|
Sada je: uto 29 ruj, 2026 11:13 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Pitajte Lampyris, Krijesnica odgovara
kratka kratka ili onako...do ramena? boja? btw. gore te čeka još jedno pitanje 
| sub 12 vel, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja sam postavio još jedno pitanje (ono za komentar na prvi kvot iz mog potpisa)  I, ako može mala dobronamjerna opaska?  - smatra se nepristojnim kad isti autor napiše 2 ili više poruke za redom.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 vel, 2011 11:38 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Nisam. U vrijeme kad je moje ludilo vezano za Tolkiena bilo svježe, ja sam o tome razglabala uživo s društvom. pahuljica je napisao/la: kratka kratka ili onako...do ramena? boja? btw. gore te čeka još jedno pitanje  Kratka kratka. Tamno smeđa ili crvenkasta. (naknadni edit) Cvicek je napisao/la: I ja sam postavio još jedno pitanje (ono za komentar na prvi kvot iz mog potpisa)  I, ako može mala dobronamjerna opaska?  - smatra se nepristojnim kad isti autor napiše 2 ili više poruke za redom. Taj odgovor sam namjerno izostavila. Jednostavno nisam imala ništa pametno za komentirati. Previše mi je izvučeno iz konteksta. Znam da se smatra nepristojnim, ali imam komp koji ima sklonost iznenadnom gašenju (stari notebook), pa moram paziti da ne pišem opširne odgovore u jednoj poruci (kvotati četvero ljudi znači duuuug post) jer bi mi se moglo dogoditi da mi se komp ugasi i izgubim sav tekst. Vrlo neugodno. Jedan odgovor na tvoj post je tako završio. Kasnije mi se nije dalo ponovo raspisivati što sam prvi put napisala, a kao što si mogao primijetiti, jako volim tipkati duge postove. Ali hvala na prijateljskoj opasci. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 12 vel, 2011 11:51 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
U kojem razdoblju si živjela u Rijeci?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 13 vel, 2011 3:53 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Wildchild je napisao/la: U kojem razdoblju si živjela u Rijeci? Od kraja 1995. do kraja 2005.  Iliti od 13 do 23 (da ne moraš sam računati). 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 13 vel, 2011 11:59 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Lampyris je napisao/la: Daj, molim te, zar misliš da se to može izbrojati?  Ono, u mojoj obitelji se Tolkien štuje kao božanstvo. Ja sam u srednjoj radila preko ljeta i onda spiskala pare na Tolkienove knjige. U našoj obiteljskoj biblioteci imamo valjda sve što je kod nas prevedeno i ponešto engleskih izdanja. Brat mi je veliki fan također. Ja te volim. Najdraža njegova knjiga uopće?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 13 vel, 2011 1:28 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Lampyris je napisao/la: Wildchild je napisao/la: U kojem razdoblju si živjela u Rijeci? Od kraja 1995. do kraja 2005.  Iliti od 13 do 23 (da ne moraš sam računati).  I jel moguće da se znamo?  Pošto si bila u metalu neko vrijeme... Jesi izlazila kod Graciania, u Točku..?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| ned 13 vel, 2011 1:43 pm |
|
 |
|
Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja te volim. Najdraža njegova knjiga uopće? Ccc... Mir'Na, znaš da smo se dogovorile da nećemo iskazivati ljubav u javnosti. Isto kao za film: "Prstenova družina". Puno Sivog Gandalfa i gandalfovskih i hobitski mudrosti. Aragorn mi je u tom dijelu totalno cool i tako. "Hobit" mi je nekako previše...ne znam... Nije dobar kao "Prstenova" iako ulazi u usku konkurenciju. "Dvije kule" me udaviše s lembasom i Golumom, i ne volim ratovanja. "Povratak kralja" je isto sav nekako ubrzan, previše krvi... i tako. Ostala djela su mi nekako previše isfragmentirana tako da njih stavljam na zadnje mjesto. Wildchild je napisao/la: I jel moguće da se znamo?  Pošto si bila u metalu neko vrijeme... Jesi izlazila kod Graciania, u Točku..? Aaaw... Graciani...  Otkad nisam čula to ime. Ne, nisam visila na ta dva mjesta. Naša glavna okupljališta su bila Rozi bar, Hobiton i ono jezero koje je nekad bilo u centru grada... ne znam sjećaš li ga se. I moje društvo je bilo vrlo povučeno, tako da teško da se znamo (eventualno iz viđenja)(naknadno editirano jer sam fulala tvoje godine)...
