|
Sada je: pon 24 kol, 2026 3:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ok. Vjeruj mi, nećeš požalit, tj. čist sumnjam da ti se neće svidjet pošto je dosta sličan Carpenterovoj verziji iz 82.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 20 ruj, 2012 9:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ehm.... da li bi prije trebao pogledati i tu stariju verziju? Gledao sam je, al prije jedno 20 godina, pa se ne sjećam detalja...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 ruj, 2012 9:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ehm.... da li bi prije trebao pogledati i tu stariju verziju? Gledao sam je, al prije jedno 20 godina, pa se ne sjećam detalja... To ostavljam na tebi da odlučiš, al preporučio bih da pogledaš i tu orđiđi verziju, a možeš i pogledat prvo ovaj prequel pa onda Carpenterovog ''Stvora''. Uglavnom skužit ćeš kak se skoro savršeno nadovezuju jedan na drugog
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 20 ruj, 2012 9:25 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Jutro svima  . Subota i još k tome sunčana, dobar počeak dana. Malo hladnije, ali ne možeš imat sve 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sub 22 ruj, 2012 8:53 am |
|
 |
|
Overlord
|
Illuvator je napisao/la: Jutro svima  . Subota i još k tome sunčana, dobar počeak dana. Malo hladnije, ali ne možeš imat sve  Osim toga, nekim je ova subota i prilično pijana, al thaz's ok I guses

|
| sub 22 ruj, 2012 9:55 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
kažu da od slj. tj. temperature opet divljaju pa čak i preko 30 
| sub 22 ruj, 2012 12:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Prihvaćam do nekih 32, sve više od toga odbijam.. Samo neka bude još malo sunčanih dana..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sub 22 ruj, 2012 1:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
pahuljica je napisao/la: kažu da od slj. tj. temperature opet divljaju pa čak i preko 30  Da bar! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 22 ruj, 2012 1:04 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 22 ruj, 2012 1:13 pm |
|
 |
|
Captain
|
znači opet razdoblje kad je jedan dan 10, pa drugi 30...? dosta mi je što su jutra i večeri hladne, a tokom dana u kratkim 
M.T.
|
| sub 22 ruj, 2012 2:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni paše  Prije nekoliko dana sam se iznenadio kad sam vidio da je 30... a uopće mi nije vruće... valjda su mi one temperature od skoro 40 stupnjeva promjenile perpepciju vrućine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 22 ruj, 2012 2:41 pm |
|
 |
|
Captain
|
dobro, nakon onih temp ovo je mala beba  u šestom mjesecu kad sam spremao ispit (a inače sam u potkrovlju bez klime) nisam znao što napravit nego učit u kadi.., e to je bilo zanimljivo 
M.T.
|
| ned 23 ruj, 2012 12:37 pm |
|
 |
|
fluffy
|
učiti u kadi, khm...zanimljivo 
| ned 23 ruj, 2012 2:15 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja sam znala učiti (za kolokvije) u kadi punoj hladne vode u travnju. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 23 ruj, 2012 2:40 pm |
|
 |
|
fluffy
|
zašto travanj, pa nije tako vruće u travnju.. 
| ned 23 ruj, 2012 4:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|