| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo ja sam ih sad zvao i rekli su da je trek!!! 
| sri 17 svi, 2006 10:15 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Capri je napisao/la: Meni svaka serija ima prednosti i mane, različite su, i sve ih volim pogledati. Svaka sa sobom nosi nešto svoje. 
same here 
_________________ njanjanja
|
| sri 17 svi, 2006 11:36 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Zanimljivo da samo T'Grel tvrdi da ENT nije Trek...
Moja sestra tako obožava Portosa, da nagovara roditelje da joj kupe Beagla (istog kao Portos), nazvati će ga Porthos i na ogrlicu će staviti Federacijski komunikator pin, onaj najnoviji. 
| sri 17 svi, 2006 6:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mislav je napisao/la: Zanimljivo da samo T'Grel tvrdi da ENT nije Trek...
Naći će ih se još...
|
| sri 17 svi, 2006 7:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nadam se da ne...
...inaće Portos je legenda... i u intervjuu s Scottom kad su ga pitali koliko je trebalo pokušaja da snime scenu? Samo nekoliko puta odgovorio je...
...inaće treniran je to pas... 
| sri 17 svi, 2006 10:38 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nadam se da ne...  ...ina će Portos je legenda... i u intervjuu s Scottom kad su ga pitali koliko je trebalo pokušaja da snime scenu? Samo nekoliko puta odgovorio je... ...ina će treniran je to pas... 
I onda ti nešto govoriš za našeg C-in-C-a!
Porthos je usrani pas koji samo ždere i sere po palubama međuzvjezdanog broda koji ne zaslužuje nosit naziv Enterprise. 
|
| sri 17 svi, 2006 10:41 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
 Re: Dragi pljuvaci po Enterpriseu....
T'Grel je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Enterprise se prestao snimati jer je na celo Paramounta dosla ekipa koja nije ljubitelj ST-a. Nije mi ovo jasno. Kako to misliš? Valjda se snimanje prekinulo jer je na čelo Paramounta došla ekipa ljubitelja ST-a. Ljubitelji Star Treka ne vole ENT, samo izuzeci voli ENT što je jako čudno za jednog Trekkera.
Ustvari, na celo je dosla ekipa koja uopce na voli SF.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 17 svi, 2006 10:44 pm |
|
 |
|
|
cvicek je napisao/la: Ako mislis na "Storm Front", meni je to jedna od boljih epizoda. Ako su nacisti bili dovoljno dobra tema za TOS, zasto ne i Ent  Upravo to i kazem: nacisti su bili losa ideja u oba slucaja. Citat: S ovime se uvjetno slazem, da bi to bilo draze okorjelim trekijima  ali da je bilo tako, ne bi bilo mracne 3. sezone, i ja osobno bih propustio jednu od meni najboljih sezona STa. A meni to recimo uopce nema veze sa Trekom. Ako je za odrzavanje gledanosti potrebno ubacivati masivnu koljacinu i sise, Trek je zaista debelo zastranio. Kao sto je reko Max, makni im ST oznake i tu sezonu mozes uvalit kao bilo koju prosjecnu SF seriju. Citat: Star Trek ima vec oko 40 sezona iza sebe. Nije cudo da je im je tesko ostati orginalan i u skladu s kanonom. Zato i jesu bubnuli Voyager u Delta Kvadrant gdje skoro i nema poznatih rasa, za promjenu za DS9 uveli u igru vanzemaljsku svemirsku stanicu umjesto broda a Ent stavili kronoloski prije svih ostalih serija.
Upravo zato i Ent nije bio potreban. Trziste se zasitilo, vecina ideja se izlizala - pribjeglo se pucacini a za to je dobra i bilo koja druga akcijska SF serija.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 17 svi, 2006 10:56 pm |
|
 |
|
|
cvicek je napisao/la: I druge serije su imale ozbiljne time-travel epizode. "First Contact", "Broken Arrow" i "Past Tense" nisu bile pretjerano neozbiljne, ako se za time travel epizode uopce moze reci da su ozbiljne  Nijedna od tih mi se ne svidja. Da ne spomenem onu glupost od "Year of Hell" iz Voyagera. Citat: U Entu se uvode tehnologije koje ce kasnije postati standardni dio ST-a. A kada bi se to trebali uvesti phaseri (phase pistols  ) ako ne izmedju "First Contacta" i TOS-a? Zato sto se u starim serijama jasno spominje da se rat sa romulancima vodio laserima i nuklearkama? Citat: Uz ostalu rodbinu imam 2 bratica - jedan je poceo gledati Enterprise radi T'Pal a drugi je poceo gledati Voy jer je dosla Seven of Nine 
Kao sto rekoh, ako su ljudima najvisi domet Treka sise i guzice onda nemam komentara... 
|
| sri 17 svi, 2006 11:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Mislav je napisao/la: Zanimljivo da samo T'Grel tvrdi da ENT nije Trek... Naći će ih se još...
Pa ne bi rekao da ENT nije Trek, doduše počeo je samo s naslovom ENTERPRISE...je trek je samo lošiiiiii!!!!!!! 
|
| sri 17 svi, 2006 11:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Gul Remal je napisao/la: cvicek je napisao/la: I druge serije su imale ozbiljne time-travel epizode. "First Contact", "Broken Arrow" i "Past Tense" nisu bile pretjerano neozbiljne, ako se za time travel epizode uopce moze reci da su ozbiljne  Citat: Nijedna od tih mi se ne svidja. Da ne spomenem onu glupost od "Year of Hell" iz Voyagera. Meni se opcenito ne svidja koncept ubacivanja putovanja kroz vrijeme. Ali je*iga, to je sastavni dio ST-a jos od pocetaka. Citat: Zato sto se u starim serijama jasno spominje da se rat sa romulancima vodio laserima i nuklearkama? Krsenje "kanona" nije samo problem Enterprisea. Toga je bilo u svim serijama do sada (osim TOSA koji je stvarao kanon). TNG je parput cak prekrsio vlastiti kanon  Prestao sam se zivcirati oko takvih stvari jos prije 10 godina.... ST je samo serija. Ljudi grijese. Ent ne vise nego bilo koja druga serija. Citat: Kao sto rekoh, ako su ljudima najvisi domet Treka sise i guzice onda nemam komentara...  Ako je i to nacin da se poveca gledanost, zasto ne  Sise u svemiru su takodjer sastavni dio STa jos od njegovih pocetaka (sjeti se TOSa) Tebe u Entu u stvari zivciraju stvari koje su jezgra vecine ST serija 
|
| čet 18 svi, 2006 12:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa i da nije bilo 7/9 i T'Pol... a i ostalih... (one se kao istiću)
...opet bi gledao trek... ništa se nebi promijenilo... 
| čet 18 svi, 2006 9:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa i da nije bilo 7/9 i T'Pol... a i ostalih... (one se kao istiću) ...opet bi gledao trek... ništa se nebi promijenilo... 
I ja, naravno.
One su samo bonus 
|
| čet 18 svi, 2006 4:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Najbolje što je u tom Enterprise-u je T'Pol. I ništa više!
|
| pet 19 svi, 2006 8:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...opa... i to doživjeh ...(nhf) ...
...ma budeš ti još nešto dobroga itvukao...
...ajd sad reci da Phlox ne zadovoljava tvoje oštre kriterije... 
| pet 19 svi, 2006 8:21 pm |
|
 |
|