| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Feminizirani muškarci
Ok, ajmo se malo pozabavit s ovim tvojim postom. Sovereign X je napisao/la: A tko je rekao da ja želim ozbiljne i ukočene cure?  Naravno da ne, želim cure koje su malo više divlje poput mene i sa sličnim stavovima, a takve i tražim. Kao prvo, odakle ti to da su ozbiljne cure ukočene? One se itekako znaju zezati, zabavljat i biti ugodne u društvu. Ali pazi sad razliku. Ovo "ozbiljne" se odnosi na to da takve cure znaju točno što žele i rade na tome. Razmišljaju i planiraju o svojoj budućnosti. To su ozbiljne cure. I takve žele ozbiljnu vezu. Ne one kojima je u cilju da im 24h bude zabavno, koji misle da je život karneval, i kojima muškarci služe kao zabavljači čija je jedina funkcija njezin život učinit zanimljivim. Ti si sam priznao sad u prijašnjem postu da ti se sviđaju takve cure, i ok imaš pravo na to... ali onda možeš prestat cvilit o tome da želiš ozbiljnu vezu. Jer takve cure nisu za to, i takvo što im nije u interesu. Sovereign X je napisao/la: I ne znam šta ste tolko protiv mojeg mišljenja. Ja samo kažem kako se većina takvih ponaša (znači nisam rekao za sve), a kao se mi normalni i dobri ponašamo i prolazimo dosta često neprimjetno kod nekih atraktivnijih cura. Također mi nije jasno zašto me se kao alternativca odmah deklarira neozbiljnim i konzervatnim, kad nisam ni jedno ni drugo Nema nitko ništa protiv tvog mišljenja. Samo ti nisi svjestan koliko u biti ti s svojim stavovima u biti govoriš protiv svog izbora i svog načina života. Jer kao i homseksualci i ti kao alternativac spadaš u društvenu manjinu. I alternativci su isto bivaju napadani i gledani preko oka. I baš je to razlog zašto je taj tvoj stav toliko nejasan. Što i sam kroz takvu vrstu segregacije prolaziš a svejedno je podržavaš! Sovereign X je napisao/la: Dapače ja sam u vezi jako ozbiljan i dobar čovjek. Sad će neki reć da se hvalim, al neka. Imam potpuno pravo reć za sebe da sam dobra osoba, jer je većina ljudi mi to i potvrdila. A to što sam ja hedonista i volim se dobro zabavit, popit te ponašat ko alternativac mislim da to stvarno nema nikakve veze sa (ne)ozbiljnošću Ti opet ne shvaćaš o čemu je ovdje stvar. Tu je nebitno kakav si već kako te ljudi percipiraju, barem pri prvom dojmu koji je danas važan. A s obzirom da se furaš na alternativca već si pretpostavljam i sam imao prilike doživjeti sve ovo što sam gore napisao.
| uto 25 sij, 2011 3:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tema se zove 'Feminizirani muškarci'. A tu raspravljamo o Sovu. Sov će jednog dana ugledati svjetlo.
|
| uto 25 sij, 2011 4:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa ionako već ima dugu kosu... 

