| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 MRAČNI DIO SVEMIRA
Dugo sam lutala.....svemirom.ili ipak samo granicama moje mašte?
Dok nisam našla NJIH,duboko sakrivene u maloj kockastoj kutiji na staklenom stoliću....
Bili su tako zavodljivi,te na samom početku nadasve neopasni..
Trebala sam znati da će upravo oni postati moja opsesija i jedina nada za nastavak moga života.
Polako su prožimali moj um,a ja sam ne shvačajući tonula sve dublje......i.......dublje u bezdan kroz kroz koji su me vodili časnici zvijezdane flote.
Mala crna soba je postala granica između realnosti i fikcije,
sada više nisam poznala ni moje najmilije,
sva moja sječanja su polako izumirala,a na njihovo mjesto su dolazile misli drugi osoba,,
onih koje su zalazile u najmračnije kutove našeg univerzuma....dok se nisam probudila na tom jednom,jedinom kraju iz kojeg nije bilo izlaska.
Jedino što sam imala bio je svemirski brod i njegova posada na putu bez povratka.
NASTAVAK SLIJEDI..........
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 10 svi, 2006 12:18 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|

Nisam znala od kud da počnem,kako da dišem.
Uzevši u obzir da sam prije nekog vremena-ako vrijeme uopče postoji-ležala u maloj crnoj sobi gdje mi je jedino društvo pravila moja mala luđačka košulja..
Ali...do maloprije svi oni glasovi u mojoj glavi bile su nepovezane riječi...
Samo luđački smijeh u dubini moga uma,
Koji vrag se događa sa mnom-uvijerena u ispravnost svojih misli krenula sam na jedino mijesto u koje mi je u ovome trenutku bilo dostupno-MOJ UM.
Vjerujte mi to je jedno psihički nestabilno mjesto,u kojem mi je nepremostivu prepreku predstavljao ogroman svijetlucavi natpis-STAR TREK
Naj pametnije u tom trenutku bilo mi je krenuti od početka!
Prije nekog vremena jedina osoba za koju sam mislila da je psihički uravnotežena rekla mi je da joj je neki naučnik koji je učio kod SAI BABE i koji vodi meditacije izjavio da su svi oni bili RATNICI SVIJETLOSTI,koji su poginuli u borbi protiv zla.
Bitka se ponovno sprema,a samo nekolicina će opstati.
I zapravo ništa me od ovog nije zaintrigiralo,dok mi nije rekla nešto od čega je bio zaustavljen dotok kisika u moj mozak.
Zapravo oni vjeruju da je sav sf stvaran,a neki ljudi koji su sudjelovali u stvaranju su izaslanici nekog višeg bića.
Borg je prešao na našu stranu-shvativši da može biti iskljućen jedino sa strane čovijeka....
Traženje ključa u ovom košmaru činilo se beznadnim,ali tek je jedan dio slagalice bio otkriven...Moj nestanak ima veze sa ovim hipotetskim ratnicima svijetlosti-Ili je ipak posrijedi nešto totalno drugo,nešto u čemu mi ni sam Picard ne bi pomogao?
NASTAVAK SLIJEDI.......
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 10 svi, 2006 12:40 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 08 svi, 2006 8:22 pm Postovi: 66 Lokacija: Suhopolje K Tomislava 268
|
 A poetska duša
Ono za borg je istina pa vidi samo mene 
_________________ Yu wil be asimilated resistanc is futail
|
| sri 10 svi, 2006 3:32 pm |
|
 |
|
|
Iako zastrašujuća istina je da su donedavni najgori neprijatelji federacije SADA MEĐU NAMA 
|
| sri 10 svi, 2006 7:49 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 08 svi, 2006 8:22 pm Postovi: 66 Lokacija: Suhopolje K Tomislava 268
|
 Borg rules
Šta donedavno čim dobijem priliku sve ću asimilirat
_________________ Yu wil be asimilated resistanc is futail
|
| sri 10 svi, 2006 7:52 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Bravo,bravo napokon sam našla osobu koja je izopačena i ZLA koliko i ja HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ti si od sada moja desna ruka
|
| sri 10 svi, 2006 7:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...znaći ti ipak imaš veze s tamnom stranom slie??
...sad se već bojim... [/i]
| sub 13 svi, 2006 11:36 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Nemoj se bojati dok me ne upoznaš,nakon toga boji se do mile volje i ja bi se na tvom mijestu.
btw ja nemam veze sa mračnom stranom sile ja sam nešto puno GORE
|
| ned 14 svi, 2006 5:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ti si posljednji zmaj (zmajica) koja riga vatru...
...znam je takve  ...mogu se nositi s njima...
| ned 14 svi, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Vjeruj mi nitko se ne može nositi samnom,ta osoba još nije rođena 
|
| čet 18 svi, 2006 4:05 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ted;DeA je napisao/la: Vjeruj mi nitko se ne može nositi samnom,ta osoba još nije rođena 
A, kada se rodi:
1.Tedea:
2.Traži :
3. Telepotiraj:
4.Asimiliraj: 
| pet 19 svi, 2006 2:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 19 svi, 2006 2:08 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mr.bobo je napisao/la: :LoooL: ...ma nju su već asimilirali , stavili joj ćip u glavu i uzeli epitelne stanice... (samo ona to još nezna) ...i sad rade klonove na drugom planetu, koji će biti korišteni kao potrošna radna snaga... 
Ja sve znam i ništa ne radim protiv svoje volje,
Ali ovo ti je dobra ideja sa čipovima ti ćeš biti MOJ PROPALI EKSPERIMENT 
|
| sub 20 svi, 2006 10:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
kak znaš da ću biti propali, kad još nisi napravila Experiment...
...ko zna ... možda uspije... 
| sub 20 svi, 2006 11:38 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ma nije stvar u tome dali će moj eksperiment uspijeti,
ali je stvar u tome dali će pokusni kunić biti dobar,normalan.........
|
| sub 20 svi, 2006 12:52 pm |
|
 |
|