| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
 Star Trek dijeta
Izmislila sam novu dijetu... zapravo poboljšanje za bilo koju dijetu koju koristite u vidu kontroliranja prehrane. E, a da bi dobili savršenu figuru još vam fali malo Star Treka...
Stavite orbiTrek u sobu s televizorom/DVDom/computerom, izaberete neku epizodu Star Treka i cijelu epizodu udri po orbitreku! Oni ambiciozniji mogu si uzeti neki od ST filmova.
Obavezno primjenjivati svaki dan - najmanje jednu epizodu!
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| pet 23 vel, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...neki bi mogli postati anoreksični...
...npr. Tomica koji po 20-30 puta gleda jednu epizodu...
| pet 23 vel, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
mora da je fora kad je na viewscreenu warp 9 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 23 vel, 2007 7:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Imam orbitrek i dvd video sa divix ima i jos uvijek mi ne pomaze. Pomaze mi jedino igra eye toy KINETIC http://www.eyetoykinetic.com/

Tako da malo kombiniram Kinetic i Kinetic kombat za PS2 te sam si nabavio pilates loptu i par filmica kako ju koristiti, te sam si cijelu dnevnu pretvorio u malu teretanu samo jos moram nazvat elektricara da mi zamjeni luster jer kad vjezbam stalno se nabijam u glavu.
Kad gledam Star Trek, Star Gate, Galacticu ili neku drugu seriju stavim si "sauna belt" pa me malo grije. No istina ziva ljudi skidam po 20 grama svaka dva dana. A to je full slabo. Tako da ni trcanje na orbitereku nece uroditi plodom treba cekat proljece i van u prirodu. Uzeti phaser i malo dezintegrirati staro lisce po sumi. To mislim da je jedini najbolji nacin.  A i Phortos moze da malo prosece. 
| pet 23 vel, 2007 7:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
E, pa od samog vježbanja nećeš smršaviti. Kad čovijek intenzivno vježba, prvo mu mišična masa malo natekne i poveća se, tako da iako se mast topi, na drugim mjestima se povečava težina i čini ti se da ne mršaviš. Ako se vježba redovito, nakon par dana mišići splasnu u neku normalu i tek tada se može govoriti o rezultatima mršavljenja. Naravno govorim za ljudsku rasu i za redovito vježbanje (svaki dan) bez pretjerivanja. A samo vježbanje opet ima jedan nezgodan nusefekt, a to je pojačan apetit. Znači, treba vježbati i ne jesti. Zapravo, za najbolji rezultat koristite Star Trek i Glavaševu dijetu u kombinaciji. I da vidiš 
HUSMOP member
|
| pon 26 vel, 2007 1:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 26 vel, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Istia i jos da je tu i holodeck a ne eye toy bilo bi jos zabavnije vjezbati i mrsaviti. 
| pon 26 vel, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
E, za to se budemo malo strpili...
HUSMOP member
|
| pon 26 vel, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Sayok samo nemoj to pantetirant... taj izum.. oko ST dijete !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 vel, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Zašto? 
HUSMOP member
|
| uto 27 vel, 2007 1:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da se previse ne obogatis i onda cao "uber moralu" !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 vel, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Da se previse ne obogatis i onda cao "uber moralu" !? 
dude, you have a one track mind 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 27 vel, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
jeli !??  Sad san posta "uskogrudni" anti bogatas... tako nekako !?
Dobro jel bar dvosmijerna da se mogu vratit , posto nije "one way" !?
Od mog omiljenog junaka "superhika" na sta san dogura do "robin hood"-a!!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 vel, 2007 2:24 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Mislim da nema opasnosti jer nisam ferengi 
HUSMOP member
|
| sri 28 vel, 2007 11:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja sam Q sto pozelim napravim. 
| sri 28 vel, 2007 12:54 pm |
|
 |
|