| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne bih se previše zamarao s tim je li ili nije Bakula loš glumac.
|
| pon 22 svi, 2006 1:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Baš. Zamaramo se tričarijama i opet ćemo se vratiti u začarani krug ovaj je dobar - ovaj nije - zašto - zato i nikad kraja tome.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 22 svi, 2006 1:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Skoro svi znaju na ovom forumu tko je kakva mišljenja o ENT-u stoga se ne treba bacati u neke bespotrebne prepirke.
|
| pon 22 svi, 2006 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Bojim se da loš scenarij i loša režija mogu pokopati i najbolje glumce. Bakula je meni solidan. Iz Enta, tip koji glumi trpa (Connor i kako još?) je daleko najbolji u ekipi.
Shran mi je zakon lik, a Jeffery Combs izvrstan glumac. I kao weyoun je bio super.
|
| uto 23 svi, 2006 9:36 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Enterprise
Iz dana u dan gledajući Ent otkrivam kakav je Bakula dobar glumac. U prvih par epizoda mi se činio nekako ukočen, no poslije mi djeluje opušteno i samouvjereno u svakoj sceni.
Ne mogu se požaliti ni na ostatak ekipe, tako mi je bilo i sa svim dosadašnjim ekipama Trekera, no kad vidim Weyuna - Brunta, odmah se sjetim najdražeg serijala DS9.
| čet 22 stu, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čekaj samo da vidiš Dark side of Archer u 3 sezoni... ...a i u paralelnom svemiru...
...a kako ti se Shran čini... ? ...on isto ima veze s DS9...
Phlox?
| čet 22 stu, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...čekaj samo da vidiš Dark side of Archer u 3 sezoni... ...a i u paralelnom svemiru...
...a kako ti se Shran čini... ? ...on isto ima veze s DS9...
Phlox? Pa napisao sam već o Shranu, on je Weyun i Brunt iz DS9 BTW, jedva čekam neku epku sa Alternativnim svemirom
| čet 22 stu, 2007 6:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmm.. volis negativce ..!?..onda imas i tu "alternativni svemir" ne triba ti ST .... Pozdrav Dobrih decki 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 7:21 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Na što ciljaš sa svojim postom buco?
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 22 stu, 2007 8:13 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ezri je napisao/la: Na što ciljaš sa svojim postom buco? Paaa ..na "alternativni svemir"....s okolicom...!. Pozdrav Space Shuttleova 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 8:31 pm |
|
 |
|
Bones
|
buco je napisao/la: Ezri je napisao/la: Na što ciljaš sa svojim postom buco? Paaa ..na "alternativni svemir"....s okolicom...!. Pozdrav Space Shuttleova 13 mirror universe?? 
|
| čet 22 stu, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Što reći ST Enterprise po meni stvarno odličan serijal s odlično zamišljenom radnjom i likovima. Archer največa legenda od svih kapetana... (isto tako kapetan koji je najviše puta pretučen). Za razliku od ostalih, Archer po meni baš ima nekakav "duh", nije neko mrtvo puhalo poput svih ostalih..gdje se svi strikto moraju pridržavat pravila, neće riskirat ili prekršit određeno zlatno Federacijsko pravilo radi nekog opčeg dobra (tipičan primjer Janeway).
| pet 23 stu, 2007 2:49 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Što reći ST Enterprise po meni stvarno odličan serijal s odlično zamišljenom radnjom i likovima. Archer največa legenda od svih kapetana... (isto tako kapetan koji je najviše puta pretučen). Za razliku od ostalih, Archer po meni baš ima nekakav "duh", nije neko mrtvo puhalo poput svih ostalih..gdje se svi strikto moraju pridržavat pravila, neće riskirat ili prekršit određeno zlatno Federacijsko pravilo radi nekog opčeg dobra (tipičan primjer Janeway). Ne bih se složio. Kapetan sa najviše duha je Kirk, a uz to je on i čovjek koji je najviše puta nekoga istukao. Katica Đejnvej je posebna priča. Ona je nekada bila i pretvrda i slijepo se držala federacijskih pravila bez obzira na sve, a onda prekršila Prvu zapovijed samo zato jer je ona tako htjela.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 stu, 2007 3:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...slažem se da i Kirk ima "duha" i još više energičnosti...
...no u 3 i 4 sezoni, Archerov "duh" puno više dolazi do izražaja...
(...po n-ti put... pogledaj )
| pet 23 stu, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...slažem se da i Kirk ima "duha" i još više energičnosti...
...no u 3 i 4 sezoni, Archerov "duh" puno više dolazi do izražaja...
(...po n-ti put... pogledaj ) sto to ovdje tocno znaci "duh"? nedrzanje pravila?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 9:17 pm |
|
 |
|