| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Posto sve serije STa iman u DVD formatu moga bi naskidat tih slika kolko ti srce zeli , ali mi se neda gnjavit !!
Jedino TOS nemam i necu da nabavim na onako losoj kvaliteti 78 epizoda na 3 DVDa mos mislit kakav je kvalitet slike !??
Ali .. ako bude jos taj topic otvoren tko zna ...bit ce slicica !!!!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 12:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Posto sve serije STa iman u DVD formatu moga bi naskidat tih slika kolko ti srce zeli , ali mi se neda gnjavit !! Jedino TOS nemam i necu da nabavim na onako losoj kvaliteti 78 epizoda na 3 DVDa mos mislit kakav je kvalitet slike !?? Ali .. ako bude jos taj topic otvoren tko zna ...bit ce slicica !!!! Pozdrav
...ja imam Quantum lip 3 sezone na 3 DVD-a , pa je super kvaliteta... ...tak da ne mora značit...
| čet 22 vel, 2007 12:05 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
buco je napisao/la: Posto sve serije STa iman u DVD formatu moga bi naskidat tih slika kolko ti srce zeli , ali mi se neda gnjavit !! Jedino TOS nemam i necu da nabavim na onako losoj kvaliteti 78 epizoda na 3 DVDa mos mislit kakav je kvalitet slike !?? Ali .. ako bude jos taj topic otvoren tko zna ...bit ce slicica !!!! Pozdrav
U kojem je to formatu ako je samo na 3 dvd-a? Moj TOS je u divx-u i bez obzira što su samo 3 sezone, odnosno 78 epizoda, zauzima 14 dvd-a.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 22 vel, 2007 4:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Npr. moj ENT ,oko 78 epizoda, su na 25/26 DVDa , po tri epizode na svakom a tako i ostale serije koje iman po tri epizode na 1 DVD pa sad racunajte , po kolicini love koju traze na "ponudi" sreca da iman frienda inace bi propa ka grcka i okolina !
Podrav
P.S. Zato sam i reka ako van trebaju kvalitetne slike ja imam s cega to uzet !!!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 5:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
to su bas kopije dvda?
3 epizode po dvd mi tako zvuci
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 vel, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
To su kopije mpg2 streama !!!! s digitalnog recivera i prebacene na DVD e

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 5:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ja sam dobio ST VOY isto na divx-u.Uz Neru 7 sam prebacio na DVD.
Na jedan DVD stane 6 epizoda sa odličnim kvalitetom.Naravno ako uzmeš double layer može stati i 8 epizoda.Ali to sve zavisi kakav je kvalitet snimaka u divx-u.
|
| čet 22 vel, 2007 8:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Onda mos mislit koja je kvaliteta kad 3 epizode okupiraju 1 DVD !!
U svakom slucaju mogu posluzit kao masteri , izvornici ak je tako lakse !

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 12:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
uuu, buco da je to meni imat! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 23 vel, 2007 12:04 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Si vidija sto znaci imat dobrog frienda !??!!!!
A ja sve trazija i moljaka se po ST boardima za info za nac serijale .. di me niko nije j*** ni za "suhu sljivu" !!!
Sad vidim da je na kraju ispalo super ... jer ono na ponudi je u 99% slucejava "crying time" , kopija od kopije , kopija.....itd.., kratko receno "krs " !!!
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa ti imaš štos dvd-ova do stropa ... kak se meni čini...
| pet 23 vel, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Tocno oko 7 x 25 DVDa [ 7 paketa + koji DVD vise ] ! Kvaliteta trazi kvanititetu , jos je sve snimljeno na najkvalitetnije podloge koje se daju nac na nasem trzistu mislim da su skuplje od obicnih DVDa oko 3 do 4 X po komadu !? ali... su i dugotrajne !!
No jedan dan cu sve prebacit na poseban HDD potom ga iskopcat , za svaki slucaj !!
I kad ove nove tehnologije memstika i MMC/SD kartica dozvole [ prvenstveno cijenom] prebacit na njih jer uredjaj koji iman moze vrsit reprodukciju s njih , ipak je 180 MMC/SD kartica fizicki puno manje a vec ih ima od 8GB sigurno sad neznam dal 16GB al znam da se svako malo pojavi nova s veci kapacitetom !!
Ka u STu ubacit cemo karticu [cak i puno manju nego u nekim ST serijalima] i gledat [8GB==6epizoda max rezolucije tj rezolucije orginalne matrice]....
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam za sad zadovoljam, i s običnim verzijama... ...no neznam kako će biti za 10-tak godina, kad tehnologija uznapreduje... 
| pet 23 vel, 2007 3:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Pa i ja bi mora bit zadovoljan s tim "obicnim" verzijama da nisam ima frienda , nemogu sad izmisljat !!
Ali zaista kad sam pogledao ponudu pa podijelio broj epizoda 78 po max prostoru [ ENT na 3 DVDa u vecini] to mora da te "bole oci" gledajuci u to ... ali sto se ima to se gleda to je to.
Usput iman od cega skinut kvalitenu sliku , spot i sl. jer je matrica orginalna , to je jos jedna od prednosti .
Pozdrav
P.S. Gledao sam TOS ponudu [na ponudi] on kao i ENT ima oko 78 epizoda i najvise se nudi na 3 DVDa , pa cu radje cekat da SCI FI kannal krene s ponavljanjem serije da je skinem s recivera skupa s nadodanim HR titlovima u orginalnom formatu matrice ! Strpljen /spasen ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 vel, 2007 3:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: Onda mos mislit koja je kvaliteta kad 3 epizode okupiraju 1 DVD !!
Pa dobro buco, koliko onda imaš dvd-a od jedne serije ako ti 3 epizode stanu na jedan dvd.Vjerujem da je kvalitet snimka kao original.
Kao što sam gore napisao meni je na jedan dvd stalo 6 epizoda uz kompresiju,ali snimak je odličan.
Pretpostavljam da je kod tebe dvd bez kompresije,jer kad sam ja konvertovo prvi dvd opcije je bila samo 3 epizode.To bi bilo oko 55 dvd-a,a sa kompresijom izašlo je 29 dvd-a.
|
| ned 25 vel, 2007 2:05 pm |
|
 |
|