|
Sada je: ned 23 kol, 2026 5:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ovaj drugi je predobar. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 12 pro, 2006 12:19 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
iz big brother kuće...
Tomo: Doma često kuham soju
Tanja: Soju bikarbonu?
Tomo: Ajme Tanja!
Tanja: Vlak? Je li to trajekt?
Tomo: Ajme Tanja, kakav trajekt? Zar nisi nikada vidjela vlak?
Tanja: Pa jel to onaj trajekt što vozi po Zagrebu?
Tomo: Trajekt? Misliš na tramvaj????
Tanja (slavodobito) : E to!
Tomo (napola sluđen): Nije to vlak, to je tramvaj, ajme Tanja....
Tanja: Zasto neki ljudi misle da je Ante ciničan?
Tomo: A sta to znači ciničan?
Tanja: Ne znam. Ante sta to znači ciničan?
Ante:"Lucifer je pali andeo."
Tanja:"Sta je to pali?"
Simon: Što znači industrijski?
Violeta: Znači nije hrana...
_________________ njanjanja
|
| uto 12 pro, 2006 12:20 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne gledam BB ali ovo je još jedan dokaz kakvi idioti se tamo glupiraju.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 12 pro, 2006 12:23 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
IZJAVE AUTO OSIGURANIKA CROATIA OSIGURANJA
• Izašao sam na cestu, od jednom je i slijeva i zdesna naišlo puno vozila, nisam znao kuda bi i tada su me udarili sa svih strana...
• Vaši argumenti su stvarno slabi. Za takve mučke izgovore morate tražiti veću budalu, a to teško da ćete naći...
• Policijsko vozilo mi je dalo signal da se zaustavim. Ja sam našao stup i zaustavio se...
• Pješak očito nije znao u kojem pravcu bi išao, pa sam ga pregazio...
• Danas Vam pišem prvi i posljednji put i ako mi ne odgovorite opet ću Vam pisati...
• Moj sin srušio tu ženu. On je samo pokraj nje prošao, a ona je od propuha pala...
• Prihoda od uzgoja stoke više nemamo. Sa smrću moga supruga sva stoka je otišla sa imanja...
• Kada sam htio stati na kočnicu, iste više nije bilo...
• Nije mi potrebno životno osiguranje. Želim da svi budu stvarno tužni kada umrem...
• Moje vozilo je jednostavno samo išlo ravno, što u zavoju neminovno vodi do slijetanja s ceste...
• Vozio sam unazad niz strmu cestu, probio sam ogradu i udario u kuću. Jednostavno se nisam mogao sjetiti gdje je kočnica...
• Naša vozila su se sudarila točno u trenutku kada su se susrela...
• Odmakao sam se od ruba ceste, bacio pogled na moju punicu i sletio u kanal...
• Nakon razvoda od moga supruga svako općenje preuzeo je moj odvjetnik.
• Između ostalog, prije moje prve prometne nezgode i nakon moje zadnje prometne nezgode nisam imao nikakvih prometnih nezgoda...
• Pješak je odjednom sišao sa nogostupa i bez riječi nestao ispod mog vozila...
• Morala sam ispuniti toliko obrazaca da bi mi skoro bilo draže da moj dragi suprug uopće nije preminuo...
• Na nekim mjestima je u međuvremenu pao snijeg. Cesta je stoga mjestimično bila stvarno klizava. Pokušao sam zakočiti. Borio sam se koliko god sam mogao ali nije pomoglo. Udario sam u ogradu i postao „bez svjestan“. Tu je bio kraj mojoj svijesti...
• Pregazio sam čovjeka. On je priznao svoju krivicu pošto mu se to već jednom dogodilo...
• Kada sam došao kući greškom sam skrenuo na pogrešni kolni prilaz i udario u drvo koje na tom mjestu kod mene ne stoji...
• Ne znam tko mi je ukrao novčanik obzirom da nitko od moje rodbine nije bio u blizini...
_________________ njanjanja
|
| uto 12 pro, 2006 12:26 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
TerNek je napisao/la: Koja je najveća hrvatska planina, osam puta veća od Velebita? - Velebajt! 

_________________ -Bllaa!-
|
| sri 13 pro, 2006 2:53 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
I ovaj topic je već lagano mortus. Evo jednoga:
Idu dvije ruže pustinjom i počne ih mučiti nedostatak vode.
Naiđu na malu oazu u kojoj je bio magični izvor, te ga zamole da im da malo vode da se osvježe. Izvor kaže:
- Dat ću vam vode u zamjenu za po jednu laticu, to vam neće škoditi.
Prva ruža odbije dati laticu i ostane žedna, a druga da laticu izvoru i on joj da vode da se napije i osvježi.
