| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Custom činovi za 1000. post
Miki je napisao/la: Pukni neki naziv, i ak hoćeš, nacrtaj si nešto u dimenzijama zadanim u prvom postu ove teme, i to stavi ovdje, zgrabi Cviceka za vrat i reci mu oštrim glasom: Slušaj ti, ovo očem imat ko kastm renk, jelt jasno burazeru?  ili das nekome da ti napravi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 13 vel, 2010 3:35 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Može naziv Number One? Ili No.1? ili Broj Jedan? Dvoumim se između Number One i Broj Jedan... Dvoumim... Dvoumim... Dvoumim... Naa,... mislim da Number One bolje zvuči... 
| sri 24 vel, 2010 1:15 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: Miki je napisao/la: Pukni neki naziv, i ak hoćeš, nacrtaj si nešto u dimenzijama zadanim u prvom postu ove teme, i to stavi ovdje, zgrabi Cviceka za vrat i reci mu oštrim glasom: Slušaj ti, ovo očem imat ko kastm renk, jelt jasno burazeru?  ili das nekome da ti napravi. Ima netko neku ideju... sviđa mi se nešto tipo Ozov... Cviček, moj čin? 
| pon 06 ruj, 2010 11:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hej, ne moram valjda dodati isti trenutak čim dobijem zamolbu  Čin je dodan, detalji na pm 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 ruj, 2010 3:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spät, nije mi nes tvoj cin... izgledaju mi ko neki kruscici, peciva, krafne ili tak nest. I cini mi se da je prvi kruscic malo izvan faze. I kaki je to no.1 sa cetiri kruscica?

|
| čet 09 ruj, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
Number One
|
T'Rapavi je napisao/la: Spät, nije mi nes tvoj cin... izgledaju mi ko neki kruscici, peciva, krafne ili tak nest. I cini mi se da je prvi kruscic malo izvan faze. I kaki je to no.1 sa cetiri kruscica? zato što sam ja bila pekar pa mi onda sve u životu sliči na kruščiće... ma slika je malo iskrenuta da svi stanu u sliku, to sam skinula s nekog foruma za online igru, i original stoji nakoso... uostalom, mogao si mi predložit nešto... 
| čet 09 ruj, 2010 10:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Predlazem ti da promijenis slikovni dio cina. 

|
| čet 09 ruj, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Number One
|
| uto 08 stu, 2011 6:34 pm |
|
 |
|
Number One
|
| sri 09 stu, 2011 1:45 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Može meni custom čin? "Desolate" (bez navodnika) ??? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 10 ožu, 2012 2:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ok Niš od slike čina?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 14 ožu, 2012 1:45 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Hvala. Niš od slike čina, ne treba. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 14 ožu, 2012 6:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jel može meni promjena čina u Pro Gamer?
Btw slika nek ostane ista.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 tra, 2012 1:08 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
OK Pro Gamer... jel to nešto kao Pro Life i sl? 
|
| pon 16 tra, 2012 12:27 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: OK Pro Gamer... jel to nešto kao Pro Life i sl?  To je moje zanimanje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 tra, 2012 1:48 pm |
|
 |
|