|
Sada je: pon 17 kol, 2026 11:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte The Boza, Boz odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Pitajte The Boza, Boz odgovara
The Boz je napisao/la: Zakon! Bilježim se sa štovanjem kad si gotova  Ja još nisam Fevre Dream pročitao, sakat sam. ustvari, mogu ti i prije dat... ionak sad nemam vremena za čitanje... a i meni obično sve knjige koje kupim stoje jedno 2 god na polici, pa ih tek onda pročitam 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 18 sij, 2011 3:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Boz, zašto ne mijenjaš avatar?
|
| uto 18 sij, 2011 4:22 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Boz, zašto ne mijenjaš avatar? Da, fakat, od početka imaš isti. Klikneš gore lijevo na "profil/postavke", zatim pod "opcije" izabereš "profil", klikneš na "avatar", a dalje ćeš sam skužit. 
|
| uto 18 sij, 2011 4:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Dejanira je napisao/la: Naj lik iz filma/stripa The League of Extraordinary Gentlemen? Gledah i čitah. Teško mi je izabrati najdražeg lika. Ima ih nekoliko, zbog različitih razloga. Nemo je dosta velika faca. Drži se svojih principa, kompleksan lik, kvalitetno opisan. The Invisible Man. I dalje žalim što Alan Rickman nije dobio tu ulogu u filmu. Sociopat, psihopat, perverznjak, izdajica i duh božji, what's not to like? Na drugom mjestu je Mina, koja je u filmu actually dobro ispala, makar je kompletno drugačija od nevampirske Mine. Miki je napisao/la: Boz, zašto ne mijenjaš avatar? Avatar imam otkada je izašao prvi set od četiri concept arta za StarCraft 2, prije jedno četiri godine. Sig imam već jedno osam godina. Ne mijenjam ih. Nikada. Stvar tradicije, internet persone, itd.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 18 sij, 2011 7:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A što u biti predstavlja tvoj avatar? 
| sri 19 sij, 2011 3:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Starcraft II, zerg rasa. Sori Boz, nisam si mogla pomoći. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 19 sij, 2011 3:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Starcraft II, zerg rasa. Sori Boz, nisam si mogla pomoći.  A zašto sliče na Predatore/Aliene? 
| sri 19 sij, 2011 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
To je prvi concept art za Hydraliska, a liči na Aliena i Predatora zato jer je alienski predator. D'oh! :p Mir'Na, bez brige, oprošteno ti je. :=
|
| sri 19 sij, 2011 5:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Top 5 likova iz ME i ME2? (Ili top 10 ako ti je ovo premalo.  )
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 25 sij, 2011 12:32 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
što znači tvoj opis stanja točno 
| uto 25 sij, 2011 12:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Top 5 likova iz ME i ME2?
ME1: ME1, prvo, drugo i treće mjesto jedinice drže Liara, Tali i Garrus. Nemrem se između njih odlučit tko mi je draži. Nakon toga slijede Wrex na 4. mjestu i Kaidan na 5. dok Ashley ostaje 6. ME2 ima Tali na 1. mjestu, Mordina na 2., Garrusa na 3., Thanea na 4. i Samaru na 5. Zatim bi išla vjerojatno Jack na 6. mjesto, pa Grunt, Miranda, Jacob i Legion. Zaeeda neznam kako bih tretirao, pošto je koncentrirano badass lik, ali ima drugačije interakcije i pojavljuje se tek u DLCu. Isto je i sa Goto, ali je manje zakon. Morinth je pogreška. Uzimanje nje u party nije zla odluka nego jednostavno glupa.
|
| uto 25 sij, 2011 2:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pahuljica je napisao/la: što znači tvoj opis stanja točno  http://en.wikipedia.org/wiki/Transhumanism
|
| uto 25 sij, 2011 2:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
jel mogu da ispravim mirnu pa da napisem da su isti zergovi i u star craftu I 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 25 sij, 2011 3:11 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Da, ali ova slika na avataru je bila koncept za starcraft II. Šta nije? 
|
| uto 25 sij, 2011 3:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na je više u pravu :p
|
| uto 25 sij, 2011 3:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|