|
Sada je: sri 29 srp, 2026 6:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Godišnja doba
Na moru je super 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 20 ruj, 2012 1:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
i tako stigla nam jesen jučer a i dalje nam lijepo vrijeme...kako pišu izgleda da će i potrajati Čeka nas listopad bez kiše i niskih temperatura
| ned 23 ruj, 2012 4:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Autumn melankolia. 
|
| ned 23 ruj, 2012 5:22 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
A niš, počet doma hladit namjerno da imaš privid hladnoće! Prevruće je.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 23 ruj, 2012 5:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Je**no! Taman da bude lijepo toplo za početak sezone prosvjeda i direktnih akcija 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 23 ruj, 2012 6:49 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: A niš, počet doma hladit namjerno da imaš privid hladnoće! Prevruće je. e da, još nabaviti umjetni snijeg preko e-baya i eto zabave 
| pon 24 ruj, 2012 7:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Opet je zatoplilo. Samo da to potraje čim duže
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 24 ruj, 2012 7:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tak je, živjelo globalno zatopljenje!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 ruj, 2012 7:48 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
pahuljica je napisao/la: Wildchild je napisao/la: A niš, počet doma hladit namjerno da imaš privid hladnoće! Prevruće je. e da, još nabaviti umjetni snijeg preko e-baya i eto zabave  Kako je krenulo...  Bit će ili ekstremno hladno ili ekstremno vruće. Sredina se gubi, tj prebrzo dolazi do velikih oscilacija temperature.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 25 ruj, 2012 2:51 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
ma ja to gledam kao prirodnom selekcijom, vidjela priroda kako nas je previše pa nas tamani svim sredstvima. ovo je napad na tlakaše i srčane bolesnike...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 25 ruj, 2012 7:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zatvorio sam prozore da bude toplije. Jesen je počela. Illuvator je napisao/la: ma ja to gledam kao prirodnom selekcijom, vidjela priroda kako nas je previše pa nas tamani svim sredstvima. ovo je napad na tlakaše i srčane bolesnike... Ne znam koliku ulogu prirodna selekcija igra, jer takvi problemi se uglavnom javljaju nakon što netko već napravi djecu... 
|
| pon 22 lis, 2012 10:58 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Danas gledam novopečene mame kako guraju kolica i mislim si "znam što si radila prošle zime"... 
| pon 22 lis, 2012 11:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
prva bura  iz dugih rukava u 2 duga rukava i kaput. duša mi se zaledila 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 03 pro, 2012 5:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zima je došla.
|
| pon 03 pro, 2012 5:26 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 03 pro, 2012 5:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|