| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Chaky je napisao/la: mene je iznenadilo sto joj je trek uopce u top 5... pa jedino sto ona voli od Star Treka je ime "Star Trek" koje cesto voli vikati. Ja nisam primjetio ni jedan drugi aspekt STa koji joj se svidio... (osim mirror universea  )
To nije istina ja volim star trek zato što oni idu dalje gdje još nitko nije bio,rade ono što još nitko nije napravi-TJ.RADE BAŠ ONO ŠTO ĆU JA JEDNOG DANA NAPRAVITI...nešto što nitko nikada nije napravio
A MOJE ZANIMACIJE NISU PISANE PO VAŽNOSTI...NEGO NEKIM BEZVEZNIM REDOSLJEDOM
A koji je tvoj hobi CHAKY???Govorenje nekome da nije pravi Trekker/ica da bi ti ispao THE TREKKER 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 01 vel, 2007 12:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ted;DeA je napisao/la: To nije istina ja volim star trek zato što oni idu dalje gdje još nitko nije bio,rade ono što još nitko nije napravi-TJ.RADE BAŠ ONO ŠTO ĆU JA JEDNOG DANA NAPRAVITI...nešto što nitko nikada nije napravio
Ti nevolis ST
Ti volis samo svadjanje oko stvarno glupih stvari
A i sta ce ti to napraviti????
Izmisliti Starship???
Otkriti da vulkanci stvarno postoje???
Ili ces samo sjediti u kuci i svadjati se sa svima oko ST-a, ali tu ti nisi jedina
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:19 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Shadowh86 je napisao/la: [
TI NE ZNAŠ ŠTA JA VOLIM...a kaj ti znaš kao sve o svima,sad si stručnjak,imaš li možda telepatske sposobnosti???
Govori o onome što znaš ili šuti,jer si fakat jadan ako misliš da znaš sve o tome koliko i dali ja volim STAR TREK 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 01 vel, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja nisam spominjao tvoju ljubav prema ST-u
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:30 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Shadowh86 je napisao/la: Ja nisam spominjao tvoju ljubav prema ST-u
Rekao si "Ti NE voliš STAR TREK" 
|
| čet 01 vel, 2007 12:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa nevolis ST kao ST vec kao nesto "stvarno"
To mozda je buducnost ali da nije bilo ST-a nebi bilo ni sadasnjice, zar ne??
A ti osudjujes ljubav drugih prema ST-u
A to ti nije bas dobro
Svi mi volimo ST na svoj nacin
Ali ti to osudjujes kao da je nesto lose
|
| čet 01 vel, 2007 12:36 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Gle nemoj se tu praviti dobrica,kada dobro znam da me ne želiš u ovom kutu,ali zaboravljaš da me ne poznaješ i da si se gadno z....... 
|
| pet 02 vel, 2007 1:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...krivo misliš... ...samo mu ideš na živce svojim trkeljenjem...
| pet 02 vel, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...krivo misliš... ...samo mu ideš na živce svojim trkeljenjem...
Svi znamo tko tu trekelja,JA NE!
|
| sub 10 vel, 2007 2:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Svi znamo da je Teddea pravi i istinski TREKER, i TREKI! Prema tome, tko zbori drugačije, loše mu se piše! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 10 vel, 2007 2:03 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Točno to....T'Grel...na kojem ti faksu studiraš da tako pametno razmišljaš
(ziher ne na poljoprivrednom  )
|
| sub 10 vel, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma, pa kako bi zborio da studram tamo, ehm (šala).
Studiram na prometu ali bi još bolje zborio da studiram na Filozofskom faksu tj. na Odsjeku za povijest. No, i to će se jednog dana promijeniti!
Teddea je zasada slobodna. Dakle, ne voli nikoga zasad ali to se može promijeniti! Zato, dečki, navalite! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 10 vel, 2007 2:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ne znam baš, nekako sam iz njenih postova zaključio da ima strogo manje od 16 godina  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 10 vel, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ima ali to ništa ne znači. Tek je krenula u srednju ali to ne sprječava...
|
| sub 10 vel, 2007 2:30 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Ja znam koga/što voli... 
_________________ Come inside my painless world,
inside eternyti.
|
| sub 10 vel, 2007 8:14 pm |