|
Sada je: ned 23 kol, 2026 10:23 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: danas sam dao ispit i sad ... (za studente)
Čestitke svima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 01 vel, 2011 7:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
točkica, čestitam....samo naprijed 
|
| uto 01 vel, 2011 8:11 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hvala na čestitkama! U ponedjeljak imam Rimsku književnost republikanskog razdoblja. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 01 vel, 2011 8:13 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Točkica je napisao/la: Jučer sam dala prvi ispit - Novogrčki jezik 1.  Doduše, umjesto ,,posao" napisala sam ,,ropstvo".  Samo si to fulala? Čestitam, Točkice! To je bilo vatreno krštenje! Sretno svima koji se mučite pred ispite! Želim vam svima puno uspjeha! Ja više nemam nikakve veze s faksom... ali mogu navijati za studente!
| uto 01 vel, 2011 9:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Čestitke Točkice! 

|
| sri 02 vel, 2011 12:55 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Riješio pismeni dio iz Mehanike preko kolokvija, još u petak da razvalim usmeni i ostajem na 1 ispitu do kraja.
| sri 02 vel, 2011 1:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Spet, samo ti navijaj za nas, trebat će nam BrickTop, čestitam. 
|
| sri 02 vel, 2011 1:08 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Spet je napisao/la: Točkica je napisao/la: Jučer sam dala prvi ispit - Novogrčki jezik 1.  Doduše, umjesto ,,posao" napisala sam ,,ropstvo".  Samo si to fulala? Čestitam, Točkice! To je bilo vatreno krštenje! Sretno svima koji se mučite pred ispite! Želim vam svima puno uspjeha! Ja više nemam nikakve veze s faksom... ali mogu navijati za studente! Nažalost, bilo je još grešaka s naglascima, navela sam najbizarniju.  Naime, zbunjuje me što se ono što se u starogrčkom jeziku čitalo kao ,,ei" u novogrčkom čita kao ,,i". Evo, na primjer, posao je δουλειά (dulja), a ropstvo δουλεία (dulija). A profesorica je baš rekla kako nije očekivala da ćemo tu griješiti. Ali, dobro, bacam se na Vratovića! Srećom, zanimljiv je.  Hvala na navijanju! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 02 vel, 2011 8:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
lako to... ja sam danas napisala sramotu od ispita... srećom, profesor je bio dobre volje pa nam je odgodio usmeni 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 02 vel, 2011 8:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dobio 3 iz Mehanike, mogla biti i 4 da se nisam na najlakšem pitanju zajebao.
| čet 03 vel, 2011 3:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
čestitke svima! 3 down, 5 more to go 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 03 vel, 2011 3:33 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Riješio 2 ispita, pao 1 (kojeg nisam ni stigao raditi), a sutra usmeni iz četvrtog. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 03 vel, 2011 7:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Čestitam svima još jednom
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 03 vel, 2011 7:07 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Hvala! Ako sutra riješim taj na usmenom sam ću sebe početi zvat sa "Vi". 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 03 vel, 2011 8:32 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Čestitke i uživajte dok možete u studentskom životu. ...because working day after day is not fun... 
|
| čet 03 vel, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|