| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: PC trkeljana
BROTIP: ImgBurn. Freeware za prženje, otprilike na nivou jednog Ashampooa (koji je shareware), loada se u djeliću sekunde, jede jako malo resursa i ima vrlo jednostavno i praktično sučelje. Pitam se koristi li još itko Nero...  EDIT: Gle poruku koju izbaci kad pokušaš zatvorit log window: Whatever, ja sam ga svejedno zatvorio. 
|
| sri 25 tra, 2012 11:44 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
ImgBurn - odličan freeware! Inače, ja se i dalje držim Ashampoo-a.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 25 tra, 2012 12:02 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Wildchild je napisao/la: Inače, ja se i dalje držim Ashampoo-a. Ja ga još uvijek imam instaliranog, ali s njim mi se znalo dogodit "burn process failed", jako rijetko (u mozda 2% slučajeva), a s ImgBurnom se to još ni jednom nije dogodilo. No ne koristim ga tako dugo, vidjet ćemo. Sve u svemu, oba programa su izvanredna.
|
| sri 25 tra, 2012 12:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Pitam se koristi li još itko Nero...  Ja.  I ponosim se time. Nero 6. Probao kasnije verzije, al presporo i prepohlepno za resursima. Šestica čist pristojno prži, ništ drugo mi ne treba.
|
| sri 25 tra, 2012 9:37 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Nero 6 LOL, pitam se jel bi to uopće radilo na sedmici? 
|
| sri 25 tra, 2012 9:44 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| sub 28 tra, 2012 3:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Aha. I?
|
| sub 28 tra, 2012 6:14 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Aha. I? Jesi ti uopće vidio koliko su cijene hardova bile otišle u nebo, pod izlikom da su poplave (il šta već) oštetile tvorničke pogone? Evo, sad kad su se cijene već počele normalizirat, u Linksu hard od 1000 GB ne možeš dobit ispod 800 Kn. Nisam siguran, al mislim da moj nije koštao više od 500.
|
| sub 28 tra, 2012 8:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Aha. I? Jesi ti uopće vidio koliko su cijene hardova bile otišle u nebo, pod izlikom da su poplave (il šta već) oštetile tvorničke pogone? Ne. Zadnji put sam hard kupio prije šest godina. __________________________________- Koji cd katalog koristite? Korisio sam WhereIsIt, al imao sam crackanu verziju. Kak sam prije par mjeseci prešao na Avast, antivirus mi Whereisit.exe očitava kao trojanca; pa ne znam kak podesit. Ili da prijeđem na neki drugi katalog? Free verzija Wherisita mi daje prostora za 2GB storagea što mi je premalo za kolekciju. A nisam je dugo apdejto, neki dan sam se pogubio u dvdima.
|
| čet 03 svi, 2012 10:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja ne koristim nikakav program... Prije koji tjedan sam konačno koliko-toliko sredio kolekciju, jednostavno na svaki spindl napisao o kakvoj se kolekciji radi. Jedino sam popis SF filmova koje sam pogledao u zadnjih godinu dana jednostavno ubacio u excel... I jedno 50ak beskorisnih DVDova bacio u smeće  A za hard disk... brže je sve baciti u neki folder i koristiti search...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 03 svi, 2012 11:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
Bio u subotu s Mirnom u onom falšem Apple Storeu u Cvjetnom (kao "premium reseller", da)... Bacio malo oko na cijene... 27" Apple Thunderbolt display - 8820 Kn (cca 1534 USD) U Appleovom ofišl web šopu - $999 jer prosječna hrvatska plaća je 53% veća od američke... 
|
| pon 07 svi, 2012 10:09 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Bio u subotu s Mirnom u onom falšem Apple Storeu u Cvjetnom (kao "premium reseller", da)... Bacio malo oko na cijene... 27" Apple Thunderbolt display - 8820 Kn (cca 1534 USD) U Appleovom ofišl web šopu - $999 jer prosječna hrvatska plaća je 53% veća od američke...  Ne bi to ni bio takav problem da je samo Apple u pitanju. Baci oko na cijene igara kod nas i u Zapadnoj Europi te SAD-u. I onda se oni čude što je piraterija u ovom dijelu Europe tako raširena. 
|
| pon 07 svi, 2012 10:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Jo madafakaz. Ovak. Nešt sam prtljao sa formatiranjem particija i long story short, napravio nekakav zajeb i morao sam si reinstalirati windouze. E sad, reinstalirao sam si ih na drugu particiju istog diska. Pa me sad zanima ovo: http://support.microsoft.com/kb/888023http://support.microsoft.com/kb/289022Dakle uređivanje datoteke boot.ini, jer prije pokretanja Windowsa mi nudi ove nove i one stare koji mi se više ne pokreću. Trenutna situacija u mojoj boot.ini datoteci glasi [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect E sad, nekakvom zdravoseljačkom logikom, ovaj partition (2) bi trebao ostati, jel tak? Bojim se kopirat tekst sa ovih stranica da mi ne ostane partition (1) i samim time si zaključam nove windowse, a boot me usmjerava na sustav koji više ne postoji (u slučaju da kopiram komande sa gornjih linkova, jelte). Samo mi treba nerdy potvrda. E i ovaj noexecute=optin komanda se ne pojavljuje na gornjim linkovima, a kod mene u boot.ini se pojavljuje, pa koji je to kok? Mislim, nije da je ovo neophodno, mogu i bez prtljanja pri paljenju lupit enter na izboru za OS koje mi nudi, to je samo nepotrebna gnjavaža imho. I dok sam isprobavao Ubuntu, samo sam kopipejstao komande sa gornjih linkova, al sad mi sumnjam sam u sebe zbog partition(1) i partition(2). 
|
| sub 02 lip, 2012 6:48 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| ned 03 lip, 2012 8:49 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Jea, nisam ni skužio da si namjestim vrijeme prikazivanja OS-ova na jednu sekundu. Tak sam davnih davnih dana napravio. Sigurnije mi se tak čini nego da prtljam po komandama pa da nešt krivo sejvam i sve zaserem.
|
| pon 04 lip, 2012 5:15 pm |
|
 |
|