|
| uto 25 sij, 2011 4:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
I ja gledan sta se to zbiva Back on topic Ovo je musko  Ajme sad ce se sov zaljubit i postat gay  Vezano uz sov tematiku ..stvarno mislin da bi se ti triba opustit kad su u pitanju alternativci jer na svojevsran nacin su tu svi alternativci ..uostalom ako sov-u nesmeta oblacenje u razne SF kreature zast mu smeta osala alternativa ..sov opusti se 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 25 sij, 2011 4:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ovo isto: 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 25 sij, 2011 5:07 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To je transsexualac ovo nije ..nemos usporedit nesto defacto operativno nastalo uz ko zna kakve preparate i operacije sa nekin ko nije to ..ovo na slici je najmlađi transeksualac u njemackoj ..tako nesto..defacto dite Razlika je u tom sta ovaj mali iz jutarnjeg nije to nego je bas takav od rođenja ..ili bar tako tvrdi
|
| uto 25 sij, 2011 5:20 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Razlika je u tom sta ovaj mali iz jutarnjeg nije to nego je bas takav od rođenja ..ili bar tako tvrdi jer svi se rađamo sa plavom kosom do pola leđa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 sij, 2011 5:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Neznam što je captain htio reći sa svim tim "nešto", "drugo", "netko", "ovo", "dite", "ovaj". Specificiraj na što si mislio. Na mojoj slici je Kim Petras, koja je od 12. godine na hormonima, i od 16. uspješno poženjena.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 25 sij, 2011 5:38 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ant je napisao/la: captain je napisao/la: Razlika je u tom sta ovaj mali iz jutarnjeg nije to nego je bas takav od rođenja ..ili bar tako tvrdi jer svi se rađamo sa plavom kosom do pola leđa. Pa svi se rađamo s kosom vise manje a onda ona raste The Boz je napisao/la: Neznam što je captain htio reći sa svim tim "nešto", "drugo", "netko", "ovo", "dite", "ovaj". Specificiraj na što si mislio. Na mojoj slici je Kim Petras, koja je od 12. godine na hormonima, i od 16. uspješno poženjena. Prva stvar ama bas sva dica su u dobi od 12 godina jos nedovoljno odrasli da bi dobili neke specificne osobine ko mutiranje glasa ili misicnu masu koja kasnije određuje izgled covika s tin da je ta tvoja osoba na preparatima sa vec dvanaest godina ..ona nece razvit neke fizicke osobine koje bi razvili svi ostali momci kad dođu do određene zivotne dobi ..a opcenito mislin da to nije bas isto ko i "feminiziranost" ili androgenost Razlika je u tome sta moj primjer za razliku od tvog nije na nikakvim preparatima nit na nikakvim operacijama i sve je defacto neutjecano medicinom ili kirurgijom ..poanta je da naprimjer sov izgleda ko cobie smulders ima K**ac i nema sise on bi i dalje bija nista drugo doli musko ..a u slucaju da sov zeli operacije i slicno onda po nekoj drustvenoj klasifikaciji iako je spolno musko bez obzira sta god napravi na sebi .. neide u klasifikaciju iz naslova ove teme ..nego je transsexualac jer sebi neke fizicke izmijene radi
|
| uto 25 sij, 2011 5:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
captain je napisao/la: To je transsexualac ovo nije ..nemos usporedit nesto defacto operativno nastalo uz ko zna kakve preparate i operacije sa nekin ko nije to ..ovo na slici je najmlađi transeksualac u njemackoj ..tako nesto..defacto dite Razlika je u tom sta ovaj mali iz jutarnjeg nije to nego je bas takav od rođenja ..ili bar tako tvrdi Jedno i drugo su genetski muškarci. Samo što ovaj gornji nije imao promjenu spola, već se samo preoblači u ženu.
A ovaj donji, odnosno donja je prošao kroz operaciju promjene spola pa sad i izgleda kao žena u potpunosti. 
|
| sri 26 sij, 2011 1:30 am |
|
 |
|
Make it so
|
Rai gornji nosi potpuno musku odjecu ..pogledaj malo bolje .. to da su genetski muski je istina ali razlika je u kirurskim zahvatima i vecinom bioloski urođenom izgledu ..prisutnom kod gornjeg primjera
|
| sri 26 sij, 2011 1:37 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da istina gornji ima mušku odjeću upravu si.
|
| sri 26 sij, 2011 3:09 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja još uvijek ne vjerujem da je ovo na drugoj slici muško...ruku u vatru bi stavila i rekla da je to cura 
| sri 26 sij, 2011 8:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bolje mu stavi ruku u gaće da se uvjeriš.
|
| sri 26 sij, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Bolje mu stavi ruku u gaće da se uvjeriš. haha, imaš ti pravo...jer ja stvarno i dalje ne vjerujem 
| sri 26 sij, 2011 8:13 pm |
|
 |
|