postaja-robot je popravljala sve i ljude i starship ak se sijecate !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 12 srp, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
sjecam se... samo se ne sjecam koja je na kraju bila fora sa tim?

|
| pet 13 srp, 2007 2:20 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Chaky je napisao/la: sjecam se... samo se ne sjecam koja je na kraju bila fora sa tim? Oteli su tavisa i htjeli uzet njegov mozak, a na brod stavili repliku.... Inače sa samom stanicom zapravo nis nije bilo lose, sve super funkcioniralo...cak su i ljudske ozljede bez pol frke lječili (trip)
| pet 13 srp, 2007 3:15 pm |
|
 |
|