|
Sada je: uto 04 kol, 2026 10:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Nontopic pričaonica
Illuvator je napisao/la: Koliko vidim nema teme za seriju Supernatural? Jel postoji kakav interes za otvaranje ili je već bilo sl prijedloga pa nije prošlo? joj da, baš mi treba neka tema da si nabijam broj postova 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pet 02 stu, 2012 3:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Kakav vražji prijedlog? Slobodno otvori temu, ako želiš. Samo vodi računa da uspješnost iste umnogome ovisi o kvaliteti uvodnog posta. Napiši osnovne podatke o seriji, glumce, autore, općenito o čemu se radi, pukni par slika, pokoji filmić itd.
|
| pet 02 stu, 2012 7:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I po mogućnosti autorski tekst, a ne neki random kopipejst! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 02 stu, 2012 7:29 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Ok, a moram pitat. Dat ću si onda truda prek vikenda .
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 02 stu, 2012 7:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jel tko vidio ovo 
| sub 03 stu, 2012 1:11 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 stu, 2012 1:34 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Star Trek London
Cvicek je napisao/la: U životu sam napisao gooomilu detaljnih reportova s konvencija i ponosio se njima i trudom koji sam uložio, ali do sada još nisam dobio ovakav komentar. Tek je tu i tamo bilo komentara da ako si report još sredim, da bi onda možda i mogao biti za Fanzin. Stavljanje na web (i to direktno, bez uređivanja!) do sada nitko nije ni predložio Sudeći prema tvojim postovima posljednjih mjeseci, mislio sam da si prerastao ovakve stvari. 
|
| sub 03 stu, 2012 2:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
shirajzl je napisao/la: Sudeći prema tvojim postovima posljednjih mjeseci, mislio sam da si prerastao ovakve stvari.  Sudeći po tome koliko dugo si već ovdje, mislio sam da si skužio moj smisao za humor Al opet, neki su i dulje pa i dalje 0 bodova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 03 stu, 2012 2:48 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cvicek je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Sudeći prema tvojim postovima posljednjih mjeseci, mislio sam da si prerastao ovakve stvari.  Sudeći po tome koliko dugo si već ovdje, mislio sam da si skužio moj smisao za humor Al opet, neki su i dulje pa i dalje 0 bodova  Ja mislim da sam skužio tvojo smisao za humor, ali za ovo ti ne vjerujem da je bila šala. Pokušavaš se izvući kao TGrel s fistingom. Ali, dobro, vjerujem da mi je moglo promaknuti, ipak sam to čitao i pisao pod utjecajem solidne količine bambusa i piva. 
|
| sub 03 stu, 2012 11:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kad se radi o offtopicima poput ovog iznad, ponekad znam biti u dilemama; Ako odmah bacim u trash, nađu se dosadnjakovići da komentiraju da je to iz privatnih razloga. Ako replayam, time nastavljam sa spamom i dajem loš primjer. Ako ignoriram, nije mi fora jer volim komentirati, a ujedno se rijetko tko drugi sjeti moderirati... Nikad dobro. U takvim trenucima mi se prebacivanje u nontopic čini ne kao idealnan, ali barem okej kompromis. (pogotovo u danima kad bi trebao raditi mi se ne da,.. za to imam slični misaoni sklop ko Dejanira  ) shirajzl je napisao/la: Cvicek je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Sudeći prema tvojim postovima posljednjih mjeseci, mislio sam da si prerastao ovakve stvari.  Sudeći po tome koliko dugo si već ovdje, mislio sam da si skužio moj smisao za humor Al opet, neki su i dulje pa i dalje 0 bodova  Ja mislim da sam skužio tvojo smisao za humor, ali za ovo ti ne vjerujem da je bila šala. Pokušavaš se izvući kao TGrel s fistingom. Za slučaj da se ovo pretvori u Shirajzlove/Cvicekove rasprave no.2, neka ostane naglašeno tko je prvi krenuo s T'Grel usporedbama :twistedevil: Jel na ovom forumu ima gore usporedbe nego s T'Grelom?! shirajzl je napisao/la: Ali, dobro, vjerujem da mi je moglo promaknuti, ipak sam to čitao i pisao pod utjecajem solidne količine bambusa i piva.  Hahaha... i tko onda više liči na T'Grela koji je dobar dio svog forumskog stvaralaštva kreirao "pod utjecajem"  No dobro, pretpostavljam da večeras ne piješ (sutra se radi, jel?) pa možeš sve ponovno pročitati, iz svježe perspektive I BTW, Kad sam čitao temu i vidio Shadowmasterov komentar, prva pomisao mi je bila "opa Leo, ovo do sada nisi ni meni predložio jel znaš da Dejanira ima dečka?! " druga je bila "ajme Leo faila pa nije isto napisati report za ekipu na forumu, i samo prekopirati na web,.. šta s internim šalama i takoto?!" i treća "hej cool, pa ovo bi mogao iskoristiti da na svoj način čestitam Dejaniri na reportu kojeg smatram u rangu s nekim mojima. Moooožda ju nasmije." I to sam onda napisao.
Oko razumijevanja mi je bilo bitno hoće li Dejanira skužiti. Za shirajzla mi je još od "Našićkih i Riječkih" jasno da postoji velika vjerojatnost da ili neće ili će se barem praviti da nije. So what 
|
| ned 04 stu, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Super  Ja sam proguglao što znaći TMI, isto nisam skužio iz prve  Lol, a ja to skupila na ovom forumu. 
| ned 04 stu, 2012 10:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Što je najgore.... sad sam opet morao razmišljati da se sjetim što kratica znači Definitivno nije jedna od onih koje se ovdje često koriste...
|
| ned 04 stu, 2012 11:56 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Cvicek je napisao/la: Za shirajzla mi je još od "Našićkih i Riječkih" jasno da postoji velika vjerojatnost da ili neće ili će se barem praviti da nije. So what  Sve je bilo dobro do ovog dijela.  Na što aludiraš, podsjeti me, stvarno se ne sjećam... 
|
| pon 05 stu, 2012 12:01 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Here we go...
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 05 stu, 2012 12:07 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Al ne, for real. Jedino Cviček-Oz-shirajzl potjerivanje bilo je onda oko nogometa. Ako je na to mislio, onda ok. Ali čini mi se da nije. 
|
| pon 05 stu, 2012 12:10 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|