|
Sada je: sri 10 lip, 2026 1:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Sferakon 2011
Molim ljude sa kamerama da snime što više mogu jer će nam trebati materijala.
| sri 27 tra, 2011 11:42 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Shadowmaster je napisao/la: Molim ljude sa kamerama da snime što više mogu jer će nam trebati materijala. Misliš na kamermane? Generalno, kakav je plan za sad? 
| pet 29 tra, 2011 7:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
1. Trebamo skupiti popis članova kluba kojima vrijedi članarina i žele ići na Sferakon tako da formiramo listu za jeftinije ulaznice. 2. Imati ćemo štand sa sadržajima, te par iznenađenja koja će te vidjeti kad nas posjetite. 3. Imati ćemo dva zanimljiva predavanja: Od profesorice Uvodić, te Rolanda iz udruge "Projekt" 4. Antovo inznenađenje za koje svi znate 5. Primamo ideje i prijave ljudi koji bi se htjeli na bilo koji način uključiti u organizaciju ovog Sferakona da nam se jave na udruga@usscroatia.hrŠto se tiće popisa možete se javiti i ovdje na forumu.
| pet 29 tra, 2011 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Molim ljude sa kamerama da snime što više mogu jer će nam trebati materijala. Misliš na kamermane? Ja ću slikati s fotićem, i eventualno kratke filmiće. Snimat neći, a ako bi baš netko htio a nema mogućnosti, mogu mu posuditi kameru (uzeti u obzir da je tek poluupotrebljiva jer je prošla Daši kroz ruke). Spet je napisao/la: Generalno, kakav je plan za sad?  Za štand uz postojeće konzole, makete, fanzine, časopise, knjige, ukrase i raznorazne materijale imaat ćemo i novih stvari - primarno nekoliko novih velikih maketa, i ako se sredi projektor, na štandu će se moći vrtiti OnScreen igra. Plus još poneko iznenađenje o kojima još nećemo javno... Za program ćemo imati prof.Uvodić (uglednju psihologinju) koja će održati predavanje o Trekijima iz svoje perspektive, i vjerujem da će biti na rangu drugih kvalitetnih predavača poput Korlevića ili Paara. Za zabavni dio se planiraju 2 igre - ST Milijunaš i Najslabiji Treki (no, treba još potvrditi da li je sve spremno) A moguće je da će i Kantina imati ponešto ST related na konu, tako da će Trek opet činiti dobar dio programa i sadržaja. Generalno, za sada je plan dobar 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 29 tra, 2011 2:40 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Za zabavni dio se planiraju 2 igre - ST Milijunaš i Najslabiji Treki (no, treba još potvrditi da li je sve spremno)
A moguće je da će i Kantina imati ponešto ST related na konu, tako da će Trek opet činiti dobar dio programa i sadržaja. Najslabiji Treki!  Ajme, sad mi dođe da... dođem... Kantina? 
| sub 30 tra, 2011 7:42 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
| sub 30 tra, 2011 12:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Kantina?  Treća aktivna zagrebačka udruga vzana primarno uz SF serije (ostale dvije bi bile naša i SG Alliance, makar SGA ne sudjeluju aktivno na konovima, već se bave projekcijama i kavama)Imali su nastup na zadnjem Istrakonu, tako da ti pahuljica i ostali koji su bili možda mogu reći više... Bilo bi fora da se javi neki njihov predstavnik pa da se otvori temu o udruzi, da saznamo više o njima, slično kao što postoji za SGA, SFC i sl. Nažalost, nije to rekla, već samo da bi voljela doći Naravno, višpe nas bi voljelo da dođe 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 30 tra, 2011 12:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Cvicek, tako se nagovara nekoga da dodje Spet vec sada pita za slobodne dane. Zar ne Spet 
| sub 30 tra, 2011 6:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma spet i ako ne dobije slobodan dan dolazi 
| sub 30 tra, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
Number One
|
Lol! A jeste slatki! Bih, bih ja došla... al stvarno ovisi kad mi legne plaća... 
| ned 01 svi, 2011 8:22 am |
|
 |
|
Ensign
|
imam slobodno mjesto u autu, 2 ako ste mršavi  relacija je rijeka-zagreb. polazak 13. najkasnije u 13 sati a povratak 15. najkasnije u 22 sata. troškovi se dijele po broju ljudi u autu, ofc. usput, ostala je slobodna rezervacija za jedan krevet u jednom hostelu blizu fera za 100 čuna po noći pa ako kome i to odgovara... pmajte me po potrebi.
| sri 04 svi, 2011 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Molim sve clanove koji zele popust na ulaznicu za sferakon da dodju danas u klub i da se jave Danijelu!!!!! Ako ne stignete doci posaljite nam mail na udruga@usscroatia.hr da vas stavimo na listu ili se javite ovdje na forum.
| čet 05 svi, 2011 4:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
eto, suđeno je da ni ove godine ne idem na Sferakon...upravo me zvala frendica da mi kaže da je moj prijevoz otkazao radi para...pa eto...više para ostaje meni 
| pon 09 svi, 2011 9:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Nooooooo Znaci ni tebe ni seke 
| uto 10 svi, 2011 12:12 am |
|
 |
|
fluffy
|
Sorron je napisao/la: Nooooooo Znaci ni tebe ni seke  Vesna mi javila da Ellin ne može tako da onda ništa od svega 
| uto 10 svi, 2011 12:26 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|