|
| ned 13 vel, 2011 2:28 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Lampyris je napisao/la: Wildchild je napisao/la: I jel moguće da se znamo?  Pošto si bila u metalu neko vrijeme... Jesi izlazila kod Graciania, u Točku..? Aaaw... Graciani...  Otkad nisam čula to ime. Ne, nisam visila na ta dva mjesta. Naša glavna okupljališta su bila Rozi bar, Hobiton i ono jezero koje je nekad bilo u centru grada... ne znam sjećaš li ga se. I moje društvo je bilo vrlo povučeno, tako da teško da se znamo... osobito jer sam ja ponešto starija od tebe (ako se dobro sjećam). Očito se onda ne znamo, ja nisam visio po tim mjestima, naročito ne u Rozi Baru koji je, iako nije rozi, meni djelovao baš "rozo". Jep, ako je vjerovati tvom profilu starija si me maks 2 godine, no to nema veze, bilo je s nama i puno starije ekipe koji su kad sam ja imao 18, tada imali 25 ili više, i s kojima smo se isto družili. Ako ikad staviš sliku na forum, onda ću vidjet da li te znam makar iz viđenja. XD Ideš li na koncerte?

|
| ned 13 vel, 2011 2:32 pm |
|
 |
|
Commander
|
Wildchild je napisao/la: Ideš li na koncerte? Joj, nisam bila sto godina ni na jednom koncertu! Zadnji je valjda bio od Moonspella (obožavam taj bend).  Ili je bio Nightwish (frendovi mi poklonili kartu).  Pošemerila mi se kronologija u glavi. 
|
| ned 13 vel, 2011 2:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hobbiton? U Rijeci?  Gdje?! (Wildchild, šišaš Palach ak ima Hobbiton.)
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 13 vel, 2011 2:44 pm |
|
 |
|
Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Hobbiton? U Rijeci?  Gdje?! (Wildchild, šišaš Palach ak ima Hobbiton.) Ma to je stari noćni klub u Opatiji koji je ima fakat dobru mjuzu. Od rocka do metala. I naravno da je bio inspiriran Tolkienom. Zatvorili su ga još dok sam ja živjela u Rijeci, a frendica mi je spomenula da su došle neke glasine da se ponovo otvara.
|
| ned 13 vel, 2011 2:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ah, u Opatiji. Zatvoren. Ok.  Gledaš li So you think you can dance? Koliko voliš ples općenito?
|
| ned 13 vel, 2011 2:50 pm |
|
 |
|
Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ah, u Opatiji. Zatvoren. Ok.  Gledaš li So you think you can dance? Koliko voliš ples općenito? A što je to? Plešem samo po noći, sama... daleko od svih ljudi. Iznenada se aktivira neki gen i počnu se translatirati čudni spojevi koji me vrate negdje u evolucijski kemijsko vrijeme zajedničkog pretka s majmunima. Onda skačem po sobi i proizvodim neartikulirane zvukove. Ja to zovem plesom i smatram najdaljim dosegom svoje plesne sposobnosti. Ne plešem u javnosti jer me strah da će me zatvoriti u Zoološki vrt. 
|
| ned 13 vel, 2011 2:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Od tri filma gospodara prstenova ..koji ti je najbolji ?
Koje ti je najdraze godisnje doba ?
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 13 vel, 2011 2:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|