| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
 Re: Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
T'Rapavi je napisao/la: Jadzia ju owna, točka... točkice...... .... puno točkica........  Oujeah! Potpisujem!  T'Rap, ona je samo moja.  Prste k sebi!  Ona i Worf su razlog zašto sam spomenula da bih Klingonca u krevetu (khm, razvodnjenog Klingonca... i Dax bez ikakvih preinakaka... ah...). 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| uto 08 vel, 2011 12:21 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Trilice s tockicama su bas najs 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 08 vel, 2011 12:24 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Hm... da li da onda generaliziram da većinu nas zainteresiraju osobe s točkicama koje liče na Dax?  Ono, ipak da se držimo topica... 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| uto 08 vel, 2011 12:28 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Slatko je kako se novi, još naivni članovi drže ontopica... Nda, pa to je definitivno utjecaj Treka, samo treba takvu naći. 

|
| uto 08 vel, 2011 12:33 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema nikakav utjecaj na moj život 
| uto 08 vel, 2011 12:35 am |
|
 |
|
Commander
|
Ja sam jednoj curi (koja je mrzila svoje pjegice) pokušala objasniti kako su one zapravo strašno cool... I čak sam joj počela pričati o Dax, ali onda me počela čudno gledati pa sam odustala.  Mislim da je to imalo veze s onim crvuljkom.  Taj dio joj iz nekog razloga nije bio privlačan. 
|
| uto 08 vel, 2011 12:37 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Lol ti si cila u star treku Skoti i Britanci opcenito imaju cesto pjegice po licu i nije uvik bas ruzno
|
| uto 08 vel, 2011 12:39 am |
|
 |
|
Commander
|
captain je napisao/la: Lol ti si cila u star treku Skoti i Britanci opcenito imaju cesto pjegice po licu i nije uvik bas ruzno Zapravo nisam. Samo smo tu naletjeli na par tema koje su mi... bliske.  Ono, kome Worf, Seven i Dax nisu zapeli za oko u ST-u? Pa oni su stavljeni u tu seriju kako bi ih ljudi... ovaj... zbog njih razmišljali o zvijezama, putovanju kroz svemir i tako... 
|
| uto 08 vel, 2011 12:56 am |
|
 |
|
Make it so
|
Zapeli su svima 
|
| uto 08 vel, 2011 1:08 am |
|
 |
|
Commander
|
Moja sestra je danas citirala Seven of Nine: "I will adapt." Brbljale smo nešto o životu, promjenama... Krajnje neočekivano od nje. Moja seka je cool. Baš me iznenadila. Ugodno! Star trek mudrosti. 
|
| sub 02 srp, 2011 10:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Lol ti si cila u star treku Skoti i Britanci opcenito imaju cesto pjegice po licu i nije uvik bas ruzno Brazilkinje su masovno pjegave svugdje po tijelu. 
| ned 03 srp, 2011 5:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Je li vam se dogodilo da ljude koje poznajetepozdravljate sa live long & prosper umjesto da jednostavno podignete ruku ili kažete bok? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 14 ruj, 2011 4:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Mimi Sky je napisao/la: Je li vam se dogodilo da ljude koje poznajetepozdravljate sa live long & prosper umjesto da jednostavno podignete ruku ili kažete bok?  Pa da,no to su bili ljudi isključivo koji su pratili trek ili barem djelomično da poznaju tu vrstu pozdrava kada bih im uputio "live long and prosper". Mimi, tebi se takvo nešto nije dogodilo..... 
|
| sri 14 ruj, 2011 6:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mimi Sky je napisao/la: Je li vam se dogodilo da ljude koje poznajetepozdravljate sa live long & prosper umjesto da jednostavno podignete ruku ili kažete bok?  Ne. Al mi se zalete metalni rogi \m/.
|
| sri 14 ruj, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Miki, mislim da je to još smješnija verzija. Pozdravila sam tako ljude koji znaju da volim ST i koji razumiju live long.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 15 ruj, 2011 2:02 pm |
|
 |
|