|
Sada je: uto 09 lip, 2026 7:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Volim/Ne volim
Volim, volim, volim, volim, VOLIM što je Kries u prvi mjesec u Quasija!!! Volim Kries u Quasija Volim Kries u prvi mjesec Volim Kries bilo gdje i bilo kada Nimalo ne volim što nisam išla u Zagreb Ali volim što brzo dolazi Volim što cijela zagrebačka ekipa stiže Volim praznike Volim današnju susnježicu Volim i piti vruću čokoladu u kafiću iz kojeg se vidilo kako lijepo sjeva i pada kiša i sve... Ne volim što smo kasnije trebali izaći na to sijevanje i kišu i sve to... Volim vrući tuš Volim što sam nakon mjesec ipo povlačenja po doktorima , bolnicama i ambulantama, napokon zdrava! Volim današnju crveno-crnu kombinaciju Volim crveni rajf I ljubičasti cvijetak Volim što sam se šišala i što mi je kosa sad kovrčavija Volim što sam našla toliko savršenih OST-ova... I novu ne-ost muziku Ne volim što uvijek netko nije slobodan Ne volim takva organiziranja... Volim ff-ove... Eru, zbilja volim... Ne volim kada ne pišu brzo! I dovoljno dobro! Ali volim onda kad pišu i brzo i dobro i kada ima više od jednog chaptera i kada se radnja lijepo odvija... Volim Clair de Lune... I Moj javore Kries!  _______________ ne volim što sam od 5 upisa 3 puta pogrešno napisala
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 19 pro, 2011 1:53 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Isuse Bože, volim ovaj osjećaj smirenosti.  Zbilja volim!  Volim himnu Šri Lanke.  Volim snijeg.  Volim svoje roditelje.  Volim svoju najbolju prijateljicu.  Volim svoju psihijatricu.  Volim Rowenu.  Volim nadu jako, jako, jako, jako! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 04 vel, 2012 12:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Volim zadnja četiri i pol mjeseca Volim sve što se dogodilo, sve divne ljude, sve što osmijeh može popraviti Volim ljepotu svega Volim gledati svijet kroz ružičaste naočari Volim one neke divne trenutke uz divne ljude... Volim cijeli svoj svijet. Svu tu ljubav, smijeh, magiju... fantaziju Volim svoje skitnice. Uvijek ste tu... Volim sve svoje anđele zbog kojih se smijem, zbog kojih volim i zbog kojih mogu reći da živim Volim što volim i kada ne volim, samo što sam pretvrdoglava za to priznati Volim što volim i za one koji ne vole We're all stories in the end. Just make it a good one. Volim...
|
| sub 04 vel, 2012 1:39 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne volim sto je hladno ne volim sto pada snijeg volim svoj radijator volim sto me mama natjerala da kupim onaj skafander volim svoju mamu volim kad me podsjeti na neke naše oklade  volim kad me upozori da je već dva mjeseca isteklo  volim i što ovaj put zbilja nisam trebala reci "chalenge accepted!!!" volim sto se ove godine odrzava matematički kongres  ajme, kolko sexy ljudi na jednom mjestu  ne volim sto ja neću bit na tom mjestu volim ponedjeljak  volim sto pocinju predavanja, umirem od dosade vec danima volim genijalan raspored, predavanja su mi najranije u 10  nista nemam u 8  i jos mogu upisat dodatni izborni  volim satničara volim teddeu  i milu  i ivana iako ivan stalno prigovara da puno jedem volim haljinice volim tatine punjene lignje  i maminu sarmu  i teddeine praline  i fak, opet sam gladna volim ljeto i jedve cekam ljeto i aaaaaaaaaaa ocu da je ljeto 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 11 vel, 2012 9:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim riječ ,,čemerika".  Volim Divkovićev rječnik, kao i Senčev, jer su prepuni krasnih arhaizama.  Volim što ,,Eripe fugam.", prema Divkovićevu tumačenju, znači: ,,Bježi, dok je jošte možno."  Volim što je profesor Latinske sintakse 1 tolerantniji nego što sam ja zaslužila.  Ne volim što sam ja manje zaslužila nego što je profesor tolerantan.  Ne volim nerazumljive edukativne brošure. Ne volim neizvjesnost održavanja ispita iz albanskog jezika.  Ne volim oprečne informacije o javnom mnijenju. Volim daktilski heksametar.  Ne volim činjenicu da se ne zovem Junona.  Volim sušene višnje. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pet 17 vel, 2012 7:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
volim drugi dan sunčanja, prvi dan bez rukavica i šala volim...
|
| čet 23 vel, 2012 8:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Volim život i volim što je život lijep.  Volim što ima puno toga što nisam još otkrila, a mogu. Volim učiti i razumijevati nešto novo. Volim dobre i drage ljude. Volim mladi luk. Volim rotkvice. Volim prevoditi Homera. Volim babilonsku mitologiju.  Volim što sam danas napisala seminar. Volim što sam profesoru Grčke sintakse 2 poslala obje zadaće. Volim što sam bila na Degasovoj izložbi s najboljom prijateljicom. Volim smirenost i spokoj. Volim Rispolept. Spasio me. Volim posjećivati izložbe. Volim grčku i latinsku terminologiju.  Volim ljepotu i dobrotu.  Volim što se na kraju dana uvijek može počinuti. Volim Rowenu i njezine poruke.  Volim Rowenine glazbene preporuke.  Volim zelene jabuke.  Volim popečke od kelja.  Volim klasičnu filologiju.  Volim Silvija Strahimira Kranjčevića.  Volim se dopisivati s jednim Talijanom iz Rijeke na talijanskom jeziku.  Volim albanski jezik.  Volim novogrčki jezik.  Volim pisati pjesme.  Volim to što sam spoznala da je život kratak, a vještina dugotrajna.  Volim to što sutra idem na terapiju.  Volim svoje kolege.  Volim svoje profesore.  Volim limun.  Volim mudrost i iskustvo. 
