| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 TERRAN EMPIRE
Pošto su neki ljudi već pomislili da me moja želja za dominacijom nad svijetom prošla...otvorila sam ovu temu da dokažem suprotno
Želim da tu možete izraziti svoje mišljenje o TERRAN EMPIRE ideologiji....
Kakve bi preinake napravili u drugoj dimenziji....hm...hm...
Zapravo ja sam sigurna da svatko od vas bi htio bar na trenutak biti vođa ideologije Terran Empirea....a ovime isto tako hoću pokazati ljudima koji mi govore da ja ne radim u duhu Treka,da je to krivo...znači to ispada da Terran Empire nije Trak
Evo neka putovanje u mračnu dimenziju počne... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 14 srp, 2006 1:57 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: TERRAN EMPIRE
pa i svi bad guys iz star treka su Trek... ali nisu u duhu ST
kao sto sam vec bio rekao jucer....
sto se tice tebe trekkerice.... you talk the talk, but do you walk the walk 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 14 srp, 2006 2:27 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ok,možda ti tako misliš,ali ne znači da je to točno....
Iako ja navodno nisam trekkerica(NE ŽELIM PONOVO OTVARATI TEMU O KOJOJ SE RASPRAVLJALO I RASPRAVLJALO...)Ja vjerujem u viši cilj koji nam pruža ST,Terran Empire me jednostavno fascinira i željela bi čuti mišljenja drugih ljudi u vezi toga 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 17 srp, 2006 1:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa evo jedno mišljenje... ...je paralelni svemir izazov, ali možda čak i preveliki... ...je fora, ali opei i nije... ...naime Archera nema više, a kad nema njega... nije fora...
...tak da mi je ipak draži normalni svemir... :wink:
| uto 05 ruj, 2006 11:35 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ima još zlih paralelnih svemira u kojima ima Archera 
|
| sri 13 ruj, 2006 12:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nedavno sam vidio Arčera kako izlazi iz šatla i vice
"Where the hell are we??!!"
I samo sam mu rekao
"Can I have your autogram??"
On mi je rekao
"Do you see that place behind that building?"
Rekao sam
"Yes"
Na to mi je rekao
"Go there an fuck your self!!
You piss of human shit!!!"
Tada sam otisao i nikad ga vise nisam vidio
-----------------
Ovo je napravljeno u parodijske svrhe
Neka se ljubitelji arčera neljute (to se odnosi na tebe bobo  )
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 15 stu, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he he... pobrao si rečenice od Picarda...
| sri 15 stu, 2006 3:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Skoro sve
pogotovo ove zadnje sto je Arčer rekao 
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 15 stu, 2006 3:25 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ljudi,izvanzemaljci i ostali.
Ajde pokažite svoju pravu ZLU i POREMEČENU stranu......
Shadowh86-SEE YOU IN HELL
|
| sub 16 pro, 2006 11:09 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Teddea, kad će napravit jedno predavanje na temu Terran Empire-a? Dajem ti jedan slobodan termin.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 16 pro, 2006 2:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ted;DeA je napisao/la: Ljudi,izvanzemaljci i ostali.
Ajde pokažite svoju pravu ZLU i POREMEČENU stranu...... Shadowh86-SEE YOU IN HELL
...oooo upoznala si Shadowa... baš si vas dvoje ljepo odgovarate... 
| pon 18 pro, 2006 9:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ted;DeA je napisao/la:
Shadowh86-SEE YOU IN HELL
Emm
YEAH
Seeya there
I am having fun there 
|
| pon 18 pro, 2006 2:43 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Još nisi upoznao pakao u kojem sam ja..
|
| sub 06 sij, 2007 7:35 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Ted;DeA je napisao/la: Još nisi upoznao pakao u kojem sam ja..
Ljudi, dajte malo optimizma.
Koliko loše može biti?
_________________ Sve je relativno
|
| sub 06 sij, 2007 11:31 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ima istine u onom što se kaže da uvijek može biti gore, ali nitko nema pravo tvrditi da je njemu najgore jer sigurno nije.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 07 sij, 2007 1:58 am |
|
 |
|