| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Feminizirani muškarci
...trap je sav nešto feminiziran u zadnje vrijeme...
...najprije pinky boja... sad hoće trek minicu...
...pitam se što je sljedeće...
1. oči će naglašavati crnom olovkom... 2. stavit će periku... 3. stavit će Bajoransku naušnicu...
| sub 30 svi, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Feminizirani muškarci
Mr.bobo je napisao/la: ...trap je sav nešto feminiziran u zadnje vrijeme...
1. oči će naglašavati crnom olovkom... 2. stavit će periku... 3. stavit će Bajoransku naušnicu... Šta sve čovjek neće nać na 4chanu
|
| sub 30 svi, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Feminizirani muškarci
Mr.bobo je napisao/la: ...trap je sav nešto feminiziran u zadnje vrijeme...
1. oči će naglašavati crnom olovkom... 2. stavit će periku... 3. stavit će Bajoransku naušnicu... I bit ce goth  IlI u teskom slucaju 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 30 svi, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Feminizirani muškarci
Koliko sam ja čula, te bajoranske naušnice su i radili dečki iz udruge, zar ne? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 31 svi, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da ima anketa ja bih glasao za bajoranske naušnice  Inače, izrađivali su i dečki i cure 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 svi, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ooo pa lako ja anketu složim ako ima još zainteresiranih...
| ned 31 svi, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zanimljivo je da se Trapavi još nije očitovao u ovom topicu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lip, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Po meni je malcolm feminiziran ...
|
| uto 02 lip, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Avatari & Potpisi
@Miki: zar nije dovoljno kaj već po gradu moram gledat hrpu perkana i metrića, nego sad još i tu na forumu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 23 sij, 2011 8:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| ned 23 sij, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Znao sam da će netko ovakvu glupost provalit Naravno da ih ne moram, a niti ih želim gledat, al ih primjećujem. Iz paštete će uskoro počet iskakat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 23 sij, 2011 8:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Aha, ja sam provalio glupost.  Sorry, nebijah svijestan toga. 

|
| ned 23 sij, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
Overlord
|
T'Rapavi je napisao/la: Aha, ja sam provalio glupost.  Sorry, nebijah svijestan toga. Pa krivo si shvatio moj post, i zato je ono što si napisao nebuloza. NHF

|
| ned 23 sij, 2011 8:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sovereign X je napisao/la: @Miki: zar nije dovoljno kaj već po gradu moram gledat hrpu perkana i metrića, nego sad još i tu na forumu Šta su to perkani?
|
| ned 23 sij, 2011 9:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Sovereign X je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Aha, ja sam provalio glupost.  Sorry, nebijah svijestan toga. Pa krivo si shvatio moj post, i zato je ono što si napisao nebuloza. NHF Nan tejken. 

|
| ned 23 sij, 2011 9:38 pm |
|
 |
|