Sada je: sub 13 lip, 2026 8:31 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
 Liburnicon 2011 
Autor/ica Poruka
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: Liburnicon 2011
Yep, Wildchild je definitivno u pravu. Kon je bio i više nego dobar, kupanje također, a kviz je bio epic. Uglavnom tolko od mene zasad :thumbs2:

Detaljan report o cijelom konu ću napravit sutra/preksutra i vjerujem da ćete uživat u čitanju istog od početka do kraja :mrgreen:

=/m\=

@Spet: Nema ništa bolje od kona usred ljeta na moru i točka :mrgreen:

slika

ST battles audio/video tribute!

ned 21 kol, 2011 9:04 pm
Profil YIM Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Wildchild je napisao/la:
Ako si pametnija iskoristila vikend, pohvali se. :evil:

Evo ja sam srušio neki stari štagalj i na +40 dizao i vozikao petmetarske grede. :veselje2: Top that, Krešimir Mišak.

ned 21 kol, 2011 9:09 pm
Overlord
Overlord

Miki je napisao/la:
Wildchild je napisao/la:
Ako si pametnija iskoristila vikend, pohvali se. :evil:

Evo ja sam srušio neki stari štagalj i na +40 dizao i vozikao petmetarske grede. :veselje2: Top that, Krešimir Mišak.

Uf, to se zove HC banana (bar bi za mene bila) :mrgreen:

slika

ned 21 kol, 2011 9:10 pm
Profil YIM Web stranica
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Miki je napisao/la:

Baaaaaaaaaaa ne bi ja. :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

ned 21 kol, 2011 11:08 pm
Profil ICQ Web stranica
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
Eto finio još jedan Liburnicon, bilo je super kao i inače... :thumbs2:
...ove godine sam slabo posječivala predavanja no Mišak se nikako nije propustio, ni u petak ni u subotu :)
...Key-a sam išla samo poslikati malo i to je to :mrgreen:
...natjecala sam se prvi dan u GOT kvizu no već nakon prvog pitanja sam se zamijenila sa osobom koja mi je kao šaptala...nije to bilo za mene...tj. nisam ja popamtila sve to u seriji :oops: Mirna je kriva!!!! :zubo: no ipak, bez obzira na sve...kako se kaže...važno je sudjelovati :D
...drugi dan sam pak sudjelovala na ST milijunašu...no naravno, pitanje za najbrži prst kada sam ja došla na red je bilo dosta teško, za razliku od onog prije (mislim stvarno sov, pa znao si da sam ja tamo mogao si mi dati koje lakše :zubo: ) tako da čak ni Ban mi nije mogao pomoći tako da se nisam uspjela popesti na "vruću" stolicu poput wildya :P
...i tako to došlo kraju...slj. je Rikon za nekih mj. dana, malo više i veoma se veselim tome :veselje2: :veselje2:

...slike možete pogledati na fejsbuku, naravno oni koji su u stanju :)

pon 22 kol, 2011 12:30 am
Profil YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Ok kao što obećah (iako možda malo kasnim) evo reporta :D

PETAK

Iz Zagreba smo krenuli negdje između pol 2 i 2 sata popodne. To je mislim prvi kon na koji smo krenuli tak rano. Obično idemo najranije išli oko 4-5 na konove. No jbg, trebalo se malo žrtvovat spavanje kako bi stigli čim prije na kupanje :mrgreen:

Put je prošao bez ikakvih problema, standardno uz muziku i zaj*banciju, malu pauzu na Ravnoj Gori i pogotkom iz prve na svim izlazima s autoputa i nevjerojatno neočekivanim skretanjem i parkiranjem točno pred školu u kojoj se održavao Liburnicon. Isprva smo zabrijali da je krivo, no onda je Cviček vidio Liburnikonsku zastavu, no to će on možda još bolje ispričat u svom reportu :mrgreen:

No dobro, odmah poslije parkiranja i pozdravljanja ekipe smo otišli na kupanje :D
Plaža je bila tad prekrcata no ajd nekak smo se ugurali na jedan dio taman kod koša za smeće, al ok :lol:
Eh sad, plaža je čist ok, al ulazak u more mi se nimalo ne sviđa, jer je pun ogromnog kamenja na kojem sam dosta izubijao noge i u više navrata skoro opao :evil:
Srećom pa je malo dublje više-manje pjesak pa sam još nekak pregrmio to kamenje. E i skoro sam ugazio u neku morsku travu (nešt me pecnulo po nozi), al ni blizu no kak sam na Žutu direkt ugazio u neku žutu morsku travu od koje mi je stopalo bilo dosta dugo crveno :lol:
Al šta da kažem, ipak je more more i kupanje je čista uživancija tak da se lako pređe i gužve, i preko kamenja, a i preko ljutih trava :mrgreen: :inlove:

Nakon kupanju smo otišli natrag do parkinga tj. našeg auta da si uzmemo/ostavimo neke stvari i tak, te sam ja uočio Golf IV sa sportskim sjedalima koji evidentno pripada HC gešpriceru Wildchildu :mrgreen:
Njega, Oza, Pahuljicu i Mir'Nu sam zatekao taman na kraju Mišakovog predavanja koje je bilo zanimljivo kako sam čuo (nešt o copyrightu, ak se dobro sjećam).

Wildchild i Oz su carevi ko i uvjek, i pošteno me svaki put nasmiju. Wild čak malo više, al imaju obojica svojih momenata :thumbs2:
A Mir'Na i Pahuljica - ah šta reć nego da su obje simpatične ko i uvijek. Pritom bih mogao nadodat da je Mir'Na postala malo nemirnija, al u dobrom smislu naravno :mrgreen: A pahuljica me pak počastila cugom što mi je stvarno bilo drago. Hvala Flafi :hug:

A šta se radila konvenciji pitate se:

Pa uglavnom ono što i uvijek. Dakle prvo smo se osvježili s pivom, pa postavili štand, pa opet na cugu, pa šetuckanje uokolo i pozdravljanje s ekipom, traženje zanimljivih kvizova/predavanja, i puno raznoraznih vrlo intelektualnih razgovora no isto tako i zajebancije te rejtingiranja cura :inlove: Wildchild kao i uvijek ima dobar ukus tako da nam se rejtinzi više manje slažu, no nije ni ostatak muške ekipe daleko :mrgreen: :thumbs2:

Ekipa iz Rijeke je nažalost ranije otišla zato što im je vozač bio prilično umoran (čak je spavao na jednom od stolova brijem :lol: ), a mi smo se pokupili tek oko pol 4-4, jer smo čekali ekipu koja zna da nas odvede do spavaone. Ja sam se pošteno zapio i kaže Cviček da sam puštao na mob i pjevao depresivne pjesme te pričao o svojim bivšima no ja se ne sjećam da je baš bilo tak. Više bih rekao da su te pjesme bile za podizanje i nabrijavanje, a ovo spominjanje bivših...eh moguće da se zalomilo tu i tam, al rekoh bih da nije bilo tak strašno. No očito jest čim se Cviček žalio :zubo:

Iz svega toga se da zaključit da sam bio kako bi to jedna od (ex)forumašica rekla mrtav trijezan :lolsmjeh:

I da, moram još spomenut kako su oni hamburgeri koje su pekli ispred konvencije bili i više nego odlični :zaljubljen: Dok je sladoled na plaži isto bio fin, no preskup definitivno - kornet 13 kn [-( Također sam uspio dobit na kockicama 29 kuna za dvije pive što mi nikako nije trebalo ](*,) Srećom pa sam za bambus nakon toga bacio 5 :mrgreen:

SUBOTA

Relativno sam brzo si spremio ležaj i zaspao kad smo došli do dvorane u kojoj se spavalo što me začudilo, jer obično još ne mogu pol sata-sat zaspat kad legnem. Nažalost nekako sam uspio pogodit da se taman smjestim pored vrata pa sam se pribojavao da mi netko ne nagazi mobitel, cigarete, ili još gore na mene :lol:
Ujutro sam se probudio, tj. bio sam probuđen prefaking rano (u 9 sati) nakon prekratkog spavanja i još mi je bilo mučno. Spavanje od samo 5 sati i manje plus mamurluk nije ni najmanje lijep početak dana :-& No dobro, nije kriva cura koja nas je probudila već ekipa koja vježba u dvorani. Mogli su jedan preskočit treninge karata ili što god već to bilo :zubo: :P

I ništ, prvo se zapalila jutarnja i lagano krenulo prema dućanu kupit nešt za pojest/popit. Ja sam si jedva našao dovoljno hladan Ice tea, koji se na kraju ipak uspio pretvorit u pišalinu (čitaj postao pretopao za pit) no svejedno sam ga popio cijelog tokom dana. Uglavnom poslužio je svrsi, kao i ležaljke koje smo si iznajmili i na kojima smo bar malo nadoknadili nedostatak sna :mrgreen: Cviček je malo više spavao, no zato je propustio vidjet sexi slovenku plavušu (9/10) taman ispred nas na plaži :zaljubljen:
Inače te ležaljke su zbilja jako dobra stvar i fakat dat 20 kn za cijeli dan izležavanja i uživanja nije puno :thumbs2:
Osim izležavanja u hladovini smo se naravno i okupali 2-3 puta te kasnije otišli na ćevape koji su nažalost bili žešći fail :( Prvo smo gro propješačili do birca gdje smo ih naručili (no dobro, malo šetnje ne škodi), drugo smo čekali na iste cca. 20 minuta do pol sata, treće platitli smo prebezobraznih 36 kn za iste (tj. 80 kn obojica, jer smo ostavili tih 8 kuna dostavljaču). Da stvar bude bolja, ćevapi su bili bez lepinje (s nešt sitno kruha), i samo meso je barem meni bilo bez teka tj. ko da mu fali začina tak da sam pojeo negdje pola porcije i ostalo ostavio Cvičeku da pojede. Njemu je bilo meso ok, al isto ga je mučilo što nema lepinje. A lijepo sam predložio da odemo malo potražit neki onak ne preskupi restorančić i da si svatko pojede jednu malu pizzu, al nečija ljenost je odbacila tu opciju (NHF Cviček) :zubo:

No dobro, nakon kupanja smo otišli na kon i tu smo prvo naravno udrili po cugi, pa složili štand pa opet po cugi... Nastavili smo također s intelektualnim raspravama i rejtingiranjem no također se počeli pripremat za moj kviz :D
E da, Wildchild me upoznao sa svojom dragom koja je čist simpatična curka pristojnog izgleda :thumbs2: No osim s njom me također upoznao sa vrlo zgodnom frendicom od svoje cure koja je isto tako i više nego ok cura :inlove:
A moram priznat i da su njihovi outfiti bili jednako impresivni :mrgreen: No moram li spomenut da je bilo također i dosta drugih atraktivnih cura na konu :mrgreen:
Nakratko smo vidjeli Zvonka i njegovu curu također, koji su kasnije kako sam čuo završili na noćnom kupanju - yeah raaaaaajt, noćno kupanje my ess...prije da je bio nekakav gefuchk i gesprich u pitanju :lol:

Highlajt večeri je naravno bio moj kviz Star Trek milijunaš. Ovaj put za razliku od onog na Sferakonu nismo imali nijednog pobjednika/pobjednicu, al zato ih je dosta barem prošlo prvih 5 pitanja tj. prvu dimenziju. Da su neki od natjecatelja za test najbržeg Trekkija bili brži onda bi možda i imali nekoga tko bi bar došao do treće dimenzije, al ljudi su se bar trudili i neki znali čak više nego što sam očekivao :thumbs2: Pritom nisam primijetio da je bilo nekakvog došaptavanja i slično, a s obzirom na udaljenost publike i pozornice i nije baš ni moglo bit :mrgreen:
Sve u svemu 4 natjecatelja su osvojila po jednu pivu među kojima je i Wildchild koji me ugodno iznenadio, i još dvije cure koje su zajedno odgovarale su dobile zadnje 2 pive :thumbs2:
Da stvar bude bolja dobio sam dosta pohvala nakon kviza i mnogi kažu da je ovaj prošao čak bolje od onog Sferakonskog unatoč mojih par sitnih failova što mi je jako drago :D
No također tu moram zahvalit velikoj pripomoći Cvičeka koji mi je bio tehnička podrška, Frodi koji je nabavio bonove i organizatorima kona koji su to sve pripremili da bude čim je bolje moglo bit =D> :hail: Frodo i Mirta su osim toga također bili za štandom i promovirali udrugu kao i uvijek što je također vrlo pohvalno :thumbs2:
E sad ono što me zanima jest tko je na popis natjecatelja za kviz naveo Princa Mathiasa, T'Grela, Rai'Taru i Bucu. Pretpostavljam da je to Ozovo maslo, al svejedno želim točan podatak tko me to zaj*bavao? :lol:

Nakon kviza smo nastavili cugat i komentirat kviz i tako to... I onda kad sam negdje taman pred zatvaranje šanka išao po cugu, primijetio sam bocu jegera koji je bio pri kraju, al ga je bilo dovoljno za jednu čašu od pol litre. Prije nego što sam uspio šankera pitat za taj jeger došao lik s druge strane i ubacio se i rekao da mu da 12 kn za njega tj. za jeger-colu jel, na što mu je šanker rekao da je to premalo i rekao da minimalno da za 15 kn. Onda sam ja shvatio da nema zaj*bancije i ponudio 20 kn, no šanker je iz nekog čudnog razloga odbio moju ponudu i ipak prodao jeger-colu ovom liku za 15 :joj:
I ništ, na kraju sam se morao zadovoljit sa stock-fantom koja čak na kraju nije bila tolko loša i koju sam dobio for free od tog istog šankera malo kasnije kad sam pitao jel ima još bilokakvog alkohola (to je jedino ostalo i to je zadnje što sam popio na konu) :zubo:

I taman dok smo lagano pijuckali te svoje zadnje čašice, evo ti murije :zbunj:
Ono što mi je čudno jest prvenstveno to da ekipa nije ni galamila niti išta od toga, a i blizini te škole i nema baš nešto kuća da bi se itko mogao žalit (no možda mi je tu nešto promaklo) :neznam: Uglavnom murija je potjerala ekipu, a kad smo čuli da je spavaona prekrcata onda smo mi odlučili krenut natrag za Zagreb.
Ja sam spavao većinu puta, jer sam opet bio mrtav trijezan i odmoran jel :lol: Vratili smo se u Zagreb oko šest sati gdje sam uspio zaspast u tramvaju i onda još na kraju umoran čekat bus da dođe faking 20 minuta i naprezat se da ne napravim još koji krug i u njemu. Kad sam doma došao samo sam bacio torbu i vreću na pod, nabrzinu se skinuo te bacio na krevet i zaspao vrlo brzo :mrgreen:

Uglavnom to bi bilo to :) Nažalost nisam ništa slikao, jer mi je konektor na mobu za punjač/slušalice/usb totalno u banani i bojao sam se da mi baterija ne napravi gecrk i da ne ostanem bez moba na konu :( Al zato će vjerujem Cviček i ostali koji će pisat reportove nadoknadit taj nedostatak slika kao što Pahuljica već je :thumbs2:

=/m\=

slika

uto 23 kol, 2011 9:23 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Sovereign X je napisao/la:
Vratili smo se u Zagreb oko šest sati gdje sam uspio zaspast u tramvaju i onda još na kraju umoran čekat bus da dođe faking 20 minuta i naprezat se da ne napravim još koji krug i u njemu. Kad sam doma došao samo sam bacio torbu i vreću na pod, nabrzinu se skinuo te bacio na krevet i zaspao vrlo brzo :mrgreen:

isčitah na brzinu pa jel ovo 6 am ili pm :shock: ?

uto 23 kol, 2011 9:55 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Overlord
Overlord

El Zvonko je napisao/la:
Vratili smo se u Zagreb oko šest sati gdje sam uspio zaspast u tramvaju i onda još na kraju umoran čekat bus da dođe faking 20 minuta i naprezat se da ne napravim još koji krug i u njemu. Kad sam doma došao samo sam bacio torbu i vreću na pod, nabrzinu se skinuo te bacio na krevet i zaspao vrlo brzo :mrgreen:

isčitah na brzinu pa jel ovo 6 am ili pm :shock: ?

6 ujutro ;)

slika

uto 23 kol, 2011 9:57 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Dobar je report, svaka čast svima!!!

uto 23 kol, 2011 11:29 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Shadowmaster je napisao/la:
Dobar je report, svaka čast svima!!!

Thanx :D

Btw zaboravih dat rating konu - 8/10 :inlove:

slika

sri 24 kol, 2011 12:13 am
Profil YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Gledao sam sinoć oko 23,30 prilog o Liburniconu na HTV 1. Emisija - Kratki susreti. Interesantno... pogotovo mi se sviđa puni naziv kovencije. U sebi ima da je i o povijesti. Jedino što nisam vidio naš štand. Zapravo, nisam uočio nikoga od naših udrugara ili forumaša.

sri 24 kol, 2011 11:29 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
T'Grel je napisao/la:
Gledao sam sinoć oko 23,30 prilog o Liburniconu na HTV 1. Emisija - Kratki susreti. Interesantno... pogotovo mi se sviđa puni naziv kovencije. U sebi ima da je i o povijesti. Jedino što nisam vidio naš štand. Zapravo, nisam uočio nikoga od naših udrugara ili forumaša.

Kad izbjegavamo kamere...

Ili kamere izbjegavaju nas? :scratch: 8-[

sri 24 kol, 2011 11:32 am
Profil Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Mi djelujemo iz sjene.

sri 24 kol, 2011 11:58 am
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Bit će onda da smo bili na kupanju taman za vrijeme snimanja :zubo:

slika

sri 24 kol, 2011 12:48 pm
Profil YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
Bit će onda da smo bili na kupanju taman za vrijeme snimanja :zubo:

Da, da... bili ste u birtiji, a ne na kupanju. Znam ja. :D

sri 24 kol, 2011 4:12 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: