|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 8:43 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
pahuljica je napisao/la: Just Go with It[ http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/52/5257/XVXZG00Z/posters/just-go-with-it.jpg ] Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu. Film je romantična komedija no kako su tu ipak nešto bolji glumci definitivno se više ističe komedija, baš sam se pošteno nasmijala...  Jel nisu njih dvoje glumili u još nekoj romantičnoj komedijici?
|
| sri 21 ruj, 2011 9:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Crtići na youtubeu: Money as debt, part 1Money as debt, part 2American DreamBio je netko pitao što pogledati da se informira kako danas nastaje novac, što je jedan od nekoliko razloga za današnji ekonomski kolaps. Za ove crtiće (ako znate engleski) bi netko upućeniji mogao reći da su osnova, da ne govore ništa što već nije jasno samo po sebi (uz puno čitanja, proučavanja itd) no za nekoga tko u to nije nimalo upućen, mogao bi otvoriti oči. Osobno mi je najbolji Part2, a "American dream" je na trenutke naivan, i više cilja na zabavu nego na poučnost, ali je svejedno okej za pogledati. Uživajte! Komentari dobrodošli 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 lis, 2011 1:27 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
alfa_Q je napisao/la: _Oz je napisao/la: A spaceship arrives in Arizona, 1873, to take over the Earth, starting with the Wild West region.  Oz, još je falio samo....John Wayne.....  Ne diraj se u John Waynea... 
| čet 20 lis, 2011 10:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I dalje (uz nove serije) gledam i filmiće na youtubeu, ajme polako mi se čini ko da se pretvaram u Shadowmastera Video koji kroz "anonymous" setting govori o globalnim prosvjedima i daje svoje viđenje problema današnjeg ekonomskog sistema i kršenja ljudskih prava, razdjeljenog na poglavlja o ekonomskoj diktaturi, poreznim oazama i izbjegavanja plačanja poreza i odgovornosti na bogate i stavljanja tereta na siromašne, kao i spominjanje samog sistema novca koji je temeljen na dugu. link na dokumentarac: Generation OS13: The new culture of resistance (2011)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 lis, 2011 8:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Imao sam horror night neku noć. Paranormal activityNavodno najprofitabilniji film svih vremena u apsolutnim brojevima, snimljen za par tisuća, zaradio milijune. Mladi par snima po kući kako im neki duh radi sranja, da bi na kraju došlo do poltergeist opsjedanja i referenci na Egzorcista. Par creepy scena, al ništa više. 7/10 [REC]Španjolski. Idu intervjuirat vatrogasce za neku kasnovečernju emisiju pa ih reportaža odvede u zgradu gdje izbija epidemija bjesnoće, tj. zombiji. Ono što je ovdje dobro jest što se sve gleda iz perspektive kamere koja je to trebala snimati za tv, dakle Cloverfield efekt, kao i stubište kao jedna zanimljiva ideja za horor, dajući vertikalnu dimenziju strahu. Glavna ženska je kjutiš, navodno je prava voditeljica i to je njeno pravo ime. Ono što nije dobro jest previše urlanja dok pokažu bijesne zombije. 9/10
|
| uto 01 stu, 2011 1:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
"REC" mi djeluje zanimljivo, ali nekak nisam u đuru za horrorcima... i dalje gledam crtiće  Nakon onih o novcu, trenutačno su mi fora RSA crteži na youtube, plus gledanje većih količina South Parka. Kome titlovi ne trebaju, SVE South Park epke u visokoj rezi se mogu pogledati na službenom sajtu - http://www.southparkstudios.com/full-episodes/Enjoy! BTW, nova epka "1%" izlazi za 2 dana, baš me zanima, s obzirom na naslov, da li će to biti zafrkancija na račun aktualnih događaja u Svijetu... za South Park sprdancija na račun aktualnosti ne bi bila iznenađenje 
|
| uto 01 stu, 2011 1:11 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
LINKSinoć po 6. put. Kontroverzni koncert održan 1.2.2004. godine u Krakowu (Poljska), sniman za potrebe izdavanja prvog službenog koncertnog zapisa benda. Po prvi puta na sceni je pred mnogobrojom publikom prikazana do tada, najeksplicitnija "scenografija". Nedugo nakon njegovog završetka snimke bivaju oduzete od strane policije, a Gorgoroth optuženi za širenje antikršćanstva u katoličkoj nastrojenoj zemlji, torture nad životinjama i ljudima, te javno pokazivanje i veličanje sotonističkih obilježja. Optužbe ubrzo bivaju odbačene, a najveći izdavač metal glazbe u Europi, Nuclear Blast, poništava suradnju sa bendom kao i daljnje distribuiranje njihovog tada aktualnog albuma ''Twilight Of The Idols'' (na čijem omotu je prikaz goruće crkve). Skladom okolnosti navedeni album je danas postao pravi raritet, a 2008. godine Metal Mind Records dobivaju pravo na izdavanje koncerta, iako je i dalje u nekim zemljama Europe njegova javna prodaja zabranjena. Može se reći kako je ovim koncertom okrunjena jedna etapa postojanja Gorgorotha nakon čega, 2007. godine, slijedi razlaz sa tada najjačom postavom: vokalom Gaahlom, basistom Kingom i bubnjarom Kvitrafnom. Osnivač, gitarist Infernus, 2008. godine okuplja originalni stari/novi line-up iz etape 1992. - 1997. i nastavlja u glazbenom širenju svojih svjetonazora. 10/10
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 04 stu, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ne mogu SVE, 3 epizode u kojima se prikazuje ili radi o Muhamedu su cenzurirane. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pet 04 stu, 2011 11:19 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Prije no zaboravim što sam gledala... http://www.imdb.com/title/tt0437777/ Ovo nije romantična komedija...  Vrlo površno se dotiče pitanje rasne netolerancije unutar veze, i naravno način kako to nadići... na djelove je film i simpatičan, i nekako sam ostala pri dojmu da mu nedostaje bar još pola sata radnje da bi se razvio kako treba... http://www.imdb.com/title/tt0944834/ Neobičan animirani film koji je teško pratiti jer se tlo cijelo vrijeme ili okreće ili raspada ili pluta isl. Više je uloženo u te specijalne efekte nego u cijelu priču. Ima par simpatičnih trenutaka, jako puno boja, i mašte... ok za pogledati najviše poradi ovog genijalnog stvorenja: 
| sri 09 stu, 2011 2:18 am |
|
 |
|
Desolate
|
Pogledao sam dosta filmova u zadnje vrijeme pa da sad ne nabrajam sve, spomenut ću samo zadnji, a to je: Rise Of The Planet Of The Apes IMDB Vjerojatno je većina vas gledala kultni film Planet Of The Apes. U ovom filmu koji glumi prequel prikazano je kako do došlo do dominacije čimpanzi nad ljudima, i po meni film je do samog kraja odlično napravljen. Ukratko, radi se o tome da znanstvenici, tražeći lijek za Alzheimerovu bolest, rade niz pokusa na čimpanzama koje drže zatočene u laboratoriju... Navodni lijek je stvoren, a čimpanze pod njegovim utjecajem pokazuju povećanu inteligenciju... 9/10

|
| pet 11 stu, 2011 11:11 pm |
|
 |
|
Desolate
|
The Thaw IMDB Uslijed utjecaja globalnog zatopljenja i topljenja artičkog leda, tim znanstvenika otkriva očuvanu lešinu mamuta u kojoj se nalazi izumrla vrsta smrtonosnog parazita... Solidan film za subotnju večer. 8/10

|
| ned 13 stu, 2011 12:42 pm |
|
 |
|
Number One
|
| ned 13 stu, 2011 1:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Spet, ne samo Sova, i mene si dobila na forum da fakat gledaš takve... filmove Ja sam zadnje pogledao par novih epki 2. sezone "Walking Dead". Ne mogu reći da je serija nešto ludo i neviđeno, no s obzirom na temu (postapokaliptična zombi serija) meni je veoma dobra za gledanje. Ali i ne za istodobno ručanje i gledanje  . Mirni ne bi ni trailer preporučao (tipa - u šumi traže izgubljenu djevojčicu, nađu zombija koji se je nedavno hranio, jedini način da saznaju da li ju je pojeo je veoma špritzen scena autopsije...)
|
| ned 13 stu, 2011 10:29 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: @Spet, ne samo Sova, i mene si dobila na forum da fakat gledaš takve... filmove Pa gledam...  Mislim da pružaju antropološki uvid u "zastranjeno" američko društvo... To je horor... Žene koje idu u sred zime polugole, kupuju štikle skuplje od ičega što itko od nas ima, i stalno njurgaju svojim najbližima "ti si rekao ovo, ti si mislio ono"... Doduše, ljudi gledaju i turske sapunice pa ono... na to nemam što reći... Drugi dio je bio bolji.  Liza Mineli je podigla cijeli film na drugi nivo. Šteta što je to tako kratko trajalo. Pokušala sam par puta pogledati seriju, i tih 40min koliko traje mi je bilo previše, a kamoli film od 2 i pol sata! A Sumrak neću niti komentirat... 
| uto 15 stu, 2011 4:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Inside JobDokumentarac opisuje okolnosti koje su dovele do globalne krize, konkretno o muljažama koje su radile firme poput Goldman Sacksa i njihovoj povezanosti s političarima i agencijama za kreditni rejting. Donosti i (već poznate) činjenice o prihičkim stanjima tipičnih bankara i mešetara koji su u veoma često psihopati koji ne mare za smrt i degradaciju do kojih dovode posljedice njihovih "igri". Iako je film relativno mainstream (ukratko bi nit vodilja bila da je kapitalizam okej, samo ga se treba dobro regulirati a posihopate poslati na lječenje ili u zatvor), i iako je većina toga što se u filmu prikazuje poprilično poznata onima koji to prate, preporučam za pogledati pogotovo onima koji u sve to nisu previše upućeni, da se stekne barem općčenita slika, ako ništa drugo onda radi opće kulture. Donosi i pojednostavljenu šemu često kompliciranih pojmova poput derivata (derivatives) i sl. i sistema kako se takvim poslovanjem dolazi do kraha... Film je dobitnik više nagrada uključujući i oskara za naj dokumentarac 2010. South of the borderStoneov dokumentarac o usponu socijalizma u Južnoj Americi. Iako je pomalo pristran (neki bi rekli - s pravom), uglavnom okej govori o borbi protiv negativnog utjecaja SADa na regiju, donosi intervjue s liderima Južne Amerike, i objašnjava koliko je povjesno bitan propali puč protiv venecuelanskog predsjednika Chaveza od strane SAD-a kad je narod stao uz njega, koji je bio prekretnica otpora imperijalizmu i početku ujedinjenja južnoameričkih država u duhu Bolivarizma. Također mi je odlično došao kao osvježenje od mainstream propagande zapadnjačkih medija koji Chaveza, Moralesa i ostale žele prikazati kao najgore demone (samo zato jer se ne daju potkupiti i rade za boljitak naroda a ne korporacija)
|
| sri 11 sij, 2012 8:12 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|