|
Sada je: sub 02 svi, 2026 8:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Zašto ne volimo Neelixa
onid je napisao/la: Miki je napisao/la: Da nebum offtopik, Kes i Klingonki pribrojavam i onu Talaksijku, što će reći da je Neelix nategnuo tri žene u seriji. Više od Chakotaya. Više od Tuvoka. Više od Doktora. Više od Kima (onaj planet sa ženama se ne broji jer ga nisu kresnule. Trebale su ga kresnuti prije što ga 'kresnu'). Više od ženskara Parisa koji unatoč žvaljenju, je evidentno kopulirao samo sa Belanom. Što će reći da je
NEELIX NAJVEĆI BAČJE NA VOJAĐERU. samo zbog ovoga sam se registrirao! Well done, Miki! No da, ja i dalje ne kužim srž toga zašto bi ga se mrzilo Komentira se navodni rasizam, navodna pedofilija, navodno loše kuhanje... pa onda njegove fizičke karakteristike... ništa baš konkretno. Ono sa zezanjem Tuvoka je u biti simpatično, na tragu Bonesovog zezanja Spocka (s time da su Bonesove, a i druge šale, ponekad graničile sa rasizmom...) I sad će se javiti netko i reći da sam bezobrazan jer u istu rečenicu stavljam Bonesa i Neelexa 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 srp, 2011 7:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
rekao bih da je tu karakter u pitanju vise od bilo cega drugoga.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 10 srp, 2011 7:47 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: ned 10 srp, 2011 5:43 pm Postovi: 3 Spol: Muški Koje si vrste?: Da
|
Cvicek je napisao/la: Ono sa zezanjem Tuvoka je u biti simpatično Mozda u nekim rijetkim trenutcima i je simpaticno, ali uglavnom je neoriginalno, dosadno i iritantno. Zesce mi je npr kad mu Kim promjeni one svecenike da pjevaju ko ferengiji, to je fora, a ne: daj se nasmijesi, a daaaaj, a daaaaaj i tako iz epizode u epizodu, iz sezone u sezonu...
|
| ned 10 srp, 2011 8:03 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Ono sa zezanjem Tuvoka je u biti simpatično, na tragu Bonesovog zezanja Spocka (s time da su Bonesove, a i druge šale, ponekad graničile sa rasizmom...) Ponekad?  U svakom slučaju, Spock mu nije ostao dužan...  Al je nekako bilo vidljivo da se bez obzira što se Bones često raspizdi na Spocka, u biti ga ne mrzi. S druge strane, kad Tuvok pogleda Neelixa, rijetko se vidi išta manje od prezira, bez obzira što kao "nema emocija". Možda je to čisto stvar njegove glume, i Neelixove glume koje su dovele do antipatičnosti likova. Recimo, da su stavili Jim Carreya da glumi Neelixa, postoji velika mogućnost da bi čak bio i simpatičan, a ne samo dosadan i zabadalo. Npr... što bi falilo jednom zgodnom, mladom Talaksijancu?  Umjesto ovog dosta "staračkog" Neelixa? Da, on ima sve iritantne, staračke osobine. Nedostaje samo ona "podlost" koju starci znaju imati, i mislim čak da bi njegov lik bio zanimljiviji i orginalniji da je imao malo više pakosti, a manje senilnosti i nekog čudnog dječjeg, samodopadnog, samopravednog ponašanja. Cvicek je napisao/la: I sad će se javiti netko i reći da sam bezobrazan jer u istu rečenicu stavljam Bonesa i Neelexa  Aha. No meni Neelix nije toliko nepodnošljiv kao recimo Wesley. Tu i tamo Neelix je znao izvući kvalitetu pojedine epizode...
| pon 11 srp, 2011 3:14 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Spet je napisao/la: No meni Neelix nije toliko nepodnošljiv kao recimo Wesley. Tu i tamo Neelix je znao izvući kvalitetu pojedine epizode...
