Sada je: pon 17 kol, 2026 10:34 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
 Parade i homoseksualna prava 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: Parade i homoseksualna prava
ALE-FRACKING-LUJA!

http://h-alter.org/vijesti/ljudska-prav ... je-ljubavi

Ovo je najbolji tekst o problematici "gay pridea" koji sam do sada pročitao. Ako itko pamti, veoma slične tekstove sam (i) ovdje pisao prije godinu dana i od nekih čak i bio proglašen homofobom jer sam kritizirao takavu retoriku gej aktivista i organizatora pridea...

Ovo je 10x inteligentnije od onih indeks brljotina, i sve mi je spooky kako je autor na sličnoj valnoj duljini kao i ja :D

Veoma preporučam pročitati!

http://h-alter.org/vijesti/ljudska-prav ... je-ljubavi

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 08 lip, 2012 3:55 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
:lolsmjeh: A znao sam da će prije ili kasnije opalit po kapitalizmu. Jer to je ipak H-Alter.

ETo prošla gej parada u Zagrebu, jedini incident je pijanac koji je psovao policajce. Ponekad pomislim da ima nade da postanemo civilizirano društvo.

ned 17 lip, 2012 4:37 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Miki je napisao/la:
:lolsmjeh: A znao sam da će prije ili kasnije opalit po kapitalizmu. Jer to je ipak H-Alter.
Ma trebam ih tužiti da me nisu spomenuli, da im je inspiracija za taj članak u stvari bio moj post :mrgreen:

Šalu na stranu, pa tko će pisati takve analize ako ne 'alternativni' mediji. Mainstream mediji će najćešće samo furati površnu priču bez ulaženja u dublje razloge određenih pojava, i imati veoma sužen raspon tema oko kojeg će se vrtiti određena tema, uz veoma često forsanje polarizacije...

Recimo, po meni bi index bio na pola puta između mainstream i alternativnih medija, tu i tamo "naslućuju" neke uzroke, ali stanu na tome...

Miki je napisao/la:
ETo prošla gej parada u Zagrebu, jedini incident je pijanac koji je psovao policajce. Ponekad pomislim da ima nade da postanemo civilizirano društvo.
O takvoj vrsti uspješnosti sam se već raspisao prije, pa neću ponavljati...

Samo ću za kraj dodati jednu sliku na koju sam maloprije naišao na fejsu, i koja mi je dosta reprezentativno :)

Image

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 17 lip, 2012 5:38 pm
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Da li znate da kod mene planiraju paradu pardon festival od 7 dana?!!! :zgrožen:
Pitam se koliko ce da izdrze ucesnisi te manifestacije..kmhhmm... 7 minuta :eureka: :lolsmjeh:

ned 17 lip, 2012 9:02 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 229 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: