| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Signature contest 2.
Dakle... Idemo opet na natjecanje! Pravila su slijedeća: Prijavite potpis (ne vaš, nego nekoga drugoga) za natjecanje i potpis ulazi u prvih 10 najboljih potpisa. (prijave se šalju na moj PM) Potpis se u procesu glasovanja (od prijave do kraja natjecanja) NE SMIJE mijenjati. (čuješ Oz?  ) Nema veze je li potpis samo tekst, ili samo slika ili oboje. Glasovati se smije za tri potpisa. Najbolji potpis će ući u vječnu slavu kao takav. Krenite s prijavama! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 24 vel, 2011 2:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Signature contest 2.
Nominirani su:Pahuljica:
 ..............  ............. Lampyris:Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.Jedna dobra vila nominirala je Mimi Sky : ... when they named a space shuttle Enterprise...
klikni ovdje --> viewforum.php?f=92 WE HAVE JELLY BABIES!!!Spet: How often haunting the highest hilltop, I scan the ocean thy sail to see; Wilt come tonight, love? wilt come tomorrow? Wilt ever come, love, to comfort me?Ant je napisao/la: Kaos nije uvijek bas najbolje rjesenje. Wildchild: Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende De Oppresso Liber"Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean RostardLast fm Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama Cvicek: It's our nature to be adversarial and free, Our evolution didn't hinge on passivity (Bad Religion - Raise Your Voice) What kind of person would you be? If less is what you see, then less is everything! (MxPx - Unsaid) ... i prave riječi da mi budu mačeta, kojom ću sjeći sve što mi smeta .... (Hladno Pivo) T'Rapavi:  Kako nobody gives a damn što se tiče nominacija, krenut ćemo s glasovanjem... imate tri opcije... krenimo... 
|
| pet 04 ožu, 2011 9:32 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Cviceka i ja smo bez i jednog glasa... Šmrc! 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 ožu, 2011 12:47 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Naravno da ih imaš... kako ne bi netko glasovao za čovjeka koji puno čita... pardon... time lorda... 
|
| sub 05 ožu, 2011 4:51 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Mimi Sky je napisao/la: Naravno da ih imaš... kako ne bi netko glasovao za čovjeka koji puno čita... pardon... time lorda...  Aha... Znači naštelavaš anketu da Doctor pobijedi... Cccc... Što ćeš, Mimi, ne razumiju oni nas... eh...  Jedva čekam proljeće... 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 06 ožu, 2011 1:29 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel moramo govorit za koga smo glasali ili? 
| ned 06 ožu, 2011 3:44 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
naravno da ne trebaš, ako ne želiš... 
|
| ned 06 ožu, 2011 4:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Cviceka i ja smo bez i jednog glasa... Šmrc!  Sad ipak imamo ponešto  I ja sam šokiran razvojem situacije.... moj "generički" avatar je bolje prošao od siga u kojeg sam velike nade polagao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 06 ožu, 2011 8:24 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Come one, folks... You have only two days for vote... tko nije, nek glasa... 
|
| sri 09 ožu, 2011 2:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ovo mi je ko da bobu citam 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 ožu, 2011 3:03 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: ovo mi je ko da bobu citam  kojo? 
| sri 09 ožu, 2011 4:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mimin engleski 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 ožu, 2011 4:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Fakat. Meni su potpisi uglavnom fors. Al ipak ću dat glas Wildiju jer se vidi da je marljivo skupljao sličice i lijepio ih u paintu, želeći nam reći nešto što samo on razumije.
|
| sri 09 ožu, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
Number One
|
A kad ovaj contest završava? 
| pet 11 ožu, 2011 6:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Spet je napisao/la: A kad ovaj contest završava?  ...vi ste stvarno ćoravi ili se pravite blesavi...  ...biće da je ovo drugo... 
| pet 11 ožu, 2011 6:33 pm |
|
 |
|