| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @Mrbobo nekim moderatorima je sve spam sto napisu "nepozeljni" zato nemoj skupljat lose navike "nekih" drugova ! I pusti kolegu @T'grela da pise , cak i ako ti se ne svidja sadrzaj 
da da... pazi se Bobo ne ne predjes nama na tamnu stranu ... [evil smijeh]buahahaha[/evil smijeh]  ... nedaj se bobo... ostani slobodoljubljiv kao buco i T'Grel a ne ostali na forumu koji su potlacena masa koja suti dok stenje pod teskom okupacijskom cizmom nacista moderatora
Dok vanjski i unutarnji neprijatelji drzave nadiru, mi vjerujemo u tebe Bobo!

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 08 ožu, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tako je povikase seljaci ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 08 ožu, 2007 8:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: @Mrbobo nekim moderatorima je sve spam sto napisu "nepozeljni" zato nemoj skupljat lose navike "nekih" drugova ! I pusti kolegu @T'grela da pise , cak i ako ti se ne svidja sadrzaj 
...prvo , nisam ni gledao čiji su postovi... ...a drugo , bili su spamerski, i bez neke veze ili objašnjenja o temi... ...a što drugo s tim nek pobrisati... ...pa i sam sebe moderiram nekad...
...neznam di je problem?!
| pet 09 ožu, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la:
u brisanju bucinih postova... Ne smijes brisati nijedan njegov post (koliko god bio offtopic) jer ih je Papa osobno posvetio ... a i planiraju ih ubaciti u Bibliju kao Najnoviji Zavjet.
vjerojatno covjek voli imati veeeliki broj ispod svog avatara 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 ožu, 2007 4:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la:
u brisanju bucinih postova... Ne smijes brisati nijedan njegov post (koliko god bio offtopic) jer ih je Papa osobno posvetio.  vjerojatno covjek voli imati veeeliki broj ispod svog avatara 
...boli mene briga čiji su postovi... ...ma bili i od predsjednika... ...ak nemaju nikakve veze s temom brišem... !!
| pet 09 ožu, 2007 4:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...boli mene briga čiji su postovi... ...ma bili i od predsjednika... ...ak nemaju nikakve veze s temom brišem... !!
ali buco je vazniji od predsjednika... i njegovi postovi su uvijek ontopic (ma koliko god mi sutjeli o tome)...
zato, molim te, nemoj brisati bucine postove jer ce nas prijaviti Haagu da zatiremo njegovu slobodu izrazavnja

|
| pet 09 ožu, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...boli mene briga čiji su postovi... ...ma bili i od predsjednika... ...ak nemaju nikakve veze s temom brišem... !! ali buco je vazniji od predsjednika... i njegovi postovi su uvijek ontopic (ma koliko god mi sutjeli o tome)... zato, molim te, nemoj brisati bucine postove jer ce nas prijaviti Haagu da zatiremo njegovu slobodu izrazavnja
...da imam moderatorske ovlasti u ovom podforumu... ...pobrisao bi zadnjih 5 postova...
...i ipak malo pretjeruješ Chaky...
| pet 09 ožu, 2007 4:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ali ne... onda bi vrsio teror nad tobom i ugnjetavao ti slobodu izrazavanja... ovako neka ostane svaki tvoj post i svako moje baljezganje i provociranje ... inace ispadam papak koji brise sve... itd. itd. itd.
ma uskoro cu pobrisat sve to... nemas beda

|
| pet 09 ožu, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 09 ožu, 2007 5:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
hmmm... moguce... vrlo vjerojatno je...
podsjeca me on na moju staru  i ona je nelogicna, tvrdoglava i voli glumiti zrtvu i opako zna kako mi pogoditi zicu
a eto... i ovo je mali doprinos tome da se pokaze da je i chaky covjek (iako neki misle drugacije  )

|
| pet 09 ožu, 2007 5:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 09 ožu, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dobro je što Bobo nije moderator na još nekom podforumu jer to nikako za forum ne bi bilo dobro!
A predsjednički postovi se ne brišu....!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 ožu, 2007 6:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Dobro je što Bobo nije moderator na još nekom podforumu jer to nikako za forum ne bi bilo dobro! A predsjednički postovi se ne brišu....!
... a imao sam feeling da bi bilo prečudno da Chaky nekaj obriše... !! ...a ja se ponadao da ću ostat bez postova!! ...kakvo razočaranje... ...fakat je ispao iz takta... !!
| pet 09 ožu, 2007 6:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Moran ga vratit u bioritam , poucit antidemokraciji i sluzenju sebi samome inace je propa ko grcka [ jel se to jos tako kaze " ] !!
Ovaj je topic super kako ga samo ranije nisam vidija , zadnih dana dosta radim pa kasno stignem pogledat board i to na "brzinu" !
Pozdrav
Inace strucne svijete oko moderiranja i administriranja dajem na PM i na FERu !!  sifru znate !

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 11 ožu, 2007 3:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da je do mene tog topica nebi ni bilo... ...nego slučajno nastao... eto , veseli se... ...kad Chaky nije imao srca obrisati...
| pon 12 ožu, 2007 3:39 pm |
|
 |
|