Pa... Wesley mi je ponekad čak i simpatičan... I mislim da su obojica bili važni za pojedine epizode... Ali Neelix... recimo samo da mi je više iritantan od Wesleya... og glasa do izgleda njegove vrste koji na sav glas viče: SREDNJE DEVEDESETE!!!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 11 srp, 2011 4:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Glumio ga je glumac u četrdesetima. Meni Neelix uopće ne izgleda prestaro.
|
| pon 11 srp, 2011 6:00 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jep. A Archera je glumio glumac u 50-ima. I nije izgledao prestaro. Ni iritantno... bez obzira na govore s antilopama i slično... 
| uto 12 srp, 2011 11:39 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Miki je napisao/la: Glumio ga je glumac u četrdesetima. Meni Neelix uopće ne izgleda prestaro. Nisam mislila na starost glumca ili lika nego na doba u kojem je nastao Voyager i opću modu tog doba koja mi se ne sviđa.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 12 srp, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kolko god je Neelix ponekad iritantan i naporan mislim da se čak ni udeseterostručen ne može mjerit s babom Kai Win. Ona je ultimativno iritantan lik u ST svemiru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 13 srp, 2011 1:40 am |
|
 |
|
Number One
|
Ako ćemo tako, najiritantniji je onaj iz TOS-a s brkovima... kak se zvao? 
| sri 13 srp, 2011 9:53 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Ako ćemo tako, najiritantniji je onaj iz TOS-a s brkovima... kak se zvao?  Ostavi Harryja Mudda na miru! 
|
| sri 13 srp, 2011 10:39 am |
|
 |
|
Number One
|
Lol. Ne bih ga dirala ni s čarobnim štapićem. 
| čet 14 srp, 2011 12:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nisam citao sve postove ali moje misljenje je ovakvo
Neelix je bio zaduzen za moral na brodu ako se nevaram zabave su bile potrebne da bi ljudi malo zaboravili na probleme i druzili se medjusobno (ili orgijali, nitko nezna zapravo kako su te zabave zavrsavale) On je kuhao jer je jedino u kantini mogao biti sa svakim clanom posade na brodu i porazgovarati, a to je i radio A to sto je bilo sa Kes... Recimo da svako bice ima potrebe i ako moze... zasto ne i ako je ona htjela onda nije bila premlada jer ako cemo realno i danasnja djeca (13-14 god) pocinju imat sexualna iskustva da jos nespominjem da u americi djevojcice sa 8 godina imaju prvu menstruaciju zbog GMO hrane (ali to je prica za sebe)
Ugl. Ja mislim da ne Neelix bio potreban na brodu i lijepo je dopunjavao prazne trenutne i nekim clanovima posade je pomogao u rijesavanu zadataka i da njega nije bilo neke epizode nebi imale kraja XD
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 02 kol, 2011 11:56 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zapravo Kes je pripadnica rase koja živi kolko ono 7 godina ako se ne varam. Dakle oni bi trebali bit punoljetni sa neke 2-3 godine pošto imaju tako kratki životni vijek. Tak da ne vidim problem u vezi između nje i Neelixa To što je nekima iritantan, a to je već druga stvar.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 02 kol, 2011 5:58 pm |
|
 |
|
Number One
|
Sovereign X je napisao/la: Zapravo Kes je pripadnica rase koja živi kolko ono 7 godina ako se ne varam. Dakle oni bi trebali bit punoljetni sa neke 2-3 godine pošto imaju tako kratki životni vijek. Tak da ne vidim problem u vezi između nje i Neelixa To što je nekima iritantan, a to je već druga stvar. Žive 9 godina. A srednje godine nastupaju oko 7. godine. Potom prestaju starit, no naglo ostare u 9 godini i tad umiru. S tim da su neki uz pomoć tehnologije mogli doživjet i 20 godina. Po tome, Kes stvarno jest bila premlada... No s dvije godine bi trebala bit sasvim zrela...  Jedino mi nije jasno koliko je točno godina imao Neelix... jer sa svim onim bojama, izgledao je dosta staro... 
| sri 03 kol, 2011 9:43 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|