| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
 Re: Udruga u emisiji 8 kat!!!
Emisija je u ponedjeljak tj.preksutra. Upravo ta pod nazivom Život je igra 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| sub 11 lip, 2011 6:58 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
danas svi gledamo trekije na tv-u 
| pon 13 lip, 2011 4:34 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
si si... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 13 lip, 2011 4:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Emisija "8.kat" danas ,tema "Zivot je igra" predstavljanje Sf i Fantasy udruga u 18:15!!!! Obavezno pogledati!!!! Stram link: http://www.hrt.hr/index.php?id=hrt-uzivo
| pon 13 lip, 2011 5:14 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Upravo sam shvatila da će ona vrata lifta za osmi kat baš biti nice touch u emisiji... kad se onako lijepo odmaknu... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 13 lip, 2011 5:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Snimljeno, još večeras na Youtubeu će biti dio sa našom ekipom.
| pon 13 lip, 2011 7:17 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
bilo je fora, nešto kao...vidi mama tata ja njih svih znam!!!!!! tj. nisam znala jedino onu curu u crvenom 
| pon 13 lip, 2011 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 lip, 2011 8:10 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Teddea je bila super!  Međutim, bilo je kratko, mislila sam da će znatno veći dio emisije biti posvećen ,,Zvjezdanim stazama".
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 lip, 2011 8:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pon 13 lip, 2011 8:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Teddea je pravo ime? Nije joj nadimak? Uglavnom, ovo me podsjetilo na onaj prilog u Provjerenom kad Suiko i ekipa trčkaraju po gradu i traže planete, dakle prekratko i nekako promašena poanta, iako TDA je to išla objašnjavati zašt voli Trek, ali u brzo-brzo stilu nije ni zagrebla površinu. Ne kužim onda koja je svrha četvorke što stoji iza. Btw. postoji neka pretpostavka da su i mobiteli, wireless, iPad i mp3 dijelom izmišljeni u Treku.
|
| pon 13 lip, 2011 11:26 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Jebate kak se Teddea promijenila, baš je velka curka. Baš je kratko 
| uto 14 lip, 2011 12:00 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
DS9 bas kontrira argumentu o utopijskom i boljem ambijentu ..cak i na planetici zemlji 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 14 lip, 2011 12:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
"Cura u crvenom" je prva predsjednica kluba (Melita Jambrošić) ona je osnovala udrugu, ne znam kako se dogodilo da su nju promasili sa pitanjima, ona je alfa i omega nase udruge!!!! Sveskupa prilog je ispao ok koliko su nam vremena dali i ako netko misli da moze bolje od nase Teddee neka nam ostavi kontakt podatke pa cemo bas njega zvati na sljedece snimanje... 
| sri 15 lip, 2011 12:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Dobra je Teddea bila bar se niste obrukali kao kod one Sanje .....
| sri 15 lip, 2011 1:48 pm |
|
 |
|