| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Zgodne tete s tv ekrana
Ne znam za vas, al meni je ona mala iz ZABA pet minuta šta bude poslije dnevnika preslatka. I ona Tamara, šta je prije vodila neku glazbenu emisiju na hrtu, pa sad vodi MijauVau na RTL2. Premda mi je malkoc premršava. I neki dan sam u Dobro jutro Hrvatska vidio neku zgodnu seku šta vodi vijesti iz studija, neka plavuša. Zgodna, iako ne preferiram plavuše. Vi?
|
| čet 09 lip, 2011 8:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Zgodne tete s tv ekrana
LOL, Barbara Radulović je ta u Zabi. Natjecateljica showa Story Super Nova u kojem je pobijedio Marin Tironi, a glavna nagrada je bila vođenje Red Carpeta. Ona je bila favoritkinja Olivera Mlakara i ovaj...ja ću sada prestati govoriti. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 09 lip, 2011 8:56 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
O da, Barbara Radulović je dobra, barem bila u to vrijeme kad se takmičila u Story Super Nova, od onda je nisam vidio jer ne gledam više TV.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 09 lip, 2011 10:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nije fer da budu samo zgodne tete u pitanju 
| čet 09 lip, 2011 11:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ono je fakat Radulovićka? Bemti šta je dobra. Mislio sam da je neka random studošica. Nisam gledao SUpertalent, to je navodno prvi reality show kod nas. Al se sjećam par slika od Barbare. pahuljica je napisao/la: nije fer da budu samo zgodne tete u pitanju  Ajmo slinit nad Elizabetom Gojan.
|
| čet 09 lip, 2011 11:38 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: pahuljica je napisao/la: nije fer da budu samo zgodne tete u pitanju  Ajmo slinit nad Elizabetom Gojan. samo ti daj ...no kada malo počnem razmišljati...pa ja uopće nemam pojma kojeg bi zgodnog barbu sa naših tv ekrana mogla izdvojiti  damn, premalo gledam ove naše domaće emisije... 
| pet 10 lip, 2011 12:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma Goran Milić! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 10 lip, 2011 12:44 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
ne ne ne ne - Aleksandar Kostadinov 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pet 10 lip, 2011 12:48 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Miljenko KOKOT.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 10 lip, 2011 12:52 am |
|
 |
|
fluffy
|
Aleksandar Stanković 
| pet 10 lip, 2011 1:39 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Barbara je dovoljno simpaticna i lipa  Prolazi test simpaticnosti 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 10 lip, 2011 1:40 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
O da! Barabara je prezgodna cura
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 10 lip, 2011 6:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Wildchild je napisao/la: Miljenko KOKOT. Inače u vezi je s Emilijom KOKIĆ. No shit. 
|
| pet 10 lip, 2011 6:39 pm |
|
 |
|