| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: T'Grelove rasprave
Problema s alkoholom nisam nikad imao (dobro, glavobolje, mamurluk i sl. "stanja" nakon ponekog pijenja su očita ali to ne znači da sam alkos), a uvjeren sam da ni neću. To ak si ja nekad malo više popijem, to ne znači da sam ja alkos. Ne pijem ja cijele godine svaki dan 2, 3 litre vina nego pijem nekad, kako kad mi dođe max. litru, litru i pol vina. Vidi mene, baš sam blesav. Šta se ja uopće imam ovdje opravdavat koliko ja pijem. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 09 lis, 2011 9:50 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Ma nije te nitko ozbiljno optužio za alkoholizam. Alkoholičar si kad zbog alkohola počneš gubiti konce života i kad ti je alkohol odgovor na sve. Kad se napiješ navečer, a ujutro se ustaneš i trgneš nešto kratko...
|
| ned 09 lis, 2011 9:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma znam da me nitko nije optužio al ponekad imam tu "potrebu" da se "opravdavam".
Je, kad je čovjeku alkohol zamjena za normalan život, hranu i ostalo, a uz to je i nasilan, e to je onda problem. Ili ono kad ti drhte ruke i ne možeš bez toga.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 09 lis, 2011 9:58 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Znači da znaš kako je to.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 09 lis, 2011 10:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ne, ne znam kako je to. Čuo sam i vidio. Ali nisam imao takvu iskustvo.
|
| ned 09 lis, 2011 10:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
...tugrel treba priječi na maruhuanu... ...možda če biti manje ogorćen... ...pa će manje piti... ...pa će biti nasmijean... ...pa če mu ENT konaćno biti Trek... ...šta gažeš Tgrel... ...malo puf-puf...
|
| ned 09 lis, 2011 10:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Taj puf-puf bi očito tebi trebao. Meni to ne treba.
|
| pon 10 lis, 2011 1:43 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
...ne treba, dovoljno sam nasmješen i bez roga... ...opčenito mi ne trebaju simulatori da budem veseo i radostan... ...jer ne mogu biti veslejii... ...zapt slušam dsbm... ...jer je to smješna mutika...
|
| uto 11 lis, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ništa te ja nisam skužio. Al dobro... Pa ni meni ne trebaju neki stimulatori da budem veseo. Žalosno je kad čovjek treba nekakve stimulacije kao što su alkohol ili droga da bude veseo...
|
| uto 11 lis, 2011 12:47 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Šta sluša bo...ovaj miki? 
| uto 11 lis, 2011 1:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Molim moderatore da se ova tema obriše jer krši moja ljudska prava i moje svjetonazore. Hvala.
by T'G
|
| čet 20 lis, 2011 2:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogu pobrisati sve od tvog pretprošlog posta nadalje, naime ti najviše ovdje pišeš, i do sada se nisi bunio na ništa...
Mogu, ako ima prijedloga, promijeniti ime teme u nešto što ne spominje tvoj nick ali da naziv i dalje ima veze sa sadržajem. Prijedlozi?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 lis, 2011 3:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Promjena naslova teme je isto tako dobrodošla. Ali mi trenutno ne pada napamet neki naziv...
|
| čet 20 lis, 2011 4:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
T'Grel je napisao/la: Molim moderatore da se ova tema obriše jer krši moja ljudska prava i moje svjetonazore. Hvala.
by T'G MA KOJA LJUCKA PRAVA BOKTE?
|
| čet 20 lis, 2011 5:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@T'Grel, kad smisliš ime javi
Ja sam mislio temu preimenovati u Šabaonica, jel bi to bilo okej?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 lis, 2011 12:24 am |
|
 |
|