|
Sada je: sri 24 lip, 2026 8:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: T'Grelove rasprave
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Samo što nisam u potpunosti zadovoljan. Samo piše moje ime i prezime uz sekciju ali ne piše i da sam voditelj. No, to će se promijenit. Zar se to ne podrazumijeva samo po sebi? Evo ja bi ti odmah promjenio, ako bi se sjetio šifre, jedino me strah da ak idem bilo šta prčkat po webu, da bu me Leo odmah proglasio glavnim webmasterom, i onda sam naj**o Pa i ne podrazumijeva se. Ne mora značit. Recimo, kod Maketarske sekcije piše da su Dragiša i Robert voditelji. Ali ja bi volio ovako da to nekako izgleda: Povijesna sekcija: moje ime i prezime, voditelj. S time da kad se klikne na ime i prezime da se odmah može pisati mail. Ma kužiš šta oću reć. Ali taj mail i nije toliko važan mada je koristan. Ali zadovoljio bi se i s time da piše da sam voditelj. Zbilja bi promijenio? Ma da? Ostao sam pozitivno šokiran! Iako ne možeš tj. ne možeš se sjetit šifre, svejedno ti hvala! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 07 lis, 2011 12:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Boli mene ***** šta će tamo pisati, što se mene tiče može pisati i: D.B. - glavni i jedini osnivač i voditelj Povijesne sekcije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 07 lis, 2011 12:16 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pa tebe boli, mene ne boli. Meni je važno da sve ima svoj red i pravilo. Ne može bit beveze sve zbrčkano.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 07 lis, 2011 12:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK. Sredio sam. Jesi li sada zadovoljan? Ili da dodam još par epiteta? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 07 lis, 2011 1:26 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Miki: Na koju to foru može T'Grel biti sličan meni?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 07 lis, 2011 4:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: OK. Sredio sam. Jesi li sada zadovoljan? Hvala!  Naravno da sam zadovoljan. Svaka čast na obavljenom poslu, Cviček! Cvicek je napisao/la: Ili da dodam još par epiteta?  Ne treba, hvala. Ovo je sasvim dovoljno. Sovereign X je napisao/la: @Miki: Na koju to foru može T'Grel biti sličan meni? Ma to on mrlja neke svoje bedastoće. Naravno da nismo slični.
|
| pet 07 lis, 2011 5:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
T'Grel je napisao/la: Kad sam trijezan onda mi sve, manje-više, smeta, na sve se bunim itd. A to je tako... ...daj kad češ več jednom doći na forum pijan tak da se ne buniš... ...jer ova tema je ko tvoja terapija od aloholizma... ...baš bi bilo fora da dodžeš pijan pa da kreneš govoriti kako je ENT Trek... ...haha koliko bi morao popit za to...Cvicek je napisao/la: OK. Sredio sam. Jesi li sada zadovoljan? Ili da dodam još par epiteta?  ...dodaj... ...najaći bog i batina, vinpija probokatorski, mrzitelj svega što je iz 22. stolječa i carski bačje Udruge... ...kojeg ne dira kad je Dejanira ljuta...Sovereign X je napisao/la: @Miki: Na koju to foru može T'Grel biti sličan meni? ...evo zbog čega... Sov, šalim se. Jel sad jasno?
|
| pet 07 lis, 2011 5:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: @Miki: Na koju to foru može T'Grel biti sličan meni? ...evo zbog čega... Sov, šalim se. Jel sad jasno? Pa i nije baš bilo napisano kao šala, al ok
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 07 lis, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Al često se zalijećeš a da ni ne kužiš foru. Neki dan sam u TBO temu stavio tvoj citat jer nisi skužio sarkazam. To ti fali, sarkazam detektor. Da, da...
|
| pet 07 lis, 2011 6:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Miki je napisao/la: ...daj kad češ več jednom doći na forum pijan tak da se ne buniš... Došao sam ja više puta na forum pijan. I tu je bilo svačeg. Cviček to najbolje zna, pitaj njega. Miki je napisao/la: ...jer ova tema je ko tvoja terapija od aloholizma... Ne treba meni terapija od alkoholizma jer nisam aloholičar. Miki je napisao/la: ...baš bi bilo fora da dodžeš pijan pa da kreneš govoriti kako je ENT Trek... ...haha koliko bi morao popit za to... A taj film ne buš gledal. Koliko god bio pijan nikad takvo šta nisam izjavio niti ću. Sovereign X je napisao/la: Pa i nije baš bilo napisano kao šala, al ok A šta tebi, Sov, smeta kad te uspoređuju sa mnom? 
|
| pet 07 lis, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Miki je napisao/la: Al često se zalijećeš a da ni ne kužiš foru. Neki dan sam u TBO temu stavio tvoj citat jer nisi skužio sarkazam. To ti fali, sarkazam detektor. Da, da... A ono, nekad skužim a nekad ne. Osim toga moraš uzet u obzir da sam poprilično mamuran tak da je uredu ak se zahebem

|
| pet 07 lis, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Znači vama dvojici je zajedničko to da puno pijete, nakon toga dolazite na forum, i ispadne tako kako ispadne? T'Grel je napisao/la: Miki je napisao/la: ...jer ova tema je ko tvoja terapija od aloholizma... Ne treba meni terapija od alkoholizma jer nisam aloholičar. Ako ti nisi alkoholičar, onda alkoholizam kao takav uopće ne postoji 
|
| ned 09 lis, 2011 2:06 pm |
|
 |
|
Overlord
|
T'Grel je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Pa i nije baš bilo napisano kao šala, al ok A šta tebi, Sov, smeta kad te uspoređuju sa mnom? Ma nije da mi nešt posebno smeta, al zapravo smo dosta drukčiji. Ok, osim dijela o cuganju i to što volimo Trek. Sve ostalo je drukčije - od fizičkog izgleda, stila oblačenja, muzike koju slušamo... Cvicek je napisao/la: Znači vama dvojici je zajedničko to da puno pijete, nakon toga dolazite na forum, i ispadne tako kako ispadne? Zanimljivo s obzirom da kad ja dođem pijan na forum običnog pišem o slatkim curama koje sam upoznao vani i nazdravim tu i tamo FOR CARDASSIA Al gdje si mene vidio da pišem da ENT nije TREK?
Ako misliš na moje diskusije o brodovima tu se ne želim predat ako znam da sam upravu, a većinom jesam pošto je to moje područje

|
| ned 09 lis, 2011 3:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Ako ti nisi alkoholičar, onda alkoholizam kao takav uopće ne postoji  Ja alhoholičar?? Ma daj... to si ti nešt pobrkal. Ja nisem nikad bil alkoholičar. Tu i tamo povremeni pijan, ajd, priznajem... al alkos ne.  Sovereign X je napisao/la: Ma nije da mi nešt posebno smeta, al zapravo smo dosta drukčiji. Ok, osim dijela o cuganju i to što volimo Trek. Sve ostalo je drukčije - od fizičkog izgleda, stila oblačenja, muzike koju slušamo... Pa onda? Šta se uopće obazireš na Mikijeve provokatorske postove.
|
| ned 09 lis, 2011 6:21 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Reći da T'Grel ima problema s alkoholom je kao da kažeš da Messi ima problema s nogometom.
|
| ned 09 lis, 2011 7:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|