Ruže krenu dalje kroz pustinju, i nakon nekog vremena pojavi se isti problem. Prva ruža je bila strašno žedna i već su joj se latice lagano smežurale, a i druga ruža je poprilično ožednjela, kad naiđu na drugi izvor, koji ih je također u zamjenu za vodu tražio po jednu laticu. Prva latica, unatoč velikoj žeđi, ustane ustrajna i nije željela dijeliti svoj ponos i ljepotu, odnosno latice, a druga je ponovo pristala na zamjenu i dala laticu za vodu. Sve se ponovilo još nekoliko puta, dok obje ruže nisu uvenule: prva od žeđi, a druga jer je u zamjenu za vodu podijelila sve svoje latice.
Koju pouku žene mogu izvući iz ovo vica?
DALA ILI NE DALA, UVENUT ĆEŠ. (Žene, nhf.) 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 25 pro, 2006 2:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Što su to dva Borga u sobi??
Tuborg! 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 07 vel, 2007 5:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Otac: "Želim da oženiš djevojku po mom izboru".
Sin: "Ne, sam ću odabrati ženu svog života!"
Otac: "Ali ta djevojka je kćer Bill Gatesa."
Sin: "Opa, u tom slučaju.... OK"
Nakon toga, otac odlazi do Bill Gatesa.
Otac: "Imam idealnog muža za vašu kćer."
Bill Gates: "Ali moja kćer je previše mlada za udaju!"
Otac: "Ali taj mladi muškarac je podpredsjednik Svjetske banke!"
Bill Gates: "Opa, u tom slučaju... OK."
Na kraju, otac odlazi u posjet predsjedniku Svjetske banke.
Otac: "Imam jednog mladog muškarca kojega bi preporučio za podpredsjednika."
Predsjednik: "Ali već imam više podpredsjednika nego što ću ih ikada trebati!"
Otac: "Ali taj mladi muškarac je oženjen za kćer Bill Gatesa."
Predsjednik: "Opa, u tom slučaju.... OK."
TAKO SE SKLAPA POSAO!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 ožu, 2007 10:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Kako muškarac mjenja ulje.
- Kupi ulje, filtere, pivo i gomilu nepotrebnih stvari - Ustanovi da je posuda u koju odsipa ulje puna od prošle zamjene, pa je prospe u slivnik - Otvori konzervu piva i popije je - Petnaest minuta traži dizalicu, najzad je nađe - Namuči se jer je dizalica zaribala. Najzad podigne automobil - Popije još jedno pivo dok se odmara, psujući one što prave dizalice - Stavi posudu za odljevanje ulja ispod automobila - Traži ključ za odvrtanje šarafa koji zatvara rezervoar sa uljem - Psuje one koji prave automobile zato što za svaki prokleti šaraf treba poseban ključ - Ne može da nađe ključ, pa odvrne šaraf motorcanglama - Šaraf mu ispadne u posudu sa uljem, a onda se preko šarafa i njegovih ruku prospe vruće ulje - Psuje i briše ruke o pantalone - Kreće po još jedno pivo koje će popiti dok čeka da ulje iscuri - Psuje ženu što mu ne dopušta da masnim rukama otvara frižider - Ipak uzme i popije pivo - Traži ključ kojim se skida filter - Opet psuje one koji prave automobile zato što za svaki prokleti šaraf treba poseban ključ - Najzad nekako odvoji filter koristeći šarafciger - Obriše prljave ruke o pantalone i otvori još jedno pivo - Naiđe prijatelj, sa kojim dovrši pivo i ode (onako prljav) u caffe bar - Sutradan uzme posudu sa uljem i prospe ga u kanalizaciju - Izgazi kapi ulja koje je prolio po ulici - Krene po pivo, ali ustanovi da ga nema više u frižideru - Pošalje sina u trgovinu po pivo - Ugradi novi filter, a nije se sjetio da ga najprije ispipa masnim rukama - Sipa prvu kutiju ulja u motor - Sjeti se da nije zavrnuo šaraf rezervoara sa uljem - Trči da pronađe šaraf, sjeti se da je on upao u posudu za ulje. Trči do slivnika i srećom nađe ga zaglavljenog između rešetaka - Naredi sinu da stoji pored slivnika i da ne dopušta nikome da tu bilo šta sipa, dok on ne nađe nešto čime će isčačkati šaraf - Iščačka ga iglom od ženinog broša (poslije će joj objašnjavati zašto je broš mastan a igla kriva) - Brzo legne pod automobil i uvrće šaraf dok ulje kaplje iz motora - Ulje mu umasti ruke, kosu, čelo... - Psuje ulje, automobil, ženu... - Traži od sina da odmah donese nekakve stare novine ne bi li pokupio i izbrisao ulje - Briše ulje i psuje sina što je uzeo baš novine koje on nije čitao - Psuje sina što je morao da umasti sliku mis Maja 1992, koju godinama čuva - Obriše se - Popije pivo - Sipa ostatak ulja - Pošalje sina da kupi još jednu kutiju ulja, jer je ona prva iskapala - Dok čeka sina, pije pivo. Najzad sin donese pogrešno ulje - Psuje državu što u svakoj radnji imaju ulje drugog proizvođača - Psuje sina što nije otišao u drugu trgovinu - Ipak sipa pogrešno ulje - Spusti automobil sa dizalice i baci dizalicu u garažu, psujući je - Vozi 3000 kilometara više nego što proizvođač ulja preporučuje i onda opet mjenja ulje na isti način.
| pon 26 ožu, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
c/p sa bloga jednog naseg novo clana... nadam se da se nece ljutiti
Postoje dvije skupine ljudi:
oni koji ljude dijele u dvije skupine
i oni koji to ne čine.

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 tra, 2007 1:09 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo par provala mog profesora iz kemije:
- primite moju izvinjotinu!
- tko mi je otuđmanio upaljač?
- moramo provjerit znanje pred oltarom. (to je rekao kad je prozvao jednu curu)
- je’l ja to čujem neki čudan miris? Je’l vi nešto čujete? Surla mi ne radi dobro.
- jeste li znali da vrapci kukuriču?
- tangenta je pravac koji dira 1 točku u 1 točki.
- kukurikanje neće biti prisutno na mom satu. Ja vam to garantiram.
- ja nisam educiran za oprost grijeha! (to je rekao kad se netko pokusao ispricati da nema zadacu)
- tko prizna , pola mu se prašta, a tko ne prizna sve mu se mora oprostiti , jer kako ćeš mu dokazati da je to počinio?
- profesor: to je nevjerojatno, kako se samo muški smiju. (komentira smjeh uzrokovan slikom kurca na ploci)
ucenik: Pa i vi se smijete.
profesor: Ja se smijem vama!
- kad oni stričeki oče otjerati BBB-ovce puknu suzavac među njih . Stričeki imaju maske pa se smiju pod njima.
- profesor ispituje jednog lika, a u razredu je zamor, pa on kaze: Nemojte ga sad zbunjivati, vidite da je počeo rigati gluposti.
- Učenik: Profesore, a što je sa tvarima koje ne sublimiraju?
profesor: isto što i s onima koje ne slublimiraju.
- ja smatram da je to jednostavnije jer vas lakše može zbunit! (komentira nacin na koji je rijesio neki zadatak na ploci)
- nije to onaj London iz Amerike! (govori o londonovim silama)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 tra, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Chaky je napisao/la: c/p sa bloga jednog naseg novo clana... nadam se da se nece ljutiti  Postoje dvije skupine ljudi: oni koji ljude dijele u dvije skupine i oni koji to ne čine. 
neće se ljutiti
drago mi je da je netko pogledao 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 10 tra, 2007 1:27 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
@ Ant: Legendarno!
Evo i jednog bisera mog profesora:
Učenik: Zašto stalno ispitujete straga (misli se na učenike koji su zadnji u imeniku)
Profesor: Ja volim straga 
| uto 10 tra, 2007 9:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
 one-liners
How come wrong numbers are never busy?
Do people in Australia call the rest of the world "up over"?
Does killing time damage eternity?
Can you buy an entire chess set in a pawn-shop?
Did Noah keep his bees in ArcHives?
Do pilots take crash-courses?
Do stars clean themselves with meteor showers?
Do you think that when they asked George Washington for ID that he just whipped out a quarter?
If blind people wear dark glasses, why don't deaf people wear earmuffs?
If space is a vacuum, who changes the bags?
If you jog backwards, will you gain weight?
The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live.
If a man is standing in the middle of the forest speaking and there is no woman around to hear him...is he still wrong?
Where do forest rangers go to "get away from it all?"
Why do they lock gas station bathrooms? Are they afraid someone will clean them?
How do blind people know when they are done wiping?
Is it true that cannibals don't eat clowns because they taste funny?
If you try to fail, and succeed, which have you done?
Why is it called tourist season if we can't shoot at them?
I choose toilet paper through a process of elimination.
If the bouncer gets drunk, who throws him out?
My friend has kleptomania, but when it gets bad, he takes something for it.
Everyone has a photographic memory. Some don't have film.
I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder.
How do you tell when you run out of invisible ink?
It's a small world -- unless you gotta walk home.
Why are there Interstate highways in Hawaii?
Two wrongs don't make a right, but two Wrights make an airplane.
The other night I laid in bed looking up at the stars and I thought to myself,
"Where the heck is the roof?"
Help Wanted - Psychic - you know where to apply.
Light travels faster than sound.
That's why some people appear bright until you hear them speak.
If the shoe fits, get another one just like it.

|
| sri 18 tra, 2007 3:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Čita Mujo oglas u novinama i veli: - "Vid Haso, policija traži muskarca od 20 do 30 godina, jačeg stasa, pomalo ćelavog, koji noću hoda po parku i siluje žene." - "Da. I?" - "Pa razmišljam da im se javim. Može bit dobra plaća, policija je to."
| sri 18 tra, 2007 11:50 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|