|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 4:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Nagradna igra
dakle, kao sto mozda vec znate, ova anketa biti ce popracena i nagradnom igrom.
u njoj mogu sudjelovati svi koji glasaju u anketi i napisu barem jedan post u bilo kojem od topica za glasovanje
sretni dobitnik (jeste li ikad vidjeli nesretnog dobitnia u nagradnoj igri?) biti ce određen izvlacenjem na sastanku Udruge po zavrsetku Ankete.
a nagrada je star trek knjiga Federation!
za sve one koji neznaju o cemu se radi sljedi link na Memory Alphu i na topic na ovom forumu na kojem Chaky govori o knjizi
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 02 lip, 2007 7:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
ima i nesretnih dobitnika... Dzem'Odsljiva ne mora covijeka ucinit sretnim ..iako ..nebi bilo lose .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 02 lip, 2007 7:41 pm |
|
 |
|
Captain
|
Jel' ta knjiga konacno izasla na hrvatskom? Cuo sam se nekad davno, pred godinu - dvije, sa urednikom izdavacke kuce i svaki put je rekao da ce biti, jel, uskoro 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 02 lip, 2007 7:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mos mislit na kom je jeziku cim je u fond nagrada na USSCu !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 02 lip, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Oh ja ću napisati post, hoćem, hoćem... heheheheee
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 02 lip, 2007 8:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Krešo je napisao/la: Jel' ta knjiga konacno izasla na hrvatskom? Cuo sam se nekad davno, pred godinu - dvije, sa urednikom izdavacke kuce i svaki put je rekao da ce biti, jel, uskoro 
ja sam nedavno trazio bilo kakvu informaciju o tome... i nista... nema nigdje na netu... nema odgovora na sluzbeni mail... nista
tako da vjerujem da jos uvijek nema prijevoda
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 02 lip, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Captain
|
buco je napisao/la: Mos mislit na kom je jeziku cim je u fond nagrada na USSCu !? 
Albanskom?
Steta prijevoda, znam da se na tome radi vec, sad ce biti 3 godine. Cak mislim da je bilo prevedeno jer me nakladnik ako bi htio pogledati prijevod prije objave, no nije vise odgovarao, niti smo se kasnije culi... 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 02 lip, 2007 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Krešo, mislim da si otkriven.
|
| sub 02 lip, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kako god bilo.... knjiga je stvarno fenomenalna ... a krenuo sam je citati sa blago negativnim stavom jer su me sve dosadasnje trek knjige razocarale
ali ovdje ima svega ... dobra prica, sve moguce iz treka bar spomenuto, kirk i picard u punom sjaju, federacija i njezini ideali prikazani tako da ih skoro mozes opipati, cochrane i njegovo ganjanje sa archenemyjem kroz vrijeme i prostor, ljubav, akcija, crne rupe (i pridrzavanja kanona  ) itd. itd.
neu vise spominjati detalje da ne spojlam previse knjigu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 02 lip, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja to definitivno želim!!! sad si me baš zaintresirao! (inače čitala sam par ST knjiga i neke su mi bile super).
|
| sub 02 lip, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...super je nagrada... ...svaka čast organizatoru na domišlajtosti... 
| sri 06 lip, 2007 11:53 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"Albanskom? "
Pa nebi se bas zacudio da je mos' nac i na Albanskom... a ti !?
".....super je nagrada...
...svaka čast organizatoru na domišlajtosti.."
Pa more bit , samo so uz nju mora da dobijes i rijecnik E/H ..najvijerojatnije ..!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 06 lip, 2007 12:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Pa more bit , samo so uz nju mora da dobijes i rijecnik E/H ..najvijerojatnije ..!? 
evo, buco, ako ti pobjedis dati cu ti i taj rijecnik kad ga toliko volis
(neku dzepnu verziju da se nebi drugi ljudi bunili)
|
| sri 06 lip, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
nakon prvog tjedna glasovanja u nagradnoj igri imamo deset kandidata i to su:
Chaky, TerNek, Capri, kralj svemira, Krešo, nermin_st, Mr.bobo, -fallen-one-, MacGyver i buco
dakle, moglo bi se reci da za sad svaki deseti dobiva 
|
| ned 10 lip, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Ant je napisao/la: nakon prvog tjedna glasovanja u nagradnoj igri imamo deset kandidata i to su: Chaky, TerNek, Capri, kralj svemira, Krešo, nermin_st, Mr.bobo, -fallen-one-, MacGyver i buco dakle, moglo bi se reci da za sad svaki deseti dobiva 
da, sviđaju mi se omjeri 
| ned 10 lip, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|