| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
BOLEST.........se vratila...HAHAHAHAHA...
PSIHIČKI BOLESNICI ĆE ZAVLADATI SVIJETOM::::HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!Forumu,forumu...reci mi tko je najveći psihopat u usscroatii????
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 28 sij, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ne znam, teško mi je odlučit... 
_________________ njanjanja
|
| pon 29 sij, 2007 2:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lil'Mee je napisao/la: ne znam, teško mi je odlučit... 
Indeed. Teško je odlučiti između onih koji su stvarno  amp; i onih koji se takvima prikazuju.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 30 sij, 2007 12:44 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Nema stvarnih i nestvarnih,ima samo ljudi koji se ne znaju zabavljati,kad ti ljudi upoznaju ljude koji se zabavljaju 24h na dan ne mogu se nositi sa time te kažu "Gle,psihopat"...
Jel netko zna što je NAJJJJBOLESNIJA stvar na SVIJETU???? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 30 sij, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Nema stvarnih i nestvarnih,ima samo ljudi koji se ne znaju zabavljati,kad ti ljudi upoznaju ljude koji se zabavljaju 24h na dan ne mogu se nositi sa time te kažu "Gle,psihopat"...
aha... tak ti sebe opravdavas.
kak da nazovem osobu koja misli samo na svoju zabavu i kojega boli briga za druge (da li je njima to zabavno ili ne)?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 30 sij, 2007 6:32 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Chaky je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Nema stvarnih i nestvarnih,ima samo ljudi koji se ne znaju zabavljati,kad ti ljudi upoznaju ljude koji se zabavljaju 24h na dan ne mogu se nositi sa time te kažu "Gle,psihopat"... aha... tak ti sebe opravdavas. kak da nazovem osobu koja misli samo na svoju zabavu i kojega boli briga za druge (da li je njima to zabavno ili ne)?
Pa svako "normalan" može u SVAKOJ situaciji nači nešto zabavno...BY THE WAY-Ni meni nije zabavno bilo kad je tvoja svaka druga rećenica upućena meni bila "KOJE JE RASE SPOCK?",stoga ja vraćam uvijek DUPLO 
|
| sri 31 sij, 2007 1:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 01 vel, 2007 11:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
^ Pa sta se ceka onda???
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 11:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Ted;Deina reakcija...
| čet 01 vel, 2007 11:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
E da to i mene zanima
Ali bolje bi bila reakcija da si odmah zatvorio 
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 11:53 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
|
| čet 01 vel, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
On je mod ovdje
I ovo je njegov kutak a ne tvoj stoga moze raditi sto ga je volja
A i sta ce forum pod imenom "BOLESNO" u ST-u??
|
| čet 01 vel, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bobo, zapri topic već jemput. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 01 vel, 2007 12:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sta se ceka??
AJde bobo prestani gledat slike i zatvaraj ovo!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
| čet 01 vel, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Shadowh86 je napisao/la: On je mod ovdje I ovo je njegov kutak a ne tvoj stoga moze raditi sto ga je volja A i sta ce forum pod imenom "BOLESNO" u ST-u??
OVO JE I MOJ KUTAK!!!!!!!!
Ova tema postoji od prije nego li je Bobo uopće došao u udrugu
Ovaj kutak postoji prije nego li je on došao na forum,u udrugu...JEL VAM TO JASNO???Ne petljajte se di vam nije mjesto!!! 
|
| čet 01 vel, 2007 12:24 pm |
|
 |
|