Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Re: Šta da radim sa silnim parama?
Novi auto, ali ne neki skupocjeni, vjerojatno bi si priuštio nekakv Golf VI ili slično tome. Zatim... novi komp, podosta glazbenih artikala, posjetio Sjevernu Europu, Australiju i Uskršnji otok. A ostatak bi vjerojatno uložio u nešto pametno (ako šta ostane, hehe).
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Pingvini sa sisama!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
I ostade jadna Dejanira bez sisa
Btw, meni jeger nije godspodsko piće, ja to strusim za par sati neki random dan Ok, ne sama, mislim da bi na ispumpavanju zavrsila nakon litre jegera... Al ono... Znamo se oblokat s jegerom Dobro, možda zato što ga nikad ja ne kupujem, ne znam ustvari ni kolko košta
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
ok, ne moraš me ženit ali barem pošalji pare za ono troje djece
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Ja bih kupila...uhm...kupila...ovoga...
...
...pa kvragu. Sise nisu loša ideja, zapravo. Ili nos novi. *.*
Mah...šoping ipak.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
_Oz je napisao/la:
Ček, Miki, fakat si dobio desetku na bingu?
Ja sam isto bila uvjerena da se za*ebava
The Boz je napisao/la:
Sise? Nos? Dupe? Žene, što vam ne valja u životu!?
Ulaganje u sebe je najbolja investicija
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
_Oz je napisao/la:
Nego ljudi, da fakat dobijete sutra na bingu (ili na lotu) neke veće pare (od cca 100K Kn na gore), šta bi bilo prvo što bi si kupili? Ne računajući razne otplate dugova itd.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.