|
| ned 01 tra, 2012 9:18 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ok. Volim ili ne volim? Da počnem s ne volim: ne volim stres, pristisak, previše posla i obaveza, ovisiti o drugim ljudima. Ukratko. I Moffata. Volim... o Chuck... Loki. Obe verzije. Razlog zbog kojeg Titanic nije potonuo. Avengerse. Oćem! Sve MFBA anđele i ekipu. Mark Sheppard. Isto obje verzije. Sweet Lord... Mojmir!! Opet! Oj djevojko dušo moja, uhvati mi moga konja... Perverzne ljude. Puno. Unf. Slash. Drage nam otp-ove. Mm, ff, mf, mmf, mff. Zaustaviti ću se tu. Sexy back. Golo/polugolo cossplayanje u nedostatku novca. Tricia Helfer. Katee Sackhoff. Grace Park. Nominacije za BAFTA-u ove godine. I volim i ne volim. Napola. Stanje na dash-u. 24/7 emotions. Let me love you.gif Honey, you should see me in a crown. 
|
| uto 24 tra, 2012 10:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Volim današnje predavanje iz Rimske znanosti o književnosti i volim profesoricu tog predmeta. Ne volim svibanj.  Volim zelene jabuke. Volim negužvu u samogovedu. Volim svoju najbolju prijateljicu.
|
| sri 02 svi, 2012 3:34 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Volim današnji sat talijanskog jezika. Volim zadaću iz talijanskog jezika.  Ne volim što su kolege na Mikenskom društvu kroz linear B zapričavali profesoricu.  Volim Rimsku znanost o književnosti. Ne volim preduge dane.  Volim što sam kolokvirala Grčku sintaksu 2. Volim profesoricu Novogrčkog jezika 4.  Volim se nadati da ću prevesti cijelu prvu knjigu ,,Ilijade'' do četvrtka. Volim piti vodu. 
|
| uto 08 svi, 2012 10:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Volim proturječiti svima i svakome.  Volim se ne slagati ni s kime i ni s čim.  Ne volim kad me zdrav razum primora da se složim s nekime i s nečim. 
|
| sub 09 lip, 2012 2:22 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Volim što sam odustala od nebitnih stvari u životu Volim moju nekolicinu divnih ljudi. Moje! Volim najljepši kompliment kojeg sam u životu dobila Volim optimizam s dozom kukanja Volim, volim, volim...
Shadows on the hills...
|
| pon 11 lip, 2012 11:19 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Volim iskrene ljude! Volim dobre i pametne ljude! Volim da jedem ljuto! Volim svetske mitologije Volim vampire! (ali prave  ) Volim vukodlake Volim selo Volim sumu Volim prirodu Volim ekologiju Volim Hi-Fi Volim planinu Volim lstinu! (Radije bi postao Borg nego sto zivim u ovom paklu od sveta  ) Volim misticizam Ne volim aroganciju Ne volim ljude koji misle da sve znaju jer su samo dobro nacitani ,a ponasaju se kao da su posislai svu pamet svemira..po neki put podsecaju me kao da su Time Lordovi Ne volim verske fanatike! Ne volim da spavam! Ne volim vrucinu! 
| pon 11 lip, 2012 7:50 pm |
|
 |
|
Admiral
|
volim zadnja dva sata u nekadašnjem domu. nadam se da će i ostati zadnji... volim donekle sređenu situaciju, barem u svojoj glavi volim što prokleta Florence pjeva ono što osjećam volim uspomene koje stanu u jedan kufer volim svaku potrošenu maramicu, vrijedilo je volim što uvijek ima lijepih stvari volim...
it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off...
i jesmo draga, jesmo...
|
| čet 28 lip, 2012 10:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Volim i ne volim što sam prošla mjeru  s jedne strane, lijepo je ne upisivat taj kolegij opet xD s druge strane, ajme, zbilja ju ne znam za prolaz Volim i ne volim kad imam više sreće nego pameti  Obit će mi se to o glavu kad tad ](./images/smilies/eusa_wall.gif) No, dobro, mogu bar neko vrijeme uživat, I guess Volim Boba  I što je mislio na mene  Ako je mislio  Vjerojatno nije, al nema veze, nek ja živim u uvjerenju da je Ne volim što ga neću uopće više viđat Volim što je već došao raspored za sljedeći semestar  ne volim taj raspored  svaki dan sam valjda po cijeli dan na faksu, a od toga milijun rupa -.- bit će puno kava xD Volim Mariju  i sve naše blesave planove Volim ferovca s bradicom  ne volim što je stalno negdje na putu u zadnje vrijeme Volim Anta i Dašu i Nikitu i što su njih troje glas razuma Volim kad mi Armin šalje slike sexy djedova  Volim Armina E ne volim što ne znam tko je Moffat kojeg Rowena spominje, a vidjela sam da ga spominju i na fejsu, al ne znam tko, možda baš Rowena, a ne da mi se googlat, pa ovo pišem u nadi da će Rowena pročitat i reći mi tko je to. I da, znam da bi vjerojatno bilo jednostavnije progooglat nego sve ovo pisat, no, zašto jednostavno kad može komplicirano, nda, uglavnom, Rowena, ako ovo čitaš, reci mi tko je Moffat  Volim što je vrućeeeeee Volim što si sad idem kupit naočale, sandalice i crnu haljinicu Ne volim što ću se iz shoppinga vratit bez naočala, sandala i haljinice, ali sa jedno 5 majica, traperica i čizmica ili tako nečim 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 29 lip, 2012 9:51 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|