|
Sada je: uto 21 tra, 2026 11:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Battlestar Galactica brbljaonica
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Battlestar Galactica brbljaonica
Užasno si zao.  Eee šta su fakat sam, tori, tigh i chief sajlonci? Očekivala sam nekog...upečatljivijeg. Svo ono mislavovo zafrkavanje oko adame me malo ostavilo...paranoičnom. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 7:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: Neke reprizne epizode ENT-a su na Sci-fi channelu imale veću gledanost od premijernih epki BSG-a u istom tjednu. a Avatar je bio najgledaniji film godine... kad vec tretiramo "mudrost mase" kao mjeru izvrsnosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 sij, 2011 7:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: _Oz je napisao/la: Neke reprizne epizode ENT-a su na Sci-fi channelu imale veću gledanost od premijernih epki BSG-a u istom tjednu. a Avatar je bio najgledaniji film godine... kad vec tretiramo "mudrost mase" kao mjeru izvrsnosti. Avatar je komercijalni uradak za široku masu. BSG mu baš i nije sličan. 
| pet 21 sij, 2011 7:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: [Avatar je komercijalni uradak za široku masu. BSG mu baš i nije sličan.  hvala nebesima. BSG valja. poprilicno.
|
| pet 21 sij, 2011 7:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Očekivala sam nekog...upečatljivijeg. Citat: David Eick: Okej, stvarno smo već predugo otezali. Bilo bi vrijeme da otkrijemo finalnu petorku Ronald D. Moore: Hm, gle fakat... Okej, koga ćemo? David Eick: Nemam pojma, ti si genije, ti smisli... Ronald D. Moore: A mamu ti tvoju, mrš! Ha, znam! napiši imena svih ne-cylonskih likova na papiriće, zgužvaj ih, stavi u zdjelu i dovedi čistačicu da izvuče pet komada! David Eick: OMFG, Ron, ti uistinu jesi najveći genije u povijesti TV SF-a! Ant je napisao/la: a Avatar je bio najgledaniji film godine... pretpostavljam da kvalitetnije filmove te godine treba tražiti među najmanje gledanima 
|
| pet 21 sij, 2011 8:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
_Oz je napisao/la: pretpostavljam da kvalitetnije filmove te godine treba tražiti među najmanje gledanima  ha cuj, ti si rezidentni kriticar ovdje, neupitni strucnjak i tako to... ja samo pokusavam nauciti nesto iz tvoje metodologije.
|
| pet 21 sij, 2011 8:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: ha cuj, ti si rezidentni kriticar ovdje, neupitni strucnjak i tako to... Argumentum ad hominem, dude. Not cool. Brani BSG umjesto da napadaš mene. Ja sam samo naveo činjenicu da je u nekim tjednima više gledatelja bilo zainteresirano za nekoliko godina stari ENT, nego za premijerni BSG. Nisam ju interpretirao.
|
| pet 21 sij, 2011 8:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
_Oz je napisao/la: Brani BSG umjesto da napadaš mene. pa... sve sto ti mogu reci na komentar o gledanosti je da je meni osobno potpuno svejedno koliko ljudi je koji tjedan gledalo ent ili koliko ih je gledalo bsg te da necu na osnovu toga graditi svoje misljenje. jer ono... kao sto sam rekao, tom logikom zavrsis pred avatarom. po deseti put, po svemu sudeci.
|
| pet 21 sij, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok ok, onda ćete ste svi pretvarati da ste još uvijek nabrijani na galacticu jer se namjeravam vraćat sa sablažnjenjima/otkrićima/oduševljenostima.  E da, i onaj odvjetnik je nešto najkul što se ikada dogodilo bsgu. Evo ja san jos nabrijan i gledan capricu  ... mogu spojlat ako oces i BSG Buckica mala ce se vratit ..buci..buci  ..mali argeta ce napravit sranja ..caprica sixica je nako malo ..ima halucinacije ..cek mislin da si dosta saznala sad 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Chick fight!  I captaine, ne spojlaj. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 8:19 pm |
|
 |
|
bubica
|
@Ant - ne bih se složio, mislim da su serije koje traju više sezona i filmovi (pogotovo event filmovi poput Avatara) totalno kruške i jabuke.
Mjesecima je u čitavom svijetu vladao ufur - ako nisi bio gledat Avatar, nisi kul. Tako da, više od pola ljudi koji su gledali Avatar u kinu, išli su da pogledaju jer društvo to od njih očekuje, ili pak zato jer ih je zanimalo oko čega sva ta buka (iako ih sam film nije interesirao - znam masu ljudi koji su bili gledat, a da uopće ne vole SF).
Npr, u prvih deset dana prikazivanja tu u Rijeci, mogao si dobit dobre karte bez beda. Al kad je film globalno "eksplodirao", odjednom više nije bilo karata ni za lijek, i tako doslovno tjednima!
TV serije su drugo, ako te zanima zbog čega je neka serija hit, pogledaš jednu epku, pa ako ti se svidi, gledaš dalje. Ako ne, ne gledaš (slično ko ja sa True Bloodom, svi govore kako je zakon, pogledao prvu, zaključio da mi ne valja i zdravo).
Doduše, kod mene je slično i sa Fireflyjem, dva puta sam (u razmaku od koju godinu) pogledao pilot, i oba puta nisam imao volje gledat drugu epizodu. Zapravo, još uvijek ne kužim zašto tih 500 ljudi koji su to gledali fakat toliko voli tu seriju.
BSG je bio trendy u prve dvije sezone, no onda je započeo postupni pad gledanosti.
Ovaj slučaj u kojem su ga reprize ENT-a tukle je iz 3. sezone, ako se ne varam.
|
| pet 21 sij, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Sve se svodi na to da gledaš što ti se sviđa.
Amen.
|
| pet 21 sij, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sve se svodi na to da gledaš što ti se sviđa. U teoriji. U praksi imaš 20 seljačina koje vole big brother i 100 teladi koji to gledaju samo da bi "bili u toku". 
|
| pet 21 sij, 2011 8:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Chick fight!  I captaine, ne spojlaj.  Di bi ja to Prvo su ti oni rekli ..drugo mali argeta je uzasno naporan lik a trece ..zar sixsica caprica nije nako nesto s baltaron vezana Trap spojla ja nikad 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 8:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
pahuljica je napisao/la: jao, treba mi jedan dobar maraton BSG-a  A zašto? Bolje nabaci jedan dobar maraton SG. Nisi ni gledala, a serija je barem 47 puta bolja od BSG. SG sam gledao ko Trek - i do desetak epizodi u danu. BSG - jedva 3. 
|
| pet 21 sij, 2011 9:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|