|
Sada je: pon 17 kol, 2026 1:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 21 sij, 2011 2:26 pm Postovi: 7 Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Opis Stanja: kakvog stanja?
|
 Fobije
http://depresija101.com/fobije-strahovi/Ovo uvijek bude zanimljiva tema. Imate li kakve fobije ili obicne strahove? Ja se jedino zmija bojim i prevelikih visina. Ali sad jesu li to fobije (iracionalni strahovi) ako postoji opasnost da cu umrijeti od to dvoje? Jer ono pola zmija je otrovno, a padnes li s visine poginuo si. Kad vidim zmiju bjezim ko pi*ka.
_________________ Beam me up, Scotty.
|
| pet 21 sij, 2011 3:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Fobije
Zmije su zakon. Ja sam arahnofoban.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 21 sij, 2011 3:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Nekad sam se panično bojao zmija, a danas ih čak volim proučavat. Zašto? A ne znam, al nešto se definitivno promijenilo i riješio sam se te fobije
Visina se uopće ne bojim, već dapače volim bit na visokom (zato se i volim penjat po kran dizalicama)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 21 sij, 2011 4:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja imam jedino fobije od skrivenih linkova u potpisima...  a i postovima. 

|
| pet 21 sij, 2011 4:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Klaustrofobija i Fobija od visina ali samo kad san na nekim visokim skalama ili objektima di nema nikakve ograde ili neceg za pridrzat se inace i ne toliko 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 4:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja imam strah od onog ogromnog kružnog toka u Novom Zagrebu ("Rotor"), koji gledajući iz zraka, izgleda kao da je na njemu nacrtan pentagram :O Drugi kružni tokovi su mi okej - ili me nije briga za njih ili osjetim laganu nelagodu. Ali taj vražji kružni tok izbjegavam već godinama što je rezultat činjenice da iako nikad nisam sudjelovao u prometnoj nesreći, od par situacija "uh, bilo je za dlaku" ih se večina dogodila baš tamo. Tako da kad trebam u tom smjeru, iz ZG uvijek dolazim sa strane Jadranskog mosta pa ga samo "okrznem", a kad se vraćam u ZG, onda se skinem na obilaznicu jer mi je ionako ista udaljenost ići preko Jankomira ili preko Rotora  I brijem da imam neke naznake kronofobije, kinofobije i nešt kao socijalna fobija ali u smislu da mi je nelagodno kad se trebam družiti s gomilom ljudi koje do tada nisam upoznao. Inače je okej  Možda imam još poneke blage strahove od ko zna čega, ali ništa kao osjećaj koji dobijem ako baš moram proći preko Rotora (BTW, ima već slična tema u bobinom kutku, ali nvm  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 sij, 2011 4:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kamenje u vodi.  Vrištim ko curica. T'Rapavi je napisao/la: Ja imam jedino fobije od skrivenih linkova u potpisima...  a i postovima.  Da, fala na tome. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 5:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Kamenje u vodi? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 21 sij, 2011 5:58 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 21 sij, 2011 2:26 pm Postovi: 7 Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Opis Stanja: kakvog stanja?
|
Kamenje u vodi? Ne kuzim. 
|
| pet 21 sij, 2011 5:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ni ne trebate kužit. Fobije su iracionalne. Da, kamenje u vodi. Ono velko. Malo je još ok.  Ili sidra. Ili potopljene barke. Ili ono za čeg su zavezane bove. Sve u vodi, jel. A demit, trnci me prolaze.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 6:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Jesi li uspit klaustrofobična?
|
| pet 21 sij, 2011 6:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
A-a.  To ima kakve točno veze s kamenjem? 
|
| pet 21 sij, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Strah od kamenja pod vodom je toliko iracionalan da me podsjetio na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=2x4_-as0rv4 
|
| pet 21 sij, 2011 6:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa mislim da strah od velikih i teških podvodnih predmeta može biti usko vezan uz klaustrofobiju zbog prividne nestabilnosti i opasnosti istih. Bar mi je to bila prva ideja.
|
| pet 21 sij, 2011 6:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ja se bojim visine... a šta se tiče zmija, paukova i toga... životinja se ne bojim. Osim štakora i miševa al zato što su gadni.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 21 sij, 2011